Kan man se fotball på Viaplay?

Hvis du velger Sport Premium på toppen av ditt abonnement, får du tilgang til Viaplay Total og over 380 direktesendte fotballkamper fra verdens mest populære fotballiga. Jada, du leste riktig, 380 direktesendte fotballkamper!

Hvor mye koster Viaplay med sport?

Velg mellom sports abonnementene: Viaplay Sport og viaplay total: Viaplay sport: Med dett abonnementet får du sett alt av sport, serier og barneserier for 299 kr i måneden.

Kan man se Premier League på Viaplay?

Med vår nye sportspakke, Viaplay Total kan du se Premier League på én enhet om gangen på samme måte som tidligere sesonger. Du kan også se annet innhold på en annen enhet samtidig.

Kan man se fotball på Viaplay? – Related Questions

Hva koster Viaplay Premier League?

I mai ble det klart at prisen vil ligge på 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total», som inkluderer Premier League-fotball. I tillegg inneholder den blant annet vintersport, Formel 1 og håndball.

Hva vil Viaplay koste med Premier League?

Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på Viaplay. Nå presenterer Viaplay pakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands. Viaplay Total-pakken blir tilgjengelig fra torsdag 7. juli og vil koste 649 kroner per måned.

Hvilke Viaplay kanaler sender Premier League?

Med V premium kan du følge alle kampene i årets Premier League-sesong. I tillegg til 5 egne Premier League kanaler får du tilgang til hele film- og seriearkivet fra Viaplay og V sport-kanalene V sport + og V sport 1-3 og V sport golf!

Hvor kan man se på Premier League?

Premier League – det beste av engelsk ligafotball. Viaplay Group har landet rettighetene for Premier Leauge for sesongen 2022/2023, og RiksTV kan nok en gang tilby våre kunder det beste av engelsk fotball! Vi feirer med kampanje på V premium.

Hvem viser Premier League 2022?

TV rettighetene til fotball vil ha noen endringer i 2022. TV rettighetene til Premier League, altså Engelsk fotball har skiftet fra TV 2 til Viaplay. Hvis du er parabol-kunde, kan du velge om du vil se Premier League via tv-kanaler med pakken V Premium eller streame Premier League med Viaplay Total.

Hvem viser Premier League?

Viaplay overtar rettighetene for Premier League kommende sesong, og onsdag offentliggjorde de Premier League-gjengen sin for kommende sesong. Da ble det først klart at Gunnhild Toldnes og Ørjan Bjørnstad blir programledere. I tillegg skal Jan Åge Fjørtoft og Jonas Bergh-Johnsen være reportere.

Hvor mange kan se Premier League samtidig på Viaplay?

Danske og svenske Viaplay-kunder kan strømme Premier League til to enheter samtidig, mens i Norge er det kun tillatt med én.

Hvor mye koster det å se Premier League?

Nordic Entertainment Group la torsdag ut prisene for den kommende sesongen med Premier League-fotball. Totalpakken vil koste 649 kroner i måneden.

Hvilke pakker er der på Viaplay?

Viaplay har vi to ulike månedsabonnement å velge mellom:
  • Viaplay – film & serier: 139kr/mnd.
  • Viaplay Medium – film, serier & sport: 349kr/mnd.
  • Viaplay Total – film, serier & all sport inkl. Premier League: 649 kr/mnd.

Kan man kjøpe en kamp på Viaplay?

Pay-Per-View (PPV) prises individuelt og kjøpes inn separat. Vi kan derfor ikke inkludere dem i våre pakkeløsninger. Gjennom PPV kan vi derfor tilby eksklusive sportsarrangementer som et tillegg til vårt ordinære utvalg. Du som kunde betaler kun for det spesifikke eventet og trenger ingen Viaplay-pakke.

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Er V Sport og Viaplay det samme?

Med V sport-pakken får du tilgang til strømmetjenesten Viaplay Medium og V sport-kanalene spekket med sport i ypperste verdensklasse. I tillegg til sport får du også tilgang til et enormt utvalg av filmer og eksklusive serier.

Hvordan får jeg Viaplay på mitt tv?

Slik aktiverer du Viaplay på din Smart-TV
  1. Koble din Android TV direkte til ditt bredbåndsuttak eller trådløse nettverk.
  2. Trykk “Home” på fjernkontrollen.
  3. Last ned Viaplay appen fra “Google Play Store” eller trykk på Viaplay-applikasjonen på din startskjerm.

Hvor sendes Champions League 22 23?

Champions League 2022/23

Det er TV 2 som har rettighetene til den gjeveste mesterligaen på strømming og tv, og vil sende kampene på TV 2 Play og sine TV-kanaler.

Hvor kan man se Premier League gratis?

Valget begrenser seg til TV2 Sport og deres betalte TV2-sumo tjeneste. Samtidig som du kan se hvordan se premier league, har du også muligheten til å streame andre arrangementer. Dette trengte jeg sikkert ikke å fortelle deg, men TV2 sumo er langt ifra det billigste alternativet for å se premier league gratis.

Hvordan se fotball EM gratis?

Folkearrangementer bør være gratis, og heldigvis er det slik at mange av årets EM-kamper vises på NRK og TV2 som mange har tilgang til. Øvrige kamper vises på Canal 9, svensk TV4 og svensk SVT1 og SVT2.

Leave a Comment