Kan Yale Doorman monteres på alle dører?

Yale Doorman kan monteres på din eksisterende dør eller bestilles ferdig montert på en ny dør.

Hvordan endre kode på Yale dørlås?

Benytter du Yale Home appen administrerer du brukerkodene fra følgende menyvalg i appen: Fra Hovedmenyen velger du Innstillinger -> Innstillinger for Yale Doorman -> Brukerkoder. Her ser du en liste over registrerte brukere. Ønsker du å endre en brukerkode velger du den aktuelle brukeren og legger opp en ny kode.

Er Yale Doorman FG godkjent?

Ja, Yale Doorman er FG godkjent, dersom den monteres forskriftmessig, og sikkerhetsfunksjoner i henhold til bruksanvisning følges.

Kan Yale Doorman monteres på alle dører? – Related Questions

Hvilken Yale Doorman er best?

Yale Doorman L3 skiller seg ut på markedet både med tanke på kvalitet, brukervennlighet og gode funksjoner. Kombinert med en FG godkjennelse, er det soleklart at Yale Doorman L3 er best i test og stikker av med tittelen som Norges beste elektroniske dørlås.

Er Yale Doorman trygt?

Brikke og kode

Og med kombinasjonen av nøkkelbrikke og personlig pin-kode, er du helt trygg. Derimot kan hvem som helst få kopiert nøkkelen til den gamle låsen hvor som helst.

Hva er en FG godkjent lås?

FGgodkjente låser og låsutstyr tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet etter nøye testing av fagpersoner. En FGgodkjent lås med eventuelt tilhørende utstyr betyr at komponentene har gjennomgått og bestått testene og kravene som forsikringsselskapene stiller.

Er Safe FG godkjent?

Kravet for oppbevaring av våpen er at safen skal være FG godkjent, så hvis du har en safe som er det – kan den brukes som våpenskap. De fleste små hjemmesafer, eller brannsikre safer er som regel ikke FG godkjente og kan dermed ikke brukes som våpenskap.

Hva er FG godkjent alarm?

FG-godkjente innbruddsalarmer tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet etter nøye testing av fagpersoner. En FGgodkjent innbruddsalarm betyr at alarmen har gjennomgått og bestått testene og kravene som forsikringsselskapene stiller. Selve installasjonen er imidlertid også avgjørende.

Hvordan finne serienummer på Yale Doorman?

Du kan finne låsens serienummer ved hjelp av Yale Access App. Velg tannhjulikonet i nedre høyre hjørne av låsskjermbildet. Velg Lock Settings (Låsinnstillinger), og deretter Device Information (Enhetsinformasjon) for å vise låsens serienummer.

Hva koster Yale Doorman?

Pris– og produktinformasjon

Den billigste prisen for Yale Doorman V2N akkurat nå er 3 389 ,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Smarte låser for hjemmeautomatisering med en gjennomsnittlig vurdering på 3.5 av 5.

Hvordan dempe lyden på Yale Doorman?

Denne artikkelen gir instruksjoner for å aktivere og deaktivere låselyder ved å bruke Yale Access-appen.

Android

  1. Trykk på tannhjulikonet på låsesirkelskjermen for å åpne innstillingsmenyen.
  2. Velg låseinnstillinger for den aktuelle enheten.
  3. Slå låselyder på/av avhengig av preferanse for lyd eller ingen lyd.

Hvordan bytte batteri på Yale?

Batteribytte Yale Doorman V2 dørlås
  1. Løsne det øvre dekselet på innsiden av dørlåsen med en unbraconøkkel og skyv opp for å fjerne.
  2. Fjern de gamle batteriene, og sett inn de nye.
  3. Skyv dekselet tilbake på plass ovenfra og ned og fest skruen med unbraconøkkelen.
  4. Ferdig.

Hvor lenge varer batteri Yale Doorman?

Batteriene i Yale Doorman holder vanligvis i to år. Låsen gir deg et varsel når batteriene har ca. en måned igjen av levetiden. Hvis du mot formodning skulle gå glipp av varslene, kan du starte låsen fra utsiden med et vanlig batteri på 9 volt.

Når er batteriet ødelagt?

Et fullt batteri i god stand skal ha en spenning på 12,7 volt når motoren er av (hvilespenning). Hvis det er rett over 12 volt, er batteriet omtrent halvfullt – og hvis det er under 12 er batteriet utladet eller ødelagt og det er på tide å bytte.

Når bør man bytte batteri?

Et batteri er en forbruksvare og blir derfor mindre effektivt over tid, og etter 1 – 1,5 år er det på tide å bytte til et nytt.

Hvordan finne ut om batteriet er dårlig?

Du tar bare et batteri og slipper det ned mot en hard overflate. Når alkaliske batterier går tom, produserer de nemlig en gass som fyller innsiden. Mens fulle batterier ikke spretter og gjerne blir stående, vil tomme batterier sprette og falle som skremte lam. Kjekt og enkelt!

Skal man ta av pluss eller minus først?

Man skal alltid koble ut (-)-polen, altså den negative polen først. Deretter kobler du ut den positive (+)-polen. Når du skal sette batteriet inn igjen er det omvendt; koble den (+)-polen først, og (-)-polen til sist.

Hva tapper batteriet?

Nederst ser du appene som tapper mye batteri fra din mobil gjennom siste døgn og siste uke. For Android: Innstillinger > Batteri. > Batteribruk. Her finner du en liste over hvilke applikasjoner som bruker mest batteri.

Hva stjeler mest strøm?

60 prosent går til oppvarming. 15-20 prosent til varmtvann. 15 prosent til elektriske apparater. 10 prosent til belysning.

Leave a Comment