Kan du tjene penger på YouTube?

Mange videoer har flere millioner visninger. Hvis et klipp for eksempel har 1 millioner visninger, kan du regne med å tjene så mye som 10 000 kroner! Det fantastiske med å tjene penger på YouTube er du kan lage hundrevis av videoer som helt av seg selv vil få flere visninger. Det betyr en helt passiv inntekt.

Hvor mye tjener youtuber?

Se hele listen her:
People are most Curious about these YouTubers Net Worth
1 Mr Beast $16 Million
2 Pewdiepie $40 Million
3 David Dobrik $20 Million
4 KSI $15 Million

Hvor mye penger kan man tjene på TikTok?

Du kan også tjene penger på TikTok ved å teste ut forskjellige produkter og gi din mening om disse. Hvis du liker produktet kan du anbefale dette til dine følgere, og legge ved en link der du vil få betalt en viss prosent av det dine følgere handler for.

Kan du tjene penger på YouTube? – Related Questions

Hvordan kan jeg bli rik?

Den vanligste måten for å bli rik er ved å bli selvstendig næringsdrivende og drive sin egen bedrift, men mange blir også rike av å ha en godt betalt jobb samt spare og investere pengene sine smart. Det kanskje viktigste er å leve på mindre enn hva man tjener, og spare og investere så mye man kan.

Hvor mye tjener Charlie Damelio?

Charli D’Amelio (17)

Charli tjente i fjor 17,5 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 154 millioner kroner. I 2021 har hun tjent penger på reklameannonser for blant annet Invisaglign, som er en gjennomsiktig tannregulering.

Hva koster det å annonsere på TikTok?

En annonsevisning på TikTok vil som regel kun koste omkring 10% av det en visning på Facebook koster. Og akkurat det er gode nyheter for bedrifter med et begrenset markedsføringsbudsjett. TikTokannonsering er også veldig gunstig dersom du har en yngre målgruppe.

Hvor mye koster TikTok gaver?

Det gjør at en «panda» koster 50 øre og en «konsert» rundt 55 kroner. Den dyreste gaven kalt «drama queen» går for rundt 550 kroner. Norske TikTok-ere oppgir til NRKbeta at TikTok selv får 50 eller 60 prosent av pengegavene, men selskapet har på direkte spørsmål ikke svart hvor stor andel det er snakk om.

Hvor mange følgere på TikTok for å gå live?

– Hvis du har over 1000 følgere kan du ha live-sendinger.

Hvem er størst på TikTok?

Ikke overraskende er det Charli D’Amelio som topper listen. I skrivende stund har hun over 110 millioner følgere og 8,9 milliarder likes totalt. 16-åringen startet med å legge ut dansevideoer av seg selv, noe hun har fortsatt med, i tillegg til å legge ut små snutter fra livet sitt.

Hvor mange i Norge har TikTok?

I Norge er det 1 million registrerte brukere og over 40 % av disse er under 15 år. Selv om aldersgrensen på TikTok er 13 år viser tall fra Medietilsynet (2020) at 65 % av alle barn og unge i alderen 9–18 år bruker TikTok.

Hvor mange barn har TikTok?

TikTok er et sosialt medium der brukerne kan dele korte videosnutter med hverandre. Så mange som 65 prosent av norske barn og unge mellom 9-18 år bruker den populære appen, ifølge Medietilsynet (Barn og Medier: 2020).

Hvem i Norge har mest følgere på TikTok?

Mest fulgte norske TikTok-brukere:
Plass Brukernavn Følgere
1 @gurobelly 7,500,000
2 @alanwalkermusic 6,500,000
3 @marcusandmartinus 4,700,000
4 @iamauroramusic 4,600,000

Hvor gammel må man være for å ha TikTok?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Hvem kjøpte TikTok?

I 2018 kjøpte ByteDance selskapet Musical.ly, en app der brukere delte danse- og leppesynkroniseringsvideoer, for nesten en milliard dollar. Etter kjøpet la ByteDance ned den gamle appen, Musical.ly, til fordel for TikTok. Populariteten til Tiktok har vokst kraftig siden da.

Skal TikTok bli lagt ned i Norge?

Per dags dato er det ingen tegn på at det skal bli innført forbud mot TikTok i Norge. EU’s personvernråd (EDPB) har nylig opprettet en arbeidsgruppe som skal se nærmere på TikTok og hvordan applikasjonen behandler data.

Kan folk se hvem som besøker TikTok?

Inne på din egen profil kan du se hvem som har besøkt deg de siste 30 dagene. Trykk på øyet øverst til høyre. Men det er ikke alle som havner på listen – TikTok-ere som har skrudd av funksjonen vil naturlig nok ikke vises. Det er kun du som kan se hvem som har vært innom profilen din, ingen andre kan se det.

Hvorfor blir man bannet på TikTok?

Om Tik Tok har bannet deg, er det på grunn av at det du har lagt ut strider mot reglene til Tik Tok. Når man laster ned appen og begynner å bruke den, skriver man under på at man har lest vilkårene. Problemet er at vi ikke alltid leser dem, det gjør vi faktisk nesten aldri viser undersøkelser.

Er man anonym på TikTok?

TikTok kan man være anonym, og på Snapchat blir innhold som publiseres i private grupper borte etter 24 timer.

Kan man chatte på TikTok?

Dette er en tjeneste som har blitt populær blant barn og unge. TikTok lar deg mime og synge til kjente poplåter, lage stilige videoer og dele disse med andre på internett. I tillegg har tjenesten en chatte-funksjon, og muligheten for å kommentere på det andre har delt.

Leave a Comment