Hvordan skrive på veggen Facebook?

Gå til profilen til vennen din. Bla ned til Innlegg, og trykk deretter på Skriv på tidslinjen til [navn]. Skriv inn en melding eller velg noe du vil legge til i innlegget: Bilder: Legg til bilder i innlegget ditt.

Kan ikke skrive på Facebook vegg?

Slik hindrer du venner i å publisere innhold på profilen din:
  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Publikum og synlighet, og trykk deretter på Profil og tagging.
  4. Trykk på Hvem kan publisere innhold på profilen din?
  5. Velg Kun meg.

Hvorfor får jeg ikke redigert innlegg på Facebook?

Merk: Du kan ikke redigere tekst, bilder og videoer etter at innlegget du har fremmet, er gjennomgått og publisert. Hvis du vil endre tekst eller annonseinnhold, må du opprette et nytt innlegg og fremme det.

Hvordan skrive på veggen Facebook? – Related Questions

Hvordan publisere på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Søk etter siden du vil publisere på, deretter velger du den fra rullegardinmenyen. Trykk på Innlegg, og trykk deretter på Skriv noe på siden. Skriv innlegget, og trykk deretter på Publiser.

Hvordan redigere om på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Trykk på Rediger profil under navnet ditt. Trykk for å legge til informasjon, eller trykk på REDIGER ved siden av informasjonen du vil endre. Bruk publikumsvelgeren i hver del for å velge hvem som kan se informasjonen din.

Når Facebook blir hacket?

Hvis du tror kontoen din har blitt hacket eller er overtatt av noen andre, må du gå til denne siden for å sikre kontoen din. Vi kommer til å be deg om å endre passordet ditt og gå gjennom nylige innlogginger.

Hvorfor virker ikke Facebook?

Hvis du har problemer med å logge inn på Facebook-kontoen din, kan du prøve følgende. Gå til siden Finn kontoen din på facebook.com/login/identify og følg instruksjonene. Bruk en datamaskin eller mobiltelefon du tidligere har brukt til å logge inn på Facebook-kontoen din. Søk etter kontoen du vil gjenopprette.

Hvordan få hjelp på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla helt ned, og velg Rapporter et problem. Velg Facebook-produktet du har problemer med. Beskriv problemet i tekstboksen, og ta med skrittene du tok før du støtte på problemet.

Hvorfor virker ikke Messenger?

Laste ned eller oppdatere Messenger-appen

Det er viktig at du holder Messenger-appen din oppdatert. Installering av den nyeste versjonen kan også bidra til å løse problemer når det er noe som ikke fungerer. Gå til Google Play Butikk for å installere eller oppdatere Messenger-appen for Android.

Hvor er innstillinger på Messenger?

Åpne nettleseren og gå til www.messenger.com — er du ikke logget inn, må du først gjøre det. Klikk på tannhjulet i øverste venstre hjørne, og deretter på “Innstillinger“.

Kan en ha Messenger uten Facebook?

Bruke Messenger uten Facebook-konto
  1. Last ned Messenger-appen til iOS, Android eller Windows 10.
  2. Velg Opprett ny konto.
  3. Tast inn navnet og telefonnummeret ditt.
  4. Angi et passord og følg anvisningene på skjermen.

Hvordan legge inn Messenger?

Du kan enten laste ned Messenger-mobilappen hvis du ikke har den allerede, eller bruke MessengerMessenger.com. Logg innMessenger-appen eller Messenger.com med den samme e-postadressen og det samme passordet som du brukte for Facebook-kontoen din.

Er Facebook og Messenger det samme?

Facebook Messenger, eller bare Messenger i dagligtale, er en undertjeneste til det sosiale nettverket Facebook.

Kan man sende melding på Facebook uten å være venner?

Meldingen din blir levert til chatlisten vedkommende på Facebook. Hvis denne personen bruker Messenger, vil meldingen din også bli levert til vedkommendes Messenger-app. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med på Facebook, kan havne i meldingsforespørslene deres.

Kan man slette sin Facebook profil og beholde Messenger?

Når Facebook-kontoen din er deaktivert, men du fortsatt har Messenger: Du kan fortsatt chatte med venner i Messenger.

Hva koster det å ringe på Messenger?

Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Hva skjer med Messenger når man sletter Facebook?

Det vil ikke lenger stå ditt navn, men noe som “Facebook-bruker”. Meldingene du har sendt til andre vil allikevel være tilgjengelig for de du har sendt dem til.

Kan man ha flere profiler på Facebook?

Det er i strid med Facebooks standarder å ha mer enn én personlig konto. Hvis du vil representere bedriften din, organisasjonen din, merkevaren din eller produktet ditt på Facebook, kan du bruke den personlige kontoen din til å opprette og administrere en side.

Hvordan se hvem som har sett på Facebook profilen din?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har settprofilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten.

Leave a Comment