Kan man bruke Philips Hue i alle lamper?

Kan man bruke Philips Hue som vekstlys?

Signify-produkter som bærer Philips-varemerket dekker alle bruksområder for belysning, fra hjem, kontor og næringsbygg til gatebelysning, vekstlys, idrett med mye mer.

Hvordan koble til Philips Hue LED lys?

Last ned Hue Bluetooth-appen fra App Store eller Google Play Store. Har du installert dine Hue-pærer eller -lamper? Skru inn lyspærene, plugg inn lampene og slå dem på. Hvis du er usikker på installasjonen, kan du se i håndboken som fulgte med Hue-produktet.

Hva trenger man for Philips Hue?

Du trenger ikke hub

Det medfører at du kan sette opp og bruke Hue-smartpærer med bare mobilen. Frem til nå har man måttet bruke en hub kalt Hue Bridge for å kunne koble opp og styre pærene. Denne følger med i startpakkene til Philips Hue-serien, men kan også kjøpes separat for rundt 500 kroner.

Kan man bruke Philips Hue i alle lamper? – Related Questions

Kan man bruke Philips Hue uten Bridge?

Hue Bridge er imidlertid ikke nødvendig for å bruke Philips Hue smart belysning. De fleste Philips Hue-smartlys er Bluetooth-aktiverte (se etter symbolet på emballasjen) og kan kontrolleres med Philips Hue Bluetooth-appen uten Hue Bridge – men et Bluetooth-oppsett har noen begrensninger.

Hvordan montere Philips Hue taklampe?

Koble Hue-broen til strømkontakten, så vil den automatisk starte. Ta nettverkskabelen (følger med) og koble sammen broen med din WiFi-router. Når de tre lysene tennes, er du klar til å koble på dine enheter.

Hvordan koble Philips Hue til TV?

Slik gjør du: Last ned Ambilight+Hue i AppStore eller i Google Play. Finn TV-en i appen (den må være koblet til WiFi-nettet) og koble appen til «bridgen». Deretter velger du hvilke pærer eller lamper som skal kobles til TV-en.

Hvordan bruke Philips Hue?

Konseptet består av LED-pærer som kommuniserer trådløst via ZigBee-standarden med en såkalt Bridge. Denne Bridge kobles til husets bredbåndsruter, og dermed har man et lysstyringssystem som er tilgjengelig både via hjemmets trådløse nett og fra internett.

Kan Philips Hue dimmes med vanlig?

Kan enkelt dimmes

Hvis du vil kunne dempe lysene, må du koble en dimmebryter på veggen. Smarte LED-lys kan imidlertid styres – inkludert dimming – via appen eller annet smart-tilbehør.

Hvordan koble Hue Sync box?

Hvor skal du installere en Hue sync box

Plasser Hue sync box i fjernkontrollens synsfelt. Koble HDMI-enhetene dine til Hue sync box, og koble deretter Hue sync box til TV-en din – bare pass på at den er nær nok til å koble til HDMI-kabelen!

Er Philips Hue Zigbee?

Vi har et stort utvalg av Zigbee produkter fra merkeleverandører som ELKO, Home Controle, Osram og Philips Hue.

Hvor mange lys på hue bridge?

Hue Bridge, hjernen i Philips Hue intelligente belysningssystem, lar deg koble til og styre opptil 50 lys og tilbehør. Bare plugg den inn og bruk Hue-appen til å angi rutiner, tidsstyring, egendefinerte lysscener og mer.

Kan hue Smart Plug dimmer?

Med en Smart Plug fra Philip kan du enkelt tenne og slukke for de enheter du har tilkoblet, men det er ikke mulig å dempe / dimme lyset selv om de går via samme Smart Plug fra Philips Hue.

Hvor lenge varer Philips Hue?

Med en gjennomsnittlig levetid på 25 000 timer, trenger ikke en Philips Hue-lyspære å skiftes i nærheten av så ofte. Nøyaktig hvor ofte du må skifte en Hue-lyspære avhenger av hvor mange timer den brukes om dagen – men den kan vare i opptil 25 år.

Hvordan koble til Hue dimmer?

Med en Hue Bridge: Åpne Hue-appen og naviger til Innstillinger> Oppsett av tilbehør, og trykk på Legg til tilbehør. Følg instruksjonene på skjermen for å sette Dimmer-bryteren i paringsmodus og koble den til ditt eksisterende Hue smartlys-system.

Hvordan legge til Hue fjernkontroll?

Koble til med Bluetooth
  1. Hold dimmeren opp mot lyset du vil kontrollere.
  2. Trykk og hold nede på-knappen i tre sekunder til det grønne lyset begynner å blinke.
  3. Gjenta for opptil 10 pærer.
  4. For å fjerne et lys fra Hue-dimmeren, gjenta samme prosess, men hold inne av-knappen i 10 sekunder.

Leave a Comment