Kan man sende pakker i post i butikk?

Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Hva er mitt hentested Posten?

Hvor finner jeg hvilket hentested som tilhører min adresse? I vårt adressesøk kan du finne hvilket hentested som er knyttet til adressen din. I søket får du listet opp alle adressene inkludert husnummer og tilhørende postnummer. Holder du markøren over adressen vil du se hentested (for pakker og store sendinger).

Når tømmes postkassen?

De vanligste tømmetidene er: 16:00 og 17:00. Den siste postkassen tømmes klokken 18:00.

Kan man sende pakker i post i butikk? – Related Questions

Er Posten og Bring det samme?

Bring er i Norge den delen av Post-konsernet som betjener bedriftskundene og de deler av driften som retter seg mot bedriftskunder profileres derfor i grønne farger og ikke i den røde fargen som Posten benytter og som i all hovedsak skal profileres mot privatkunder. Selskapet eies av Posten Norge.

Kommer det post i butikk på lørdager?

PostNord kjører ikke på lørdager. Du vil likevel både kunne hente og levere pakke ved lørdagsåpne ut- og innleveringssteder. PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager.

Hvor tidlig blir Posten levert?

Levering på døren bestilt i nettbutikken

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Hvor lang tid tar det å få post?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Når leverer PostNord i postkasse?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge “melding om pakke på vei” i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Er lørdag en virkedag Posten?

Leveringspliktig postsending utleveres annenhver ordinære virkedag, normalt mandag – fredag, i en to-ukers syklus. Mer informasjon om hvilke ukedager posten utleveres finnes i Postens informasjonskanaler eller ved å kontakte Postens Kundeservice. Til postbokser utleveres post hver virkedag (mandag – fredag).

Når på dagen kommer pakker til butikk?

På dagtid kl. 08–17 eller på kveldstid 17–21* (byer og tettsteder).

Når kommer PostNord til butikk?

Følg pakkens reise på myPostNord. I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvor lenge ligger pakker i butikken?

Hentefrist. Hentefristen for alle pakker innenlands er 14 dager.

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra 24. juni 2009. I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Leave a Comment