Når er det trekning i Keno?

Keno har trekning hver dag, og innleveringsfrist kl. 20:00. Trekningen foretas litt senere samme kveld, og trekningsresultatene offentliggjøres deretter på web og mobil.

Når er det lottotrekning i dag?

Trekningen foregår hver lørdag og spillefristen er kl. 18:00. Trekningen vises på NRK1 kl. 19:45 og treningsresultatet publiseres på web og mobil etter TV-trekningen.

Er Lotto trekning direktesendt?

Våre trekninger for lotterispill vises direkte på NRK TV. Vi gjør oppmerksom på at tidene kan avvike. Dersom avvik forekommer, vil vi annonsere dette på sosiale medier. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her.

Når er det trekning i Keno? – Related Questions

Hvor mye må man vinne for at Norsk Tipping ringer?

Det man imidlertid bør gjøre, er å sjekke spillekontoen, for der ligger det nesten garantert gode nyheter. Her er det nemlig Telefonen fra Hamar som har vært på ferde, og den ringer kun når noen har vunnet 1 million kroner eller mer.

Hvor sent ringer Norsk Tipping?

– Det er Norsk Tipping som ringer!

Dersom du blir Lotto-millionær bør du ha telefonen tilgjengelig visse tidspunkt. Trekningsredaktørene ringer nemlig rett etter TV-sendingen på NRK. Derfor bør man være tilgjengelig mellom kl. 20-21 på lørdager.

Hvor stor er sjansen for å vinne i Lotto?

Den teoretiske sjansen for å vinne er ca. 2 % (109 936:5 379 616), mens vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:5 379 616. Hvis ingen har syv rette, overføres førstepremiepotten til neste ukes førstepremiepott; dette kalles «Gull-Lotto». I Norge er LOTTO registrert som et varemerke.

Når ringer Norsk Tipping Joker?

Klokkeslett for når vi ringer ut til de heldige vinnerene er avhengig av de ulike trekningene. Alle spill-millionærer hos Norsk Tipping får Telefonen fra Hamar der det bekreftes at du er blitt millionær eller at du er den heldige Joker– eller Extra-kandidaten som kan få ny millionær-status.

Hvor kan jeg se EuroJackpot trekningen?

«EuroJackpot» skal vises på TV2 hver fredag kveld.

Når trekkes Joker på onsdag?

Joker har innleveringsfrist hver onsdag og lørdag kl. 18:00. Trekningen foretas senere samme kveld.

Hvor mye kan man vinne i Joker?

Hvor mye kan man vinne? Potten avhenger av hvor mange som spiller, men Joker er et populært spill slik at førstepremien ofte kan være på tre millioner kroner eller mer. Man er uansett sikret en gevinst på noen hundre tusen kroner om man er så heldig å vinne, ettersom minstegevinsten sjeldent er lavere enn dette.

Hvordan fungerer Joker?

Joker er et tilleggs spill til Lotto og Vikinglotto, men kan også leveres alene. Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

Hva koster det å spille Joker?

Prisen for å spille Joker er 10 kr. Det kan også spilles ved siden av dansk lotto på lørdager.

Hva er potten i Eurojackpot?

Fredag kan det skje! Da kan du vinne over 1 milliard norske kroner dersom du prikker inn 5+2 rette. For andre gang i år har førstepremiepotten i Eurojackpot passert 1 milliard kroner. Dersom du er alene om å prikke inn 5+2 rette, vinner du rundt 1 068 000 000 kroner.

Når trekkes Eurojackpot i kveld?

Eurojackpot er et samarbeid mellom 17 land, og trekningen foretas i Finland hver tirsdag og fredag. Innleveringsfristen er kl. 19:00, og trekningsresultatene publiseres på web og mobil kl. 22:00.

Hva vil det si å være en Joker?

Jokeren kan gis den verdien man ønsker, og slik være sterkere enn alle andre kort. Benyttes blant annet i poker, canasta og rummy, første gang i euchre. I overført betydning betyr joker en uberegnelig faktor, som man håper og tror skal være avgjørende for utfallet av en situasjon.

Kan man vri åtter på åtter?

Hensikten er å bli kvitt samtlige kort ved å følge farve eller verdi på øverste kort i bunken eller å skifte til en annen farve («vri») ved hjelp av en åtter eller et kort med samme verdi som ligger øverst i bunken. Man kan vri med en åtter også når det ligger en åtter øverst i bunken fra før.

Hvor mange kombinasjoner er det i en kortstokk?

Alle mulige kombinasjoner for en kortstokk med 52 kort er 80 658 175 170 943 880 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000. Om hver eneste person i den nåværende verdensbefolkning på ca syv milliarder stokket en kortstokk i sekundet kontinuerlig, ville det fortsatt ta ca.

Hva står B for på knekt?

Hvis varianten indikerer verdien av kortene i hjørnene, gjentas den for knekt på klubber i svart med initialen til ordet på det tilsvarende språket (“V” for “betjent” på fransk, “J” for “ knekt ”På engelsk,“ B ”for“ Bube ”på tysk osv.).

Hva betyr spar 7?

Spar 7: Død, forandring. Spar 6: Sykdom. Spar 5: Upålitelighet, intriger.

Leave a Comment