Når er det billigst å reise til Hellas?

Når er den billigste tiden å fly til Hellas? Vi har gått gjennom tallene, og ser at akkurat når er november 2022 den billigste måneden å fly til Hellas.

Hvordan finne billige reiser til syden?

Et generelt tips er å reise utenom skoleferien. Da er det større sjanse for å finne billig ferie, men det gjelder uansett å bestille tidlig. Prisene settes ofte opp jo nærmere avreise du kommer. På FINN Reise kan du enkelt finne de rimeligste tilgjengelige restplassene.

Hvem flyr til Hellas?

SAS flyr til Athen, Khaniá, Kreta, Rodos og Thessaloniki i Hellas. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Når er det billigst å reise til Hellas? – Related Questions

Når er det varmt i Hellas?

Været i Hellas er ikke som uventet varmest i juli og august. Da er det deilige drøyt 30 grader om dagen i hele landet og på topp finner vi Samos. Men varmen kommer allerede i april og blir til november på øyene Kreta, Rhodos og Kos.

Hvor lang er flyturen til Hellas?

Flyreise på mellom tre og fire timer

På mellom tre og fire timer kommer du deg til store deler av den greske øyverden, inkludert favoritter som Rhodos og Santorini som det tar akkurat 4 timer å fly til.

Hvordan øyhoppe i Hellas?

Mellom øyene kan du også velge mellom ferge eller speedbåt men merk at mellom de mindre øyene går der kun speedbåter eller små personbåter, mens de større øyene har anløp også for de store fergene. Vi har ofte benyttet BlueStar Ferries for å reise fra Pireus til Paros for å starte vår ferie på øyhopping i Hellas.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Chania Flyplass i Hellas. Den samlede distansen som skal flys er 2897 km.

Hvor lang tid tar det å fly til Kreta fra Oslo?

En samlet flytid på Ca. 4 timer og 25 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Heraklion Flyplass i Hellas.

Hvor å reise i Hellas?

I Hellas finner du store øyer som Kreta og Rhodos der du kan komme tilbake år etter år for å utforske nye steder. Det finnes også massevis av små øyer der det er lett å dra på oppdagelsesferd, slik som Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini og Zakynthos.

Hvilken øy er finest i Hellas?

Med dramatiske klippeformasjoner og kritthvite strender er Milos en favoritt blant alle øyene i det greske arkipelaget, også blant grekerne selv. Her sies maten å være ekstra god, så er det sol og bad, god, gresk mat, fred og ro og romantikk du er ute etter kan du ikke velge bedre enn Milos.

Hva er vanlig å tipse i Hellas?

LÆR DEG Å TIPSE FØR DU REISER
Land Tipsnivå, mat Tipsnivå, taxi
Hellas 5-10% Runde opp
Holland 5-10% Runde opp
Hong Kong 10% Runde opp
India 10% Runde opp

Hva er den fineste øyen i Hellas?

Samos – Som Hellas var før

Øya er kanskje Egeerhavets frodigste og vakreste øy, med nydelige strender og sjarmerende byer.

Når har grekerne ferie?

I Hellas legges ferien rundt 15. august som er Maria-dagen og er nesten større en jul.

Når er det sommerferie i Hellas?

Sommer fra april til november.

Leave a Comment