Kan man ha 2 SIM-kort med samme nummer?

Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIMkort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIMkort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Kan der være 2 SIM-kort i iPhone 11?

Alle iPhone-modeller som støtter eSIM kan ha flere eSIM-er, og kan bruke Dual SIM med to aktive SIM-kort samtidig. Du kan bruke Dual SIM ved å bruke et fysisk SIM og et eSIM. iPhone 13-modeller og nyere støtter også to aktive eSIM-er.

Hvordan fungerer 2 sim-kort?

Med en dual SIM-enhet kan du gjøre følgende: Motta innkommende kommunikasjon via begge SIM-kortene. Velge nummeret du vil sende utgående kommunikasjon fra, eller ha muligheten til å velge et SIM-kort hver gang du ringer. Videresende anrop mottatt via SIM 1 til SIM 2 når SIM 1 ikke kan nås eller motsatt.

Kan man ha 2 SIM-kort med samme nummer? – Related Questions

Hva koster ekstra SIM-kort?

Tvilling SIM
Mobilselskap Navn Årspris
One Call Ekstra SIM-kort 348
Release Tvilling-SIM 240
Saga Mobil Tvilling sim 300
Talkmore Tvilling-SIM 348

Kan man ringe til tvilling SIM?

TvillingSIM brukes vanligvis dersom man har to mobiltelefoner og ønsker å knytte disse til samme nummer. Med TvillingSIM kan man ringe, sende SMS, MMS og bruke internett.

Hva er forskjellen på data-SIM og tvilling-SIM?

TvillingSIM er et SIM-kort som brukes når man skal benytte telefontjenester på flere enheter. Et eksempel på dette kan være at man har to mobiltelefoner som skal være knyttet til samme nummer. DataSIM er derimot et SIM-kort som kun brukes til mobildata.

Hvor mange data-SIM kan man ha?

Du kan bestille opptil 9 ekstra SIM-kort og bruke det i nettbrett/Pad, PC eller ruter. Med Data-SIM vil du kunne bruke av datamengden i abonnementet ditt, med samme hastighet og de samme prisene for bruk i Norge og utlandet.

Hvorfor 2 sim-kort?

Derfor er to SIMkort bedre enn ett
  • 5 grunner til at du bør skaffe deg tvillingkort til mobilen.
  • Det samme nummeret – uansett hvilken mobil som brukes.
  • Bruk tvillingmobilen som den nye fasttelefonen.
  • Full SMS og MMS-støtte.
  • Begge mobilene kan brukes til å dele internett.
  • Joda: Du kan fint bruke Tvilling-SIM i utlandet.

Hvordan funker tvilling-SIM?

TvillingSIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-abonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med TvillingSIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement.

Kan man ha flere eSIM?

eSIM er et digitalt SIM-kort som gjør det mulig å aktivere et mobilabonnement fra operatøren din uten å bruke et fysisk SIM-kort. Du kan installere åtte eller flere eSIM-er på iPhone og bruke to telefonnumre samtidig.

Hvordan aktivere tvilling-SIM Telenor?

Logg inn i Mitt Telenor-appen. Under “Enheter”, trykk på “Vis mer”-knappen til høyre. Velg enheten SIM-kortet skal settes i. Velg “Aktiver SIM-kort”.

Hvordan bestille tvilling-SIM?

Tvilling kan bestilles hos kundeservice eller i Telia-butikkene for alle våre abonnement, med unntak av BARN og kontantkort. Du må også ha Personsvar og 4G Tale aktivert for at det skal fungere.

Kan man bruke Tvillingsim i ruter?

Data-SIM og tvilling-SIM

Kan også brukes i en 4G-ruter. Tvilling-SIM brukes når man skal ha telefontjenester som tale, SMS og MMS på flere enheter.

Hvor mye koster eSIM Ice?

Tjenesten koster 39,- per måned.

Hva er et tvillingkort?

Tvilling-SIM er et ekstra SIM-kort som er en kopi av ditt originale SIM-kort. Du vil ha samme telefonnummer. Det er praktisk dersom du har to mobiltelefoner du veksler mellom, eller har en smartklokke i tillegg til mobilen. Med ett mobilabonnement og én faktura, er det enkelt å ha kontroll.

Hva koster Data-SIM?

DataSIM koster ingenting å etablere, og har en fast månedspris på kun 29,-.

Er det forskjell på SIM-kort?

Det finnes fire typer fysiske SIMkort med forskjellig størrelse: Fullstørrelse SIMkort – 85,6 mm x 53,98 mm (originalt kort i kredittkortstørrelse, ikke i bruk lenger) Mini-SIM – 25 mm x 15 mm. Micro-SIM – 15 mm x 12 mm.

Kan man få nytt SIM-kort i butikk?

Bestille nytt SIMkort

Du kan hente SIMkortet umiddelbart på Narvesen, 7- Eleven, XY/7-Eleven, eller velge å få kortet tilsendt i posten (5-9 virkedager). HUSK! Posten leverer annenhver virkedag. SIMkortet passer til alle telefoner.

Hva må man gjøre når man bytter mobil?

Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Leave a Comment