Hvordan skjule personer på Messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:
 1. Trykk på Personer helt nederst.
 2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
 3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Hva er Forsvinningsmodus på Messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook.

Hva skjer når man blokkerer noen på Messenger?

Når du blokkerer meldinger og anrop fra noens Facebook-profil eller Instagram-konto, kan de ikke lenger kontakte deg (for eksempel sende meldinger eller ringe deg) på Messenger eller Facebook-chat. Du kan også ignorere en samtale, slå av varsler for en samtale eller slette en samtale.

Hvordan skjule personer på Messenger? – Related Questions

Hvordan kan man se at noen har blokkert deg?

Det første og mest åpenbare trikset er å søke etter personen i søkefeltet på Facebook. Hvis du ikke finner personen, har personen enten blokkert deg eller slettet kontoen sin. Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem.

Kan man sende melding til noen som har blokkert deg?

Når du blokkerer et telefonnummer eller en kontakt, kan de fortsatt ringe deg eller sende deg meldinger, men du får ikke varsler om dette. Sendte eller mottatte meldinger blir ikke levert. Kontakten blir heller ikke varslet om at samtalen eller meldingen har blitt blokkert.

Hva skjer om man blokkerer en person på Facebook og hvordan gjør man dette?

Hvis du blokkerer en profil du er venn med, vil vi også fjerne vedkommende som venn. Hvis du ikke ønsker å fjerne en profil som venn, men bare se færre innlegg fra vedkommende på Facebook, kan du ta en pause fra vedkommende. Da kan du ikke gjøre ting som å innlede en samtale med en profil eller legge den til som venn.

Hvorfor kan jeg ikke sende meldinger på Messenger?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett.

Kan man blokkere meldinger?

På en Android åpner du telefonappen og trykk på de tre prikkene i øverste høyre hjørne og velg “Innstillinger”. Trykk på “Blokker numre”. Du finner flere alternativer, inkludert ukjente numre, nylig bruke numre eller numre fra kontaktlisten din. Velg nummeret du vil blokkere eller angi det manuelt.

Hvor lenge varer Blokkering på Facebook?

Blokkeringens varighet kommer an på hvor alvorlig bruddet var og hvordan du har oppført deg ellers på Facebook. Vi forstår at du kan ha hatt gode intensjoner eller kanskje ikke har vært klar over våre retningslinjer for akseptabel oppførsel, og vi forstår også at denne blokkeringen kan være frustrerende.

Hvordan kan jeg se hvem jeg har blokkert på Facebook?

Slik ser du profilene du har blokkert:
 1. Trykk på nederst til høyre på Facebook.
 2. Bla nedover, trykk på Innstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger.
 3. Bla ned til Publikum og synlighet, og trykk deretter på Blokkering.
 4. Der ser du en liste over profilene du har blokkert på Facebook.

Hvordan finne ut hvem man har blokkert på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla nedover, og trykk på Innstillinger. Bla ned til Personvern og trykk på Blokkering.

Hvem kan se meg på Facebook?

Slik velger du hvem som kan følge deg:
 1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
 2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
 3. Bla nedover, og trykk på Følgere og offentlig innhold.
 4. Trykk på Venner eller Offentlig under Hvem kan følge meg.

Kan man skjule en venn på Facebook?

Trykk på Innstillinger. Bla ned til Publikum og synlighet, og trykk på Hvordan folk finner og kontakter deg. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? Velg publikummet av personer (for eksempel Venner) som du vil skal ha tilgang til vennelisten din.

Kan folk se at jeg har vært inne på deres Facebook?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten.

Hvem kan se hva andre skriver på profilen din?

Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den.

Kan man se hvem som har søkt på deg på Instagram?

Hvis du vil se hvem som har sett historien din, åpner du historien og sveiper oppover på skjermen. Da ser du både antallet og Instagram-brukernavnene på de personene som har sett hvert bilde eller hver video i historien din.

Kan man se vem som besøkt ens VSCO?

Nei, VSCO vet ikke hvem som besøker deres nettsider.

Hvordan ser profilen min ut for andre?

Oppdatert mobilnettleseropplevelse. Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på , og velg deretter Vis som.

Hvem kan skrive på veggen min?

Slik hindrer du venner i å publisere innhold på profilen din:
 1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
 2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger.
 3. Bla ned til Publikum og synlighet, og trykk deretter på Profil og tagging.
 4. Trykk på Hvem kan publisere innhold på profilen din?
 5. Velg Kun meg.

Leave a Comment