Hvordan rette klokken på Fitbit?

Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?
 1. Ha Fitbit-enheten i nærheten, gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt. bildet av enheten.
 2. Trykk på Galleri. Klokker-fanen.
 3. Se gjennom de tilgjengelige urskivene. Trykk på urskiven du ønsker å installere. Installer.

Hvordan synkronisere Fitbit klokke?

Synkroniser nå.

Du finner instruksjoner i Apples hjelpeartikkel eller i Androids hjelpeartikkel (Google). Åpne telefonen og gå til Innstillinger. Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Åpne Fitbit-appen og prøv å synkronisere enheten.

Hvordan oppdatere Fitbit charge 2?

Logg på Fitbit-kontoen din når du blir bedt om det. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du instruksjonene på skjermen og holder enheten i nærheten av datamaskinen mens den oppdateres.

Hvordan restarte Fitbit klokke?

Trykk på knappen på ladekabelen tre ganger i løpet av få sekunder med korte pauser mellom trykkene. Knappen befinner seg på enden av ladekabelen som er plugget inn i datamaskinen. Når du ser Fitbit-logoen og armbåndet vibrerer, betyr det at armbåndet har startet på nytt.

Hvordan rette klokken på Fitbit? – Related Questions

Hvordan sette opp Fitbit charge 2?

Åpne Fitbit-appen og trykk på Bli med i Fitbit. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Fitbit-konto og koble («pare») Fitbit-enheten til telefonen eller nettbrettet. Sammenkobling sørger for at Fitbit-enheten og telefonen eller nettbrettet kan kommunisere med hverandre (synkronisere dataene sine).

Hvordan slå av Fitbit charge 2?

 1. Trykk på Hjem-knappen (til venstre) og sveip til Innstillinger-skjermen.
 2. Trykk på Innstillinger. Slå av.
 3. Trykk på pilen nederst til høyre og deretter på hakemerket for å bekrefte at du vil slå av.
 4. Trykk på hvilken som helst knapp for slå Surge på igjen.

Hvordan slette alt på Fitbit?

 1. Gå til fitbit.com-dashbordet og klikk på tannhjulikonet. Innstillinger.
 2. Bla ned og klikk på Slett konto og følg instruksjonene på skjermen.

Hvordan låse opp Fitbit?

For å holde Fitbit-enheten sikker kan du slå på enhetslåsen i Fitbit-appen. Du vil bli bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode for å låse opp enheten. Hvis du har konfigurert Fitbit Pay, er enhetslåsen automatisk slått på, og du vil bli bedt om å angi en kode.

Hvordan endre klokke på fitbit versa 2?

Hvordan endrer jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?
 1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt App-innstillinger. Tidssone.
 2. Slå av alternativet Angi automatisk.
 3. Trykk på Tidssone og velg riktig tidssone.
 4. Synkroniser Fitbit-enheten.

Hvordan stille klokka?

I Norge veksler vi mellom normaltid og sommertid siste helgen i mars og siste helgen i oktober. Regelen er at sommertiden starter klokka 02.00 siste søndag i mars og slutter klokka 03.00 siste søndag i oktober. Med andre ord skal vi denne høsten stille klokka tilbake søndag 31. oktober, altså på selveste halloween.

Hvordan endre klokke?

Endre hvilket klokkeslett som vises
 1. Åpne Klokke-appen. på telefonen.
 2. Trykk på Mer. Innstillinger. Slik angir du hjemmetidssonen; Trykk på Hjemmetidssone. Slik oppdaterer du tidssonen automatisk: Trykk på Endre dato og klokkeslett. Angi tidssonen automatisk.

Kan man få Fitbit på norsk?

Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.

Kan man dusje med Fitbit?

Selv om du kan dusje med de vannbestandige enhetene på, kan det å fjerne dem redusere risikoen for eksponering for såper, sjampo og balsam, noe som kan forårsake langvarig skade på enheten samt hudirritasjon. Vi anbefaler heller ikke at du har på noen av enhetene i badekar eller badstuer.

Hva er den beste Fitbit?

Fitbit Versa 3 er per dags dato uten tvil den beste Fitbit klokka du får kjøpt. Her får du valuta for pengene, og en virkelig god aktivitetsmåler. Fitbit Versa 3 er den Fitbit-klokken mange har ventet på i mange år. Endelig har Versa 3 blitt «voksen» og fått innebygd GPS.

Hvor lenge varer en Fitbit?

Charge 4 og Charge 5 har en batteribrukstid på opptil fire dager. Hvis du bruker den innebygde GPS-en kontinuerlig, har Charge 4 og Charge 5 en batteribrukstid på opptil fem timer, Ionic har en batteribrukstid på opptil ti timer. Sense, Sense 2, Versa 3 og Versa 4 har en batteribrukstid på opptil tolv timer.

Hva betyr i sone på Fitbit?

Dataene for aktive minutter er plassert under dataene for aktive minutter i sone i Fitbit-appen: Åpne I dag-fanen og trykk på Soneminutter. Øverst trykker du på Uke. Bla ned for å se dataene for aktive minutter.

Leave a Comment