Kan Vinmonopolet levere på døra?

Du kan velge mellom å hente i en av våre butikker, hente på posten eller å få varene levert hjem på dør. Du velger leveringsmåte når du gjennomfører bestillingen. Da får du se forventet leveringstid og fraktkostnader.

Hvordan bestille gave på Vinmonopolet?

Slik kjøper du gave i nettbutikken
  1. Finn frem til varen du vil gi bort og legg den i handlekurven din.
  2. Gå videre til kassen.
  3. I trinn 2 “Leveringsmåte” klikker du på knappen “Endre mottaker”.
  4. Du kan velge om gaven skal hentes på Polet eller på Posten/Post i butikk.

Kan Vinmonopolet bestille varer?

Varene kan bestilles enten via butikk eller på vinmonopolet.no. Kundene velger selv om du de vil hente varene på sitt lokale Vinmonopol, hente de på Posten, eller få dem levert på døren.

Kan Vinmonopolet levere på døra? – Related Questions

Kan man kjøpe øl på nett?

Kan jeg bestille øl og andre alkoholholdige varer i nettbutikken? Ja, det kan du!

Hva er det dyreste på Vinmonopolet?

(LXUS.no) Henrik Ibsen No 1 heter Vinmonopolets aller dyreste flaske. Den er din for 39.000 kroner! Navnet har den fått siden den er blandet med konjakk fra Ibsens tid. No.

Kan man kjøpe så mye man vil på polet?

Det er ingen lov som regulerer hvor mye alkohol man kan kjøpe på samme tid i Norge. Du kan derfor kjøpe så mye alkohol du vil. Hvis butikken mistenker at du skal gi alkoholen videre til mindreårige, så kan de likevel la være å selge det til deg.

Kan man bestille vin på nettet?

Her er 6 tips for rask og enkel kjøp av vinene du ønsker å nyte hjemme. Det finnes fire måter å handle på Vinmonopolet: Hjemmesiden, appen, butikkene og man kan bestille over telefon.

Kan en 18 åring kjøpe SOJU?

Kan en 18 åring kjøpe SOJU? prosent. Aldersgrensen er 20 år for kjøp av brennevin eller andre produkter med alkoholstyrke på 22 vol. prosent eller mer.

Kan man kjøpe 21 som 18 åring?

Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent er 18 år. Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer er 20 år.

Hvor gammel for 60%?

Aldersgrensen for å kjøpe alkohol i Norge er 18 år for drikkevarer med alkoholprosent opp til 22%, og 20 år for drikkevarer med alkoholprosent over 22%.

Er førerkort på mobil gyldig legitimasjon på polet?

Digitalt førerkort er gyldig som legitimasjon dersom du blir stoppet i trafikkontroll. Du kan ikke forvente at det blir godkjent som legitimasjon i andre tilfeller.

Kan utesteder ha 23 års grense?

23årsgrenseutesteder – ulovlig aldersdiskriminering

Diskrimineringsnemda avgjorde i en avgjørelse fra mars 2020 at et utesteds nedre aldersgrense23 år er ulovlig.

Kan utested nekte inngang?

Et utested kan i kraft av sin private eiendomsrett nekte en person inngang såfremt det ikke fører til diskriminering, jf. likestillings- og diskrimineringsloven § 6 .

Er det lov med 25 års grense på utesteder?

Det er kun lov for utesteder å ha aldersgrenser som samsvarer med grensene for alkoholserveringen, altså 18 og 20 år.

Er det lov å drikke når du er under 18 år?

Det er ikke ulovlig å drikke alkohol hvis du er under 18 år, og du kan ikke straffes for det. Hvis politiet skulle få vite at du drikker, vil foreldrene dine som regel bli kontaktet. I enkelte tilfeller kan det også meldt til barnevernet.

Kan en 15 åring drikke alkohol?

I Norge er det ulovlig å selge alkohol til ungdom under 18 år, men det er ikke forbudt for mindreårige å drikke, og de fleste debuterer med alkohol før de har nådd aldersgrensen. Det å kjøpe eller gi alkohol til mindreårige er en straffbar handling og kommer inn under langing.

Hvilken alder drikker mest alkohol?

Én av tre drikker alkohol minst en gang i uken. Alkoholforbruket er høyest blant yngre, mens drikkefrekvensen er høyest blant dem over 66 år.

Hvor mange 16 åringer drikker?

Alkohol og ungdom, kort oppsummert:

Om lag 50 prosent av norske 15-16åringer har drukket alkohol det siste året, og en av fem svarte at de har vært fulle. Det har vært en nedgang også i antall ganger ungdom oppga å drikke og i antall ganger de hadde drukket mye ved samme drikkesituasjon.

Hvem drikker mest i Norge?

Middelaldrende i aldersgruppen 45-66 år drikker oftest. Her opplyser fire av ti at de drikker alkohol minst en gang i uken. Eldre 67-79 år drikker nesten like ofte, men her har andelen som drikker hver uke gått noe ned fra 2019 til 2020.

Leave a Comment