Hvordan slette konto på Norsk Tipping?

For å avslutte ditt abonnement går du til Min Side – Abonnement. Velg Avslutt abonnement og bekreft med Ja, avslutt. Allerede innleverte spill vil ikke bli berørt.

Hvorfor får jeg ikke logget på Norsk Tipping?

Mangler du innhold på nettsiden, eller har du problemer med å få visning, eller logge inn? Dette skyldes sannsynligvis at du ikke har refreshet nettsiden din.

Hvor går pengene til Norsk Tipping?

Flerbruksanlegg, korps og spikkekniver

Det er et stort spenn i hva overskuddet fra Norsk Tipping går til. Mye går til anlegg innenfor idrett, kultur og friluftsliv. Men det går også til aktivitet. Til alt fra idrettslag, barne- og ungdomsorganisasjoner, kor og korps, til sportsfiskeforeninger.

Hvordan slette konto på Norsk Tipping? – Related Questions

Er Norsk Tipping skattefritt?

Alle premier fra Norsk Tipping er skattefrie, så lenge de er tilknyttet spill. Du trenger ikke å betale skatt dersom du har kjøpt et spill hos oss og har vunnet premier på denne. Pengepremier f. eks Lotto, er skattefrie.

Blir man ringt hvis man vinner Eurojackpot?

Ikke alle tar telefonen med en gang når Norsk Tipping ringer. Her er to Eurojackpotvinnere som holdt Telefonen fra Hamar på pinebenken med millionærbudskapet. Dersom man finner ubesvarte anrop fra 625 60 000, er det ingen grunn til å ringe opp igjen – da havner man nemlig rett i telefonsvar hos Norsk Tipping.

Hvor kommer pengene fra Lotto?

Hovedregelen er uansett at spillerkontoen har et tak på 10.000 kr – en gang pr. time overføres overstigende beløp til din registrerte bankkonto: For lotteri spillene, KongKasino, Flax, Bingoria, Yezz og Tipping vil premier over 10.000 kr bli overført til din bankkonto i sin helhet.

Når kommer pengene inn fra Norsk Tipping?

Det tar 1-3 virkedager før pengene er inne på din bankkonto. Alle premier under 10.000 kr blir overført til din spillerkonto på Norsk Tipping. Dersom du ser at saldoen ikke har oppdatert seg, ber vi deg sjekke “Mine transaksjoner” for kontohistorikk.

Hvordan får man utbetalt lottogevinst?

I hovedsak blir lavere premier utbetalt til din spillerkonto. Dette er en konto du har hos Norsk Tipping, du får tilgang til denne kontoen ved å logge deg inn på nettsiden, i appen eller hos en kommisjonær. Hvis du vil sjekke om du har vunnet, kan dette enkelt gjøres på “Mine Spill” dersom du er innlogget.

Hvilke land deltar i Viking Lotto?

De fem nordiske landene Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark startet spillet i 1993, og Vikinglotto ble verdens første vellykkede, ukentlige spill på tvers av landegrenser. Estland kom med som sjette nasjon våren 2000, Latvia og Litauen ble med våren 2011.

Hvor mange land er med på Euro Jackpot?

Eurojackpot er et samarbeid mellom spillselskapene i 17 land. Landene er Norge, Tyskland, Danmark, Finland, Estland, Nederland, Slovenia, Island, Litauen, Sverige, Latvia, Kroatia, Italia, Spania, Ungarn, Tsjekkia og Slovakia.

Når er Joker trekning?

Joker er et lotterispill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

Når er det trekning i Eurojackpot?

Eurojackpot er et samarbeid mellom 17 land, og trekningen foretas i Finland hver tirsdag og fredag. Innleveringsfristen er kl. 19:00, og trekningsresultatene publiseres på web og mobil kl. 22:00.

Har noen i Norge vunnet Eurojackpot?

En kvinne fra Østlandet ble den heldigste norske Eurojackpot-spilleren på lang tid, da hun delte 1. premiepotten med en finsk spiller fredag 18. mars, og dermed sikret seg utrolige 436 230 000 kroner.

Hvem vant en milliard i Eurojackpot?

En danske har vunnet over en milliard kroner i Eurojackpot, skriver Ekstra Bladet. Den nøyaktige gevinsten er 759.318.630 danske kroner, som er over en milliard norske kroner. Det er den største gevinsten som noen gang er oppnådd i Danmark.

Hvilke tall blir oftest trukket i Eurojackpot?

For tiden er den vanligste Euro-tallkombinasjonen som trekkes 1 oddetall og 1 partall, og er med i 54 % av alle trekningene.

Hva koster det å spille Eurojackpot?

Du leverer en kupong med et selvbestemt antall lottorekker, som koster 25kr per stykk i Eurojackpot. Hver rekke skal bestå av 5 hovedtall (1-50) og to stjernetall (1-10). Du er nødt til å levere minst to rekker per kupong, slik at minste innsats i Eurojackpot er 50 kroner.

Leave a Comment