Kan Philips Hue brukes ute?

Philips Hue smartbelysning er for hele hjemmet – innendørs og utendørs. Vi har to typer utelys: med standard nettspenning, som koblet til strømmen i hjemmet, og med lavspenning, som kobles til et hvilket som helst utendørs uttak.

Kan man bruke Philips Hue i alle lamper?

MANGE MULIGHETER MED PHILIPS HUE

Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Dersom du ønsker å styre lyset via appen må du kjøpe Hue Bridge separat for å koble til WiFi, men fjernkontrollen kan brukes uten Hue Bridge.

Kan man bruke Philips Hue uten Bridge?

Hue Bridge er imidlertid ikke nødvendig for å bruke Philips Hue smart belysning. De fleste Philips Hue-smartlys er Bluetooth-aktiverte (se etter symbolet på emballasjen) og kan kontrolleres med Philips Hue Bluetooth-appen uten Hue Bridge – men et Bluetooth-oppsett har noen begrensninger.

Hva er kompatibelt med Philips Hue?

Siden Philips Hue er kompatibel med de fleste smartsystemer, betyr det at hvis du allerede har en smarthøyttaler så kan du mest sannsynlig også styre belysningen ved hjelp av denne. Har du en iPhone eller iPad kan du også koble Hue til Hjem-appen, slik at Siri fikser biffen for deg.

Kan Philips Hue brukes ute? – Related Questions

Kan man bruke Philips Hue som vekstlys?

Signify-produkter som bærer Philips-varemerket dekker alle bruksområder for belysning, fra hjem, kontor og næringsbygg til gatebelysning, vekstlys, idrett med mye mer.

Hvordan koble Philips Hue til TV?

Slik gjør du: Last ned Ambilight+Hue i AppStore eller i Google Play. Finn TV-en i appen (den må være koblet til WiFi-nettet) og koble appen til «bridgen». Deretter velger du hvilke pærer eller lamper som skal kobles til TV-en.

Kan Philips Hue dimmes med vanlig?

Kan enkelt dimmes

Hvis du vil kunne dempe lysene, må du koble en dimmebryter på veggen. Smarte LED-lys kan imidlertid styres – inkludert dimming – via appen eller annet smart-tilbehør.

Kan man bruke vanlig dimmer på Philips Hue?

Hue-pærene, som passer i helt vanlige lampesokler, kan til og med gjengi 16 millioner farger og kan dimmes ned til 5 % uten bruk av ekstern dimmer. Alt styres i appen.

Hvordan koble Philips Hue til Spotify?

I Philips Hue appen, går du til Utforsk > og trykker på knappen i Philips Hue + Spotify-delen for å aktivere en ny synkroniseringsfane. Gå til den nye Synkronisering-fanen i Hue-appen, og følg instruksjonene på skjermen for å koble sammen Philips Hue– og Spotify-kontoene dine.

Er Philips Hue Zigbee?

Vi har et stort utvalg av Zigbee produkter fra merkeleverandører som ELKO, Home Controle, Osram og Philips Hue.

Hva er forskjell på Z wave og ZigBee?

Zwave kjører på 800-900MHz frekvens. Dette gir liten sjanse for signalforstyrrelser og gir en veldig god rekkevidde på signalet, opptil 100m, men signalet kan kun «hoppe» 4 ganger i motsetning til ZigBee. Zwave har en maks støtte på 232 enheter, men til et vanlig hjem burde ikke det være noe problem.

Hvor lenge varer Philips Hue?

Med en gjennomsnittlig levetid på 25 000 timer, trenger ikke en Philips Hue-lyspære å skiftes i nærheten av så ofte. Nøyaktig hvor ofte du må skifte en Hue-lyspære avhenger av hvor mange timer den brukes om dagen – men den kan vare i opptil 25 år.

Hva betyr ZigBee?

Zigbee er en protokoll som brukes til å koble ulike smarte enheter, slik som lyskilder, kontakter og smartlåser, til et hjemmenettverk. Du kan bruke dette hjemmenettverket slik det er med fjernkontroller, f. eks. en Trådfri-fjernkontroll fra IKEA.

Hvordan koble Hue Bridge til WiFi?

Sett opp HueBridge/broen

Koble Hue-broen til strømkontakten, så vil den automatisk starte. Ta nettverkskabelen (følger med) og koble sammen broen med din WiFi-router. Når de tre lysene tennes, er du klar til å koble på dine enheter.

Hva er Hue Bridge?

Hue Bridge er hjertet i Hue-systemet som kobler smartenhetene til Hue-lysene. Den trådløse huben håndterer opptil 50 Philips Hue lys og tilbehør. Broen er koblet til WiFi via din router, som gjør at du kan styre lyset når du ikke er hjemme, eller benytte deg av alle de smarte funksjonene.

Hvordan fungerer Z wave?

Kommunikasjonen i et Zwave-nettverk går via kontrolleren. Kommunikasjonen i et Zwave-nettverk er toveis. Det gjør at en fjernstrømbryter kan kvittere at den sendte kommandoen har nådd frem. Kontrolleren vet dermed med sikkerhet at en fjernstrømbryter er slått av eller på.

Leave a Comment