Kan man være på Messenger uten å være på Facebook?

Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten. Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Er Facebook og Messenger det samme?

Facebook Messenger, eller bare Messenger i dagligtale, er en undertjeneste til det sosiale nettverket Facebook.

Hva koster det å bruke Messenger?

Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Kan man være på Messenger uten å være på Facebook? – Related Questions

Hvem kommer opp på Messenger?

Personer som dukker opp i fanen Personer, øverst i chatlisten eller som har en ved navnet eller bildet sitt, er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Fellesskapschatter med uleste meldinger vil også vises blant aktive kontakter på toppen av chatlisten din.

Hva betyr blå prikk på Messenger?

Messenger bruker forskjellige ikoner for å fortelle deg når meldingene dine har blitt sendt, levert og lest. De dukker opp til høyre for meldingen: : En blå sirkel betyr at meldingen sendes. : En blå sirkel med en hake betyr at meldingen har blitt sendt.

Er det gratis å ringe på Messenger?

Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Er Messenger privat?

Hva kan jeg sende i en hemmelig samtale i Messenger? En hemmelig samtale i Messenger er kryptert fra avsender til mottaker, noe som betyr at meldingene kun er ment for deg og den andre personen – ingen andre, heller ikke oss. Vær oppmerksom på at personen du sender meldinger til, kan velge å dele samtalen med andre (f.

Hvordan installere Messenger?

Last ned Messenger.

På alle Android-telefoner finner du appen “Play butikk”. Her laster man ned alt av apper til din Android-telefon. I Play butikk skriver du inn Messenger i søkefeltet. Legg merke til at det er svært mange apper som har ordet “Messenger” i seg.

Hvordan få Messenger på Facebook?

Du kan enten laste ned Messenger-mobilappen hvis du ikke har den allerede, eller bruke MessengerMessenger.com. Logg inn på Messenger-appen eller Messenger.com med den samme e-postadressen og det samme passordet som du brukte for Facebook-kontoen din.

Hvordan slår man av Messenger?

Slik slår du Aktiv-statusen din på eller av i Messenger:
  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk på Aktiv-status.
  3. Bruk veksleknappen øverst på skjermen til å slå Aktiv-statusen av eller på.
  4. Trykk på Slå av for å bekrefte at du vil slå av Aktiv-statusen.

Kan man fjerne noen fra Messenger?

Åpne gruppesamtalen fra . Trykk på navnet på gruppesamtalen øverst. Bla nedover, og trykk på Se gruppemedlemmer. Trykk på personen du vil fjerne, og trykk deretter på Fjern fra gruppe.

Hvordan bli venn på Messenger?

Åpne Messenger-appen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Legg til et mobilnummer. Skriv inn telefonnummeret ditt.

Hvem kan sende meg melding på Messenger?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram.

Hvordan skjule folk på Messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:
  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Hva betyr den grønne prikken på Messenger?

Hva betyr en grønn prikk for Facebook-sider? Facebook-sider som nylig har vært tilkoblet, eller som pleier å være raske og responsive i svar på meldinger på Facebook, Messenger eller WhatsApp, vises med . Dette skiller seg fra -symbolet som vises som Aktiv-statusen for personer.

Hvordan se noe på Messenger uten at den andre ser d?

Hvis du bruker nettleseren Chrome, finnes utvidelsen Unseen. Når denne utvidelsen er aktivert, kan du lese meldinger du får på Facebook uten at motparten ser at du har sett meldingen.

Hvordan være på Facebook uten at det vises?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger. Trykk på Aktiv-status. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av.

Hvordan vinke til noen på Messenger?

Ved å bruke wave-alternativet kan man nesten vinke til noen som er lagt til i vennelisten deres på Facebook Messenger. En vinkende håndbevegelse er tilsynelatende en erstatning for Hi eller Hello når du begynner å samhandle med en ny venn eller kontakt.

Kan man sende Messenger til noen man ikke er venn med på Facebook?

Meldingen din blir levert til chatlisten vedkommende på Facebook. Hvis denne personen bruker Messenger, vil meldingen din også bli levert til vedkommendes Messenger-app. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med på Facebook, kan havne i meldingsforespørslene deres.

Leave a Comment