Hvorfor forsvinner serier fra Viaplay?

De fleste av våre lisenser for filmer og tv-serier løper ut etter en viss tid om vi ikke fornyer dem. Derfor advarer vi på vår webside før en film eller tv-serie tas bort. Om vi lykkes med å fornye en lisens endrer vi advarselen på hjemmesiden og innholdet forblir på siden slik at du kan fortsette og se den.

Hva er inkludert i Viaplay Total?

Kjøper du kanalpakken V premium eller strømmetjenesten Viaplay Total kan du se sport som 380 Premier League-kamper, UEFA Europa/Conference League, FA Cup, golf Majors, tennis, vintersport, Formel 1 – og mye mer! Du får også tilgang til alt fra Viaplay Film & Serier.

Hva er inkludert i Viaplay?

Viaplay byr på 300 premierefilmer hvert år, nasjonale og internasjonale serier og barneinnhold. I tillegg er Viaplay en av markedets beste leverandører av sport i verdensklasse.

Hvorfor forsvinner serier fra Viaplay? – Related Questions

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Kan man dele en Viaplay konto?

Du kan registrere og bruke Viaplay på maksimalt fem (5) enheter, og du kan ikke bytte ut mer enn én registrert enhet i løpet av en 90-dagers periode.

Hvilke kanaler kan jeg se på Viaplay?

Våre kanaler og tjenester
 • Viaplay. Viaplay er en strømmetjeneste med masse av underholdning for hele familien.
 • TV3.
 • V4.
 • TV6.
 • V sport 1.
 • V sport 2.
 • V sport 3.
 • V sport +

Hva er best av Netflix og Viaplay?

Konklusjon: Skal du bare ha én strømmetjeneste, er det vanskelig å unngå Netflix. Helt klart den beste tekniske løsningen og mye bra film og tv for pengene. Koster fra 79 kroner i måneden. Vil du ha HD-kvalitet, eller se på to skjermer samtidig, koster det 99 kroner i måneden (og 129 om du vil ha 4K-kvalitet).

Er Viaplay og Viasat det samme?

Svensk orgnr. Tjenesten åpnet i mars 2007 under navnet Viasat OnDemand med tilbud bestående av sport og film. I mars 2011 byttet tjenesten navn til Viaplay. I april 2021 hadde tjenesten 3,1 millioner abonnenter.

Kan man se på Viaplay i utlandet?

Du som norsk kunde kan benytte deg av Viaplay i hele EU slik som du gjør hjemme i Norge. Tjenesten fungerer akkurat likt som i Norge når det kommer til innhold, teknikk og funksjoner. Tenk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den tilpasser seg til nettverkets egenskap samt hastighet.

Hvorfor får jeg svensk Viaplay?

Sendingene fra Viaplay er blokkert for IP-adresser i utlandet. Du må derfor ha en VPN for å se Viaplay når du ikke er i Norge.

Hva er den beste VPN tjenesten?

Den beste VPN tjenesten i vår test er ExpressVPN. Grunnene til dette er mange, men tjenestens fokus på sikkerhet kombinert med rask hastighet og tilgjengelighet i over 94 land med 3000+ servere gjør at den scorer høyt.

Hvordan få svensk Viaplay i Norge?

For å se Viaplay fra utlandet skal du bare åpne din VPN, velge hvilket land du vil det skal se ut som du befinner deg i (her velger du Norge) og gå rett videre til Viaplays tjenester. Du får betingelsesløst tilgang. Det er imidlertid ganske mange VPN-tjenester etterhvert.

Hvor mye koster Viaplay i måneden?

Våre abonnementer

Viaplay – film & serier: 139kr/mnd. Viaplay Medium – film, serier & sport: 349kr/mnd. Viaplay Total – film, serier & all sport inkl. Premier League: 649 kr/mnd.

Hvor mye koster Premier League i Sverige?

Dette er månedsprisen på et abonnement hvor man får strømmet Premier League – ifølge E24s valutakalkulator: Viaplay Norge: 649 norske kroner (NOK) Viaplay Danmark: 449 danske kroner = 603 NOK. Viaplay Sverige: 449 svenske kroner = 432 NOK.

Hvorfor virker ikke Viaplay?

Prøv en annen enhet eller nettleser

Du kan prøve å spille av noe på Viaplay gjennom en annen støttet enhet. Du kan se alle enhetene vi støtter her. Hvis du bruker en datamaskin kan du også prøve å bytte nettleser. Viaplay har støtte for følgende nettlesere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, og Safari.

Hvordan oppdatere Viaplay appen?

Samsung Smart TV – Oppdater appen
 1. Naviger til Samsung Smart Hub.
 2. Naviger til app-delen.
 3. Naviger til bunnen og velg “Flere apper”.
 4. Velg knappen “Oppdater apper: #” øverst på skjermen.
 5. Hold nede Velg/Enter-tasten.
 6. I oppdateringsmenyen for apper skal du nå se “Viaplay”-appen.
 7. Slå TV-en av og på igjen.

Hvorfor virker ikke Viaplay på Smart TV?

Sjekk status på din Internett-kobling via innstillinger på din TV. Om oppkoblingen ikke finnes, koble din WiFi til TV-en på nytt igjen. Tving avslutning av Viaplay-appen. Vanligvis kan du trykke på returknappen (pilen) til appen slås av og du kommer tilbake til app-menyen.

Kommer ikke inn på Viaplay på TV?

Smart TV /Spillkonsoll

Hvis du har problemer med å logge på med engangskoden, kan du i steden logge inn manuelt ved å skrive inn epostadressen din og passordet ditt med fjernkontrollen. Lukk Viaplay-appen helt, og åpne den på nytt, deretter skriver du inn epostadressen og passordet ditt istedenfor å logge på med koden.

Hvordan laste ned Viaplay på Samsung TV?

Slik aktiverer du Viaplay på din TV
 1. Koble din Samsung Smart TV direkte til internett via en ethernet kabel, eller ett trådløst nettverk.
 2. Trykk på “Internet@TV”, “SmartHub” eller “Smart TV” på fjernkontrollen.
 3. Last ned Viaplay appen fra «Samsung Apps»
 4. Logg inn på Viaplay gjennom Viaplay appen på din Samsung Smart TV.

Leave a Comment