Når ble iPhone 5 S lansert?

Når ble iPhone 6 lansert?

Historie og modeller
iPhone Lansert med Lanseringsdato
iPhone 5S iOS 7 20. september 2013
iPhone 6 / 6 Plus iOS 8 19. september 2014
iPhone 6S / 6S Plus iOS 9 25. september 2015
iPhone SE iOS 9.3 31. mars 2016

Hva er den beste iPhone?

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

iPhone 14 Pro-serien er den beste mobilen du kan kjøpe akkurat nå. Prismessig starter den høyt, og vi har valgt ut Max-modellen med litt større skjerm og lenger batteritid. Hvor mye lagring du trenger avhenger av bruk – for mange er 128 tilstrekkelig.

Hvilket år kom iPhone 4?

24. juni 2010
iPhone 4 / Introdusert

Når ble iPhone 5 S lansert? – Related Questions

Hvilken iPhone skal jeg velge 2022?

Beste iPhone 2022: hvilken er det best å kjøpe nå?
  • iPhone 14 Pro Max. Den beste iPhone-modellen. Spesifikasjoner.
  • iPhone 14 Pro. En Pro Max i et hendigere format.
  • iPhone 13 Pro Max. Fremdeles en iPhone i toppklassen.
  • iPhone 13 Pro. En super Pro-modell med mindre skjerm.
  • iPhone 14. En liten, men kraftig oppgradering.

Når kommer iPhone 14 ut?

iPhone 14 blir tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september, og iPhone 14 Plus fra fredag 7. oktober. «Kundene våre setter sin tilit til iPhone hver dag, og iPhone 14 og iPhone 14 Plus introduserer banebrytende ny teknologi og viktige trygghetsløsninger.

Når ble iPhone 7 lansert i Norge?

iPhone 7, som ble lansert 16. september 2016, er nå i sitt tredje år.

Hvor lenge kan man ha en iPhone?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. (Apple tror likevel ikke at produktene vil slutte å fungere etter anslått levetid).

Når er batteri på iPhone dårlig?

Batteritilstand. På iPhone 6 og nyere legger iOS 11.3 til nye funksjoner som viser batteritilstanden og anbefaler om et batteri trenger å skiftes ut. Du finner dette i Innstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Hvor ofte bør man lade iPhone?

Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid. Du trenger ikke å lade batteriet helt fullt. Som du kan se av tallene under bør du heller lade ofte og litt enn sjeldent og lenge. Den beste uttellingen ser det ut til å være om du lader mobilen omtrent halvveis hver gang.

Hva er dårlig Batteritilstand på iPhone?

For å sjekke om batteriet på en iPhone er dårlig (kjemisk slitt) trenger du bare å gå til Innstillinger, velge Batteri og velge Batteritilstand. Der vil det stå «Maksimal kapasitet X %», hvor X er et tall mellom 1 og 100 som sammenligner hvor bra batteriet ditt er sammenlignet med da du kjøpte det.

Er det dyrt å bytte batteri på iPhone?

Et batteri er en forbruksvare og blir derfor mindre effektivt over tid, og etter 1 – 1,5 år er det på tide å bytte til et nytt.

Prisliste for batteribytte.

Modell Pris i butikk Pris online*
iPhone 6 399,- 549,-
iPhone 6 plus 399,- 549,-
iPhone 6S 399,- 549,-
iPhone 6S plus 399,- 549,-

Kan man bytte batteri på iPhone selv?

Hvis du vil spare litt penger og har lyst på en liten utfordring kan du bytte batteriet selv. Det er ikke veldig komplisert, og et batteri på nettet kan koste deg så lite som 100 kroner.

Hvordan bør man lade iPhone?

«Batteritid» er hvor lenge enheten kan brukes før den må lades.

Derfor anbefaler vi følgende:

  1. Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %.
  2. Slå av enheten for å unngå at mer av batteriet brukes.
  3. Plasser enheten på et kjølig, fuktfritt sted der temperaturen er under 32 °C.

Er det farlig å lade mobilen om natten?

Ekspertene kan bekrefte at fullading ikke er ideelt for batteriets levetid på sikt. I tillegg oppfordrer Norsk brannvernforening at en bør unngå å lade mobilen om natten, om mulig på grunn av brannsikkerhet.

Kan laderen stå i hele tiden?

Men hyppig og feil lading kan være brannfarlig. Du husker kanskje å trekke ut stikkontakter når det er uvær for å unngå skader på elektronikk. Men lar du ulike ladere stå med støpselet i veggen til enhver tid ellers, også når du ikke bruker den til å lade apparater? Det bør du faktisk ikke gjøre.

Hvorfor ikke lade mobilen til 100?

Utlading og lading til 100% sliter på batteriet

Dette er faktisk ikke sundt for batteriet. Lading etter at batteriet har nådd 100%, sliter på batteriet og vil korte ned levetiden en god del i forhold til om man hadde unngått det. Men det er ikke bare når man lader til 100% at man foretar feil lading av mobiltelefonen.

Kan man bruke mobilen mens den lader?

Hvis du ikke trenger å være i kontakt med omverdenen hele tiden, kan du slå av mobilen eller sette den i flymodus under ladingen. Telefonen vil da bruke mindre strøm mens den lades, og ladingen går raskere.

Er trådløs lading farlig?

Ikke skadelig med trådløs lading.

Er hurtiglader skadelig for mobilen?

Men det er ulemper med hurtiglading. I hvert fall på lang sikt. Hvis du lader med mye strøm, blir batteriet varmt og det tærer på levetiden. Batteriet vil med andre ord miste mer kapasitet enn hvis det hadde blitt ladet normalt.

Leave a Comment