Hvorfor sluttet skam?

Redaksjonssjef Håkon Moslet i NRK P3 sier at det har vært en ekstremsport å lage disse fire sesongene, og at det nå føltes naturlig for Andem å runde av. Julie Andem har lagt ut en melding på Instagram for å forklare hvorfor hun nå gir seg. – Skam har vært en 24-timersjobb.

Når kom sesong 4 av skam?

Sesongens første klipp ble publisert på NRK P3s Skam-nettsider på mandag, den 10. april og den første episoden ble vist i sin helhet på NRK.no og NRK3 påfølgende fredag, den 14. april. Sesongen vil bestå av totalt ti episoder som blir sendt ukentlig hver fredag gjennom våren.

Hvor kan man se på skam?

Alle sesongene av SKAM ligger i NRK TV.

Hvorfor sluttet skam? – Related Questions

Hvem spiller Isabell i Skam?

Selma Ibrahim Karlsen
Født 1. feb. 1995 (27 år)
Beskjeftigelse Skuespiller, TV-programleder
Nasjonalitet Norge
IMDb IMDb

1 more row

Hvor mange sesonger er det av Skam?

Sesong fire er seriens siste og hadde premiere våren 2017. Sesongen handler om Sana, spilt av Iman Meskini, og tar opp temaer som netthets, religion og det multikulturelle Norge.

Hvem står bak Skam?

Julie Andem (Regisør og manusforfatter)

Julie Andem er kvinnen som står bak Skam, kanskje verdens fineste serie. Hun skrev alt av manus og regisserte i alle sesongene, så vi kan vel kalle Skam for Julies lille baby. Hun er både hjernen og hjertet bak ungdomsserien som brakte Norge litt nærmere hverandre.

Hvor gammel er Chris fra Skam?

Herman Tømmeraas (født 2. april 1997 i Solbergelva) er en norsk skuespiller, danser og modell. Han er kjent fra rollene som Fjor Jutul i Netflix-serien Ragnarok, Chris “Guttechris” Schistad i serien Skam, Erling i dramaserien Semester og som Truls i TV-serien Stikk på NRK.

Hvor gammel er William i Skam?

Det er en ny humorserie der skuespiller Thomas Hayes (21) har fått hovedrollen – som seg selv. Hayes fikk sitt plutselige gjennombrudd i NRK-suksessen «Skam», der han spilte den smått klysete William.

Hvor mange så Skam?

I snitt har 789 000 sett sesong 3 av «Skam». Sist fredag var det sesongfinale i «Skam», nå viser analyser at sesongen har slått alle rekorder for nettseing i NRK. – «Skam» er i særklasse det største vi har sett av nettratinger, med seertall på 669 000 på nett. Selv for lineært TV er dette et stort tall.

Hvilke temaer tar Skam opp?

Skam handler om hvordan det er å være skoleelev på videregående skole i moderne tid; russetiden, utroskap, venninnekrangler, karakterer, skolepress, voldtekt og homofili er noen av temaene serien tar opp.

Hva heter Sana fra Skam på ekte?

Sana Bakkoush er en fiktiv skikkelse i nettserien Skam og hovedfiguren i fjerde sesong. Karakteren ble spilt av Iman Meskini, som fikk god kritikk for rolleskildringen i serien. Pettersen ble nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018 for arbeidet.

Hvor er Cengiz Al fra?

Cengiz Al
Født 9. okt. 1997 (24 år)
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Norge
IMDb IMDb

Har Cengiz Al barn?

Maiken og Cengiz er bare 24 år gamle, men de har vært sammen fra de var 16 år, er forlovet, og har en liten sønn, Noor, som snart er to år gammel.

Hvor gammel er Cengiz Al?

24 år (9. oktober 1997)
Cengiz Al / Alder

Skal vi danse 2017 deltakere?

Par
Deltakere Yrke Fagfolk
Cengiz Al Skuespiller Mai Mentzoni
Grunde Myhrer Paradise Hotel-deltaker Ewa Trela
Jorun Stiansen Idol-vinner Fredric Brunberg
Ida Gran-Jansen Bakeblogger Benjamin Jayakoddy

Skal vi danse premiere 2022?

aug 2022 15:37 Sist oppdatert 26.08.2022 . I høst kommer Skal vi danse i en ny drakt: Det blir en all stars-sesong hvor tidligere deltakere skal konkurrere mot hverandre. Nå avslører TV 2 at «Skal vi danse: all stars» starter lørdag 27. august.

Hvem vant Skal vi danse i 2018?

Einar Nilsson (54) vant «Skal vi danse»

Hvem vant Skal vi danse i 2019?

Par
Deltakere Yrke Status
Aleksander Hetland Svømmer Vinnere
Jørgine Massa Vasstrand Treningsblogger Andreplass
Victor Sotberg Programleder/Youtuber Tredjeplass
Emilie Marie Nereng Blogger Ute

Skal vi danse vinner 2021?

FORNEBU (VG) TV 2s sportsanker Simon Nitsche (29) vant «Skal vi danse» 2021. Publikumsstemmene avgjorde resultatet etter at dommerne ga begge parene 90 poeng og maksimal poengsum. Begge parene sto med full pott og 90 dommer-poeng etter sine tre danser i finalen.

Leave a Comment