Hvordan virker EuroBonus?

SAS EuroBonus er vårt gratisprogram for reiser og opplevelser. Som medlem opptjener du poeng på alt du gjør – ikke bare flyreiser. Meld deg inn nå for å dra nytte av tilbud fra SAS og våre partnere og begynn å opptjene poeng. Du kan bruke poengene dine på flygninger, oppgraderinger, hoteller og andre opplevelser.

Hvor mye koster det å kjøpe EuroBonus poeng?

Ved på logge deg inn på EuroBonus-programmet kan du også kjøpe eller overføre poeng. Prisen for 1 000 grunnpoeng er 1 000 svenske kroner. Du kan også veksle inn 10 000 ekstrapoeng (som du tjener opp med kredittkortet) i 1 000 grunnpoeng. Du kan overføre poengene du selv ikke tenker å bruke til andre.

Hvordan få EuroBonus poeng?

Du opptjener grunnpoeng når du flyr med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance. Du opptjener ekstrapoeng gjennom vårt omfattende partnernettverk av hoteller, leiebilfirmaer, kredittkort og shopping. Fornøyd med det du har opptjent for nå? Se hvordan du bruker poengene dine på flygninger, hoteller og shopping.

Hvordan virker EuroBonus? – Related Questions

Hvor lenge varer EuroBonus poeng?

Både grunnpoeng og ekstrapoeng kan brukes til å kjøpe flyreiser i SAS, Widerøe og i Star Alliance. Det kan også brukes på å kjøpe andre produkter og tjenester med samarbeidspartnere. Poengene varer i fire år. Når du bruker poeng er det de eldste som brukes først.

Hvilket kredittkort EuroBonus?

Mastercard er verdens mest aksepterte kredittkort og det beste kredittkortet du kan ha med på reisen. Betal minst 50% av reisen med SAS EuroBonus Mastercard så får du inkludert en reiseforsikring med avbestillingsforsikring.

Når får man EuroBonus poeng?

EuroBonuspoengene dine registreres et par dager etter du har fullført reisen din. Det kan ta litt lengre tid hvis du har reist med et av våre partnerflyselskaper. Hvis du ikke har fått poengene dine innen 14 dager, kan du etterregistrere poengene dine her.

Hvordan få EuroBonus gull?

Du vil nå EuroBonus Gull-nivå når du har tatt 45 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 45 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper som er medlem av Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvordan bli Diamant SAS?

Du kommer til Diamant-nivået når du har tatt 90 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 90 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvor mange EuroBonus poeng for å oppgradere?

Oppgraderinger er tilgjengelige for oppgradering av én kabin, og avhenger av tilgjengelighet. Poengprisen starter på kun 10 000 poeng per flygning.

Hvor lenge varer SAS gull?

Hvis EuroBonus Gull– eller Diamant-statusen din fornyes, er medlemskortet ditt gyldig i hele kvalifiseringsperioden og i en løpeperiode på tre måneder.

Hva skjer med bonuspoengene i SAS?

Du kan bruke bonuspoengene til å kjøpe reiser til deg selv eller til andre. Du kan også bruke poengene til å kjøpe flyreiser hos andre selskap i Star Allianse-samarbeide.

Kan man bruke EuroBonus poeng på hotell?

Du kan bruke EuroBonuspoengene dine på hotellopphold ved å logge på og klikke på “Min EuroBonus“. Deretter er det bare å velge “bonushotell” og “bestille hotell med poeng“.

Hva kan jeg bruke EuroBonus til?

Du kan bestille vanlige billetter og betale alt med poeng i bestillingsflyten ved å velge «betal med poeng». Du kan også bruke poengene dine til å få rabatt på billettprisen i penger (delvis betaling med poeng og penger).

Hvor mange EuroBonus poeng koster hotell?

Fra 18 000 poeng per natt.

Hvordan få rabatt på hotell?

For hoteller er det fire typer steder som kan gi deg rabatter:
  1. Yrkesorganisasjoner.
  2. Diverse forskjellige foreninger og organisasjoner.
  3. Via bruk av kredittkort.
  4. Via egne rabattnettsider (cash-back/penger tilbake)

Hvor finner jeg de billigste hotellene?

Finn billige hoteller på trivago

Med trivago kan du enkelt finne ditt ideelle hotell og sammenligne priser fra en rekke ulike nettsteder. Skriv inn hvor du ønsker å dra og dine planlagte reisedatoer, og la søkemotoren sammenligne priser for deg.

Hva betyr VIP Access på Hotels com?

SPESIALTILBUD TIL SILVER OG GOLD MEDLEMMER

Disse tilbudene får du på spesielle hoteller som er merket med et gave symbol. VIP Access er også en fordel du får som Silver og Gold medlem, dette er også på utvalgte hoteller som gir en ekstra service til Silver og Gold medlemmer. Dette kan være ting som gratis wifi.

Hvem eier Clarion Hotel The Hub?

Eierskap. Hotellbygningen eies av DNB Forsikring, som leier ut til Nordic Choice Hotels, som igjen driver hotellet under navnet Clarion Hotel The Hub. Styreleder i driftsselskapet er Leif Sigurd Lindland, André Schreiner er hotelldirektør og Marianne Høybakk er hotellsjef per vinteren 2019.

Hva er Norges største hotell?

Etter snart ti års planlegging bygger Lars Wenaas ut Radisson Hotel Oslo Plaza med 222 nye rom. Dermed tar han tilbake tronen fra Petter A. Stordalen som eier av Norges største hotell. Radisson Hotel Plaza Hotel tar tilbake posisjonen som Norges største når det åpner med 900 rom sommeren 2022.

Leave a Comment