Kan man ha flere Microsoft kontoer?

Du kan enkelt bytte mellom arbeidet og de personlige Microsoft-kontoene dine med støtte for flere kontoer i To-Do Android og Windows-appen. Hvis du vil legge til en konto, trykker du bruker navnet og legger til konto. Følg deretter instruksjonene for å legge til en annen konto.

Hvordan fungerer Microsoft 365 Family?

Hvis du har et aktivt Microsoft 365 Family-abonnement, kan du dele det med opptil fem personer i husholdningen. Hvert familiemedlem du deler abonnementet ditt med, kan installere Microsoft 365 på alle enhetene sine og logge på fem enheter samtidig.

Hva koster Microsoft 365 Family?

Microsoft 365 Family kr 1 199,00/år
  • Perfekt for opptil seks personer.
  • Opptil 6 TB lagringsplass i skyen – 1 TB per person.
  • Premium sikkerhetsfunksjoner i mobilappen1

Kan man ha flere Microsoft kontoer? – Related Questions

Hvordan få gratis Office pakke?

Kom i gang med Office 365 gratis

Elever og lærere ved kvalifiserte læresteder kan registrere seg for å få Office 365 Education gratis. Dette inkluderer Word, Excel, PowerPoint, OneNote og nå også Microsoft Teams, samt flere verktøy til klasserommet. Bruk en gyldig e-postadresse fra skolen for å komme igang i dag.

Hva er forskjellen på Microsoft 365 og Office 365?

Hva er forskjellen mellom Office 365 og Microsoft 365? Den aller største forskjellen mellom løsningene er at Microsoft 365 har pakketert de tjenestene og lisensene fra Microsoft som bedrifter pleier å være interesserte i med fokus på sikkerhet, mens Office 365 fokuserer på programmer og tjenester.

Hva koster office365?

Microsoft 365 Business koster 162 kr. pr. bruker per måned ved årlig binding, og 185 kr.

Hva koster det å ha en Microsoft-konto?

Det er ingen gebyrer for å ha en Microsoftkonto, å sette inn penger på den eller å bruke den til å kjøpe ting fra oss. Det er med andre ord kostnadsfritt!

Hva koster skylagring?

Beste skylagring 2022
Skylagringstjeneste Beste tilbud Skylagring
Sync cloud storage $ 96 i året 2 TB
Backblaze $ 0 ved kjøp av ExpressVPN Ubegrenset
IceDrive $ 599 for livstidsabonnement 5 TB
NordLocker $ 119,88 i året 2 TB

Hvordan kjøpe Microsoft Office?

Du kan kjøpe frittstående versjoner av Word, Excel og PowerPoint for Mac eller PC. Gå til Microsoft Store, og søk etter ønsket program. En frittstående versjon eller abonnementsversjon av Visio eller Project er også tilgjengelig, men bare for PC.

Hvordan få Excel gratis?

Slik laster du ned en gratis prøveversjon av Excel 365

Klikk på nedlastingsknappen i sidemenyen for å gå Office-nettsiden. Klikk på «Skaff deg Office». Klikk på «Prøv gratis i én måned»-lenken.

Hvor mye koster det å ha Word?

I utgangspunktet er Microsoft Word ganske dyrt. Den billigste Microsoft Office-pakken som inkluderer Word koster ca. 500 kroner i året. Det er jo en del penger for å kunne bruke et skriveprogram, så det er mange som ser på muligheten for å skaffe seg Microsoft Word gratis.

Hva er inkludert i Office 365?

Med et abonnement på Microsoft 365 kan du få følgende: De nyeste Office-appene, som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Muligheten til å installere på PC-er, Mac-maskiner, nettbrett og telefoner. 1 TB OneDrive-lagringsplass i skyen.

Hva koster det å bruke OneDrive?

Gratis lagringsplass: 5 GB. 50 GB i én måned: 18,50 kroner. 1 TB i én måned: 65 kroner.

Hvorfor velge Office 365?

Hvorfor bør jeg velge Office 365? Office 365 er ikke lenger bare Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Den er i dag en fleksibel og oversiktlig kontorløsning som åpner opp for mer fleksibilitet, større trygghet og samarbeid i arbeidshverdagen.

Har jeg Office 365?

Gå til Tjenester og abonnementer-siden. Hvis du blir bedt om det, velger du Logg på og skriver inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til Microsoft 365-abonnementet. Se gjennom detaljene under overskriften Tjenester og abonnementer.

Hvilken versjon av Outlook har jeg?

Om Office: Hvilken versjon av Office bruker jeg?
  • Åpne et Office-program, for eksempel Word eller Excel, og velg Konto.
  • Du finner Office-produktnavnet og, i noen tilfeller, hele versjonsnummeret under Produktinformasjon.
  • Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel biters-versjonen, kan du velge Om Excel.

Leave a Comment