Hvordan stramme opp huden etter vektnedgang?

Hvilke områder kan behandles? Etter et dramatisk vekttap, er målet med plastisk kirurgi å stramme løs og slapp hud. Alternativene for å stramme opp inkluderer løft av underkroppen, bukplastikk, ansiktsløft, fettsuging, brystløft, brystreduksjon, lårløft, armløft og pannikulektomi (fjerning av hudfolder).

Hvor lang tid bruker huden på å trekke seg sammen?

Etter et vekttap vil huden raskt respondere med sammentrekning, men etter 1-2 år vil man ikke kunne forvente videre spontan hudoppstramming. Kroppsformende kirurgi i disse tilfellene handler om å eliminere hudoverskuddet. Et godt resultat krever mye av plastikkirurgen som skal gjennomføre operasjonen.

Hvordan bli kvitt overflødig hud på magen?

Ved en abdominalplastikk strammes huden opp både på den øvre og nedre delen av magen. Denne operasjonen anbefales til personer med løs hud på magen både over og under navlenivå. Denne typen operasjon er mer omfattende. Huden strammes opp på den øvre og nedre delen av magen, samt at man strammer opp bukveggen.

Hvordan stramme opp huden etter vektnedgang? – Related Questions

Hvor mye koster det å fjerne overflødig hud?

Konsultasjonen koster som regel mellom 500 og 1.500 kr. Nedre / delvis bukplastikk: 30.000 – 40.000 kr. Full bukplastikk: 40.000 – 70.000 kr. Fettsuging av magen: 18.500 – 30.000 kr.

Hvordan stramme opp huden på lårene?

Løs, overflødig hud på låret lar seg ikke trene bort eller strammes med kremer, laser eller ultralyd. Har du denne tilstanden, er en operasjon som fjerner overflødig hud og strammer opp gjenværende hud (lårplastikk) nødvendig. Inngrepet kombineres alltid med liposkulptur.

Hva gjør man med delte magemuskler?

Operere delte magemuskler

Kirurgi innebærer at man reparerer bukveggen og reduserer gapet mellom musklene. Dette kan forbedre muskelstyrken, spesielt når separasjonen er bredere enn 3 cm. Dette gjelder også for menn og ikke-gravide kvinner som opplever å ha fått delte magemuskler som ikke trekker seg tilbake.

Hva skal til for å få dekket mageplastikk?

Plastisk kirurgi dekket av staten

Bukplastikk og brystreduksjon er eksempler på plastisk kirurgi som kan bli dekket av staten. Dersom inngrepet er medisinsk begrunnet, kan det bli dekket av det offentlige. Dersom inngrepet er medisinsk begrunnet, så betaler du kun egenandel for konsultasjon, operasjon og kontroll.

Hvor mye koster mageplastikk?

Hvis du har normal, elastisk hud, vil som regel en fettsuging (liposkulptur) være tilstrekkelig. Pris full mageplastikk / Pris liten mageplastikk (nedre): Kr. 63 900,-/ Kr 51 900,- inkl mva. I tillegg kost for nødvendig fettsuging av mage/hofte midje.

Hva er kravene for å få dekket bukplastikk?

Følgende kriterier gjelder: Nedgang i kroppsvekt på > 25% av utgangsvekt, og nåværende BMI < 30 for postbariatriske pasienter, og <27 for øvrige pasienter. Stabil kroppsvekt i minst seks måneder og vurdering tidligst to år etter fedmekirurgi eller oppstart av tiltak mot vektreduksjon. Hudforkle på magen > 5 cm.

Hvor farlig er bukplastikk?

Selve inngrepet er ikke farlig i seg selv. Vi skal jo bare ”rydde opp” en del av din fremre ”innpakning”. Vi rører ikke det som er helt inni deg (tarmer, lunger, lever, o.s.v.). Bukplastikk er en operasjon som fjerner overskudd av hud og eventuelt fettvev på magen.

Har du fått dekket mageplastikk?

Mange private sykehus og klinikker har avtaler med det offentlige som betyr at pasienten får operasjonen dekket. Det eneste man da må betale er en egenandel for selve operasjonen og konsultasjonen. For å komme i betraktning for operasjon dekket av det offentlige trenger du en henvisning fra lege.

Kan man få silikon dekket av staten?

Det kan være tilfelle ved operasjoner med silikon dersom man har betydelig asymmetri eller misdannelser. Man kan i disse tilfellene en henvisning til spesialist fra sin fastlege – og gjennom dette en operasjon med silikon utført ved et offentlig sykehus – og ergo dekket av staten.

Hva skjer med silikon når man dør?

Silikon vil kunne brytes ned etter mange år gjennom å hardne, sprekke eller “tørke” ut, men over svært lang tid. Silikon kan også gjenvinnes ved utvalgte gjenvinningsstasjoner. Det kan derfor ikke regnes for å være et skadelig- og/eller et farlig avfall.

Er det vondt å ta silikon?

Er det veldig vondt etter operasjonen? Svar: Dette er faktisk en lite smertefull operasjon. De fleste merker at det svir når de våkner etter inngrepet, men veldig få har direkte vondt. De fleste trenger ikke annet enn Paracet de første dagene etter operasjonen.

Når kan man bruke vanlig BH etter silikon?

Du kan begynne å trene forsiktig etter 6 uker (ikke benkpress og lignende). Etter å ha blitt operert med silikonproteser må du ikke bruke “push-BH” mer, det vil kunne ødelegge resultatet. Etter 3 måneder kan du begynne å bruke andre BH‘er enn sports-BH, hvis ikke annet er avtalt.

Hvor lenge må man gå med støtte bh?

En støttende BH, oftest en god sports-BH, bør brukes dag og natt de første 6 ukene etter at man har satt inn brystimplantat. Pasienter som har lettere fysisk arbeid, for eksempel kontorarbeid, er som regel på arbeid etter få dager.

Hvor lenge er brystene harde etter brystforstørrelse?

Brystet vil da kunne kjennes hardt og iblant ømt, samt få en rundere og noe unaturlig form. Hard kapsel kan komme raskt etter operasjonen eller utvikle seg etter flere år. Dette er en kjedelig bivirkning, men det er heldigvis helt ufarlig.

Hvor lenge er puppene hovne etter silikon?

Hvor lenge er brystene hovne etter en brystforstørrelse? Brystene vil være hovne første måneden, men formen vil fortsette å endre seg i 3-6 måneder etter operasjon.

Hvorfor støtte bh etter silikon?

Brystbindet brukes for at protesen skal sette seg pent og for å dempe hevelse. Du får beskjed om dette er aktuelt og får i tilfelle brystbind av oss etter inngrepet. Du skal benytte sports bh døgnet rundt i 3 uker etter operasjonen.

Leave a Comment