Kan man ha sekk og håndbagasje?

Du kan ha med én håndbagasje om bord (maks 8 kg, høyde 55 cm, bredde 40 cm og dybde 23 cm) og én håndveske eller PC-veske (høyde 40 cm, bredde 30 cm og dybde 15 cm).

Hvor mange liter er en kabinkoffert?

De store koffertene holder til 2 ukers tur, og har gjerne et volum mellom 120-150L.

Hva er målene på håndbagasje på fly?

Reglene for håndbagasje, går både på størrelse, og på vekt. Eksempelvis har både SAS og Norwegian følgende begrensning på størrelsen på håndbagasjen: 55 x 40 x 23 centimeter. Maksvekta varierer derimot mellom de to selskapene: mens Norwegian vanligvis tillater 10 kilo håndbagasje, er grensa 8 kilo hos SAS.

Kan man ha sekk og håndbagasje? – Related Questions

Kan man ha med toalettsaker i håndbagasjen?

Om du ønsker å ta med for eksempel toalettsaker i håndbagasjen må artiklene pakkes i én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes, og som maksimalt rommer en liter. Flytende væske er blant annet vann, brus, gele, lipgloss, deodoranter, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkremer, tannpasta og lignende.

LES OGSÅ  Hvilken luftmadrass er best?

Hvor strenge er Ryanair på håndbagasje?

Prioritert & 2 Håndbagasjer gir kundene fordelen av å gå ombord i flyet via Prioritert kø og frakte sin lille personlige bagasje (40 x 20 x 25 cm) og 10 kg trillekoffert (55 x 40 x 20 cm) med dem ombord. Dette betyr at du ikke trenger å vente på bagasjen din på terminalen på destinasjonen.

Hva gjelder som håndbagasje?

Men de to vanligste grensene er 8 kg og 10 kg. Det er også litt forskjell på hvor stor håndbagasjen får være. For øvrig er det sjeldent mindre enn 50 cm x 40 cm x 20 cm. Ofte får du ta med et lite kolli i tillegg.

Hva skjer hvis håndbagasjen er for stor?

Store mengder håndbagasje kan hindre rask evakuering i en nødssituasjon. Har du mer håndbagasje enn tillatt, kan du bli belastet for innsjekk av ekstra bagasje, og håndbagasjen kan bli flyttet ned i lasterommet ved ombordstigning.

Hva å ha i håndbagasjen?

Disse tingene bør du ha i håndbagasjen
  • Ørepropper og sovemaske. Det er ikke tilfeldig at vi har plassert denne øverst på listen.
  • En ekstra genser. Legg en av genserne du har pakket i kofferten din, samt undertøy og et par sokker, i håndbagasjen i stedet.
  • Matpakke og snacks.
  • En gjennomsiktig toalettmappe.

Hva menes med håndbagasje?

Håndbagasje plasseres i bagasjehyllen over setene, og kan være en liten håndbagasje eller lignende. Maksstørrelse: 55 cm x 40 cm x 23 cm (lengde x bredde x dybde). Maksvekt: 8 kg.

Kan man ta med sminke på flyet?

Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at: Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).

Er det lov å ha med deodorant på fly?

Deodoranter. Deo-stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Er tannkrem lov på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Kan man ha neglelakk på fly?

Gjennom sikkerhetskontrollen har man lov å ha med seg opp til én liter flytende væske fordelt på flasker på 100 milliliter. Om det er hudkrem, parfyme eller neglelakk har ikke noe å si.

Kan man ta med solkrem på flyet?

Det er kun tillatt å ha med en begrenset mengde flytende væske gjennom sikkerhetskontrollen. Flytende væske omfatter deodorant, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkrem, tannpasta og liknende. Pakk så mye som mulig i bagasjen som sjekkes inn. Les om størrelse på innsjekket bagasje her.

Leave a Comment