Kan man få post på lørdag?

Ifølge Posten Norge er postmengden som blir utlevert på lørdager, bare 25 prosent av posten på en vanlig hverdag. Den totale postmengden faller med 6-7 prosent i året. Endringen i postloven innebærer også at de røde og gule postkassene der du kan levere brev, heller ikke vil bli tømt i helgene.

Når kommer posten hjem til meg?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Hvor lang tid tar det å få post?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Kan man få post på lørdag? – Related Questions

Hvor sent leverer Posten?

Hjemlevering på døren

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Er Posten og Bring det samme?

Bring er i Norge den delen av Post-konsernet som betjener bedriftskundene og de deler av driften som retter seg mot bedriftskunder profileres derfor i grønne farger og ikke i den røde fargen som Posten benytter og som i all hovedsak skal profileres mot privatkunder. Selskapet eies av Posten Norge.

Hvilke dager kommer PostNord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvor lang tid tar det å sende en pakke i Norge?

Norgespakke™ opptil 35 kg

Frakttid 1–5 dager, med sporing og erstatning, eller ekspress. Send hjemmefra, eller levere selv på Posten.

Hvor lang tid tar det å sende med Helthjem?

Hvor lang tid tar det? Fyll inn postnummer for adressen du skal sende fra og til så finner vi estimert leveringstid! Vi regner med at det vil ta 5 til 7 dager å levere pakken.

Kommer Helthjem på lørdager?

helthjem er Norges fremste på levering til postkasse og dørmatte. Vår styrke er ekspresslevering, og vi er det eneste logistikkselskapet som leverer hver dag, før frokost – også i helgene.

Hvem er raskest av PostNord og Posten?

Skal man ha levering på døren så kan fort postnord bruke en uke ekstra. Når det kommer til levering i butikk, og alt går på skinner, er de like rask i østlandsområdet. Lengre nord du kommer, raskere blir posten på å levere.

Er det lov å sende mat i Posten?

Kan jeg sende matvarer som gave som for eksempel kaker / kjeks, sjokolade, tørrvarer, osv? Ja, men da må gavesendingen komme fra et land innenfor EU / EØS. Sendes dette fra land utenfor EU / EØS, kan det være restriksjoner, og vi anbefaler at mottaker sjekker dette med Mattilsynet.

Er det lov å sende brunost til USA?

Du har lov til å ha med bakevarer og de fleste typer oster til USA.

Er det lov å sende våpen i Posten?

Dette kan ikke sendes i posten:

våpen og ammunisjon. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr (som for eksempel røykbomber, røykpatroner, fenghetter eller dynamitt) eksplosiver og brannfarlige stoffer. narkotiske stoffer.

Er det lov å sende snus i Posten fra Sverige?

Det er ikke lov å få tilsendt snus i posten fra Sverige. Det er strenge krav til merking av tobakksvarer som sendes til Norge – blant annet er det et krav at helseadvarselen på emballasjen skal være på norsk.

Er det toll på gaver?

Dersom du får tilsendt en gave fra noen som er bosatt i utlandet, er den tollfri dersom verdien på gaven er til og med 1000 kr. Fritaket gjelder ikke gaver som noen har med seg ved innreise til Norge.

Er sko tollfritt til Norge?

Sko er tollfritt. Du må uansett betale merverdiavgift på 25 prosent når du handler klær og sko fra utlandet. Posten tar betalt for fortolling dersom norske avgifter ikke er betalt i den utenlandske nettbutikken.

Er det lov å kjøpe røyk på nett?

Forbud mot produksjon, import og omsetning av e-sigaretter med nikotin. Elektroniske sigaretter (e-sigaretter, e-sig) er ansett som et nytt produkt i Norge og omfattes derfor av forbudet i tobakksskadeloven § 34d (lovdata.no). Merk at e-sigaretter med nikotin vil omfattes av egen registreringsordning som omtalt over.

Kan man nekte ansatte å snuse?

I Tobakkskadeloven, som inkluderer det vi på folkemunne kaller røykeloven, er det kun barnehager og skoler som har et tobakksforbud som både gjelder røyking og snus. Samtidig sier loven at blant annet møterom og arbeidslokaler skal være røykfri. Snus står det derimot ikke noe om.

Leave a Comment