Hvordan slette en fane?

Hvordan åpne faner?

Trykker du ctrl+shift+t (Windows) eller cmd-shift-t (Mac), åpner du fanen du sist lukket. Du kan til og med gjøre det flere ganger for å åpne flere faner du kom til å lukke. Dette fungerer på de aller fleste kjente nettlesere, inkludert Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera og Safari.

Hvordan fjerne faner på iPhone?

iPhone X og nyere

Fra Hjem-skjermen sveiper du opp fra bunnen av skjermen og stopper på midten av skjermen. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

Hvordan lage 17 mai fane?

17 mai fane
  1. Du trenger: Et stor stykke stoff, ca 2 -3 meter.
  2. Slik gjør du det: Finn ut hvor stor fane du ønsker deg, og hvor du ønsker at man skal bære fanen.
  3. Bruk fantasien. Når stoffet er ferdig laget og tilpasset stokkene kan barna leke seg fritt med farger og former.
  4. Bruk restegarn og lag 17 mai bånd.

Hvordan slette en fane? – Related Questions

Når går barnetoget i Oslo?

Barnetoget i Oslo

Barnetoget starter 10:00 fra hovedporten til Akershus festning, og avsluttes på Rådhusplassen rundt 13:30. Første stopp i barnetoget er klokken 10:15 når 17. mai-komiteens leder hilser Stortinget og stabsmusikken spiller. Neste stopp er ved Slottet cirka 10:30.

Hvordan lage 17 mai blomst?

SLIK GJØR DU
  1. Klipp ut en stor rød blomsterform.
  2. Klipp ut en middels stor hvit blomsterform.
  3. Klipp ut en liten blå sirkel.
  4. Lim sammen alle delene.
  5. Heng opp!

Hva kan man lage til 17 mai?

17 retter du kan servere til 17. mai-frokost:
  • Eggerøre. Eggerøre er fast gjest til ethvert koldtbord, også på 17.
  • Frisk salat.
  • Potetsalat.
  • Pai med spekeskinke.
  • Hjemmebakt brytebrød.
  • Asparges med spekeskinke.
  • Eggemuffins.
  • Melonsalat.

Hva er vanlig å spise på 17 mai?

Bugnende koldtbord, rømmegrøt og spekemat, flotte steker og bærpyntede bløtkaker er typisk 17. mai-mat.

Hva kan man ta med på 17 mai frokost?

Brød og rundstykker er uunnværlig til en norsk frokost, og godt pålegg er minst like viktig. På store dager som 17. mai kan du diske opp med spekemat, roastbiff, skinker og gode påleggsalater. Husk også det gode tilbehøret som friske grønnsaker og salat.

Hva kan man ha til champagnefrokost?

– Dette tar du med til champagnefrokosten
  • Spekemat er alltid populært.
  • Waagbø forteller også at egg alltid er populært, både vanlig kokt egg, fylt egg, posjert, eggerøre, eggesalat og små omeletter med ulikt fyll er sikre vinnere.
  • Andre forslag er roastbiff, svinestek, skinke og kylling.

Hva trenger man til champagne frokost?

Dette trenger du til champagnefrokost med koldtbord:
  • Bobler.
  • Brød eller rundstykker, gjerne hjemmelaget.
  • Røkelaks.
  • Egg.
  • Spekeskinke.
  • Honningmelon.
  • Asparges.
  • Et utvalg ost.

Hva serverer man til Champagnelunsj?

Skal man avansere litt er det alltid godt med sjømat til champagnen. Ferske østers, grillet sjøkreps eller løyerom på bilinis er virkelig å anbefale om man ønsker å ta champagne-lunsjen et skritt videre. Til drikke kan man servere champagne eller annen musserende vin. Fruktte med likør eller en mimosa passer også godt.

Hva er godt å spise til prosecco?

Topp til alt av spekemat, fingermat med krydder, indisk mat, også en del thairetter eller bare når du har lyst på en stor god og ikke helt tørr munnfull.

Når er det vanlig å starte 17 mai frokost?

Om man ikke skal underholde, er det vanlig å ha 17. mai frokost med familie og venner. Denne begynner gjerne klokka 7.00 eller 8.00.

Hva passer til Cremant?

Hva passer crémant til? Bobler er jo alltid flott som aperitiff. En flaske avkjølt crémant passer også godt til småretter, fingermat – rett og slett sommermat. Nyt den musserende vinen til fiskeretter og skalldyr, sushi og asiatisk mat.

Er cava og prosecco det samme?

Men hva er egentlig forskjellen på Prosecco og Cava? Prosecco lages av kun en drue, den heter Glera og ble tidligere kalt Prosecco. Cava lages av i hovedsak tre druer, Macabeo, Perellada og Xare-lo. I tillegg er det populært å bruke en liten del Chardonnay.

Hva er forskjellen på cava og champagne?

Cava produseres i Spania og er et beskyttet begrep som dekker både kvalitet og geografisk opprinnelse på samme måte som Champagne. Cava produseres også etter den klassiske metoden, men blir i hovedsak laget på de spanske druene Xarel-lo, Macabeo og Parellada.

Hva er forskjellen på crémant og champagne?

Crémant er fransk musserende vin som lages utenfor Champagne, og gjerne i Burgund, Jura og Alsace. Ofte brukes de samme druene som i Champagne, med andre ord Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay – men også lokale druevarianter brukes og smaksretningene kan derfor variere stort.

Hva betyr prosecco?

Prosecco (italiensk: [proˈsekko]) er en italiensk musserende vin som vanligvis lages på druen glera (tidligere kjent som prosecco).

Hva betyr Brut på vin?

Brut er eit fransk ord som betyr ‘svært tørr’ og er ei vanleg typenemning på sjampanje og annan musserande vin. Vinen kan ha maksimalt 15 gram sukker per liter for å få denne nemninga.

Leave a Comment