Hvordan resette Yale Doorman?

Instruksjoner for tilbakestilling
 1. Åpne Yale Access App på telefonen din og gå til låsskjermbildet.
 2. Velg menyen Settings (Innstillinger) (tannhjulikon).
 3. Velg den enheten du vil tilbakestille.
 4. Rull ned til factory reset (tilbakestilling til fabrikkinnstillinger).
 5. Velg “Reset Lock (Tilbakestill lås)”.

Hvordan låse Yale lås?

For å låse opp Yale Doorman L3, vekk tastaturet med hvilken som helst tast, eller tast inn opplåsingskoden direkte på tastaturet, etterfulgt av Lås opp-knappen. Yale Doorman V2 og V2N blir alltid vekket med stjernetasten (*).

Hvordan få Yale Doorman ut av sikkerhetsmodus?

Den lille bryteren som vender mot låsbeslaget står i feil posisjon. Flytt på bryteren, eller lås og lås opp fra utsiden med nøkkelbrikke for å deaktivere sikkerhetsmodus.

Hvordan resette Yale Doorman? – Related Questions

Hvordan skifte batteri på dørlås?

Batteribytte Yale Doorman V2 dørlås
 1. Løsne det øvre dekselet på innsiden av dørlåsen med en unbraconøkkel og skyv opp for å fjerne.
 2. Fjern de gamle batteriene, og sett inn de nye.
 3. Skyv dekselet tilbake på plass ovenfra og ned og fest skruen med unbraconøkkelen.
 4. Ferdig.

Hva er Sperrefallen?

For å unngå dirking av den fjærbelastede låsefallen er det normalt lagt inn en sperrefalle i tillegg som lukkes mot låsstolpen eller sluttstykket når døren lukkes. Så lenge denne sperrefallen er lukket vil det ikke være mulig å presse inn låsefallen.

Hvordan åpne Yale Doorman med kode?

Benytter du Yale Home appen administrerer du brukerkodene fra følgende menyvalg i appen: Fra Hovedmenyen velger du Innstillinger -> Innstillinger for Yale Doorman -> Brukerkoder. Her ser du en liste over registrerte brukere. Ønsker du å endre en brukerkode velger du den aktuelle brukeren og legger opp en ny kode.

Kan man endre masterkode på Yale Doorman?

Kontroller at Yale Doorman står i Advanced Mode og at master koden er skrevet ned, da det ikke er muligt at ændre dette efter montage af sikkerhedsskruerne.

Hvordan åpne Yale Doorman som er tom for strøm?

Hjeeeelp, min Yale Doorman har gått tom for strøm – Hva gjør jeg? Da må du få fatt i et 9V batteri og benytte dette som nødstrøm slik at du kan bruke din Yale Doorman til å åpne døren. Kontaktpunktene for dette er på undersiden av låsen.

Hvordan koble til Yale Connect?

I Yale Access App går du til sidemenyen (oppe til venstre) og klikker på Set Up New Device. Når du blir bedt om det, skanner du QR-koden på baksiden av din Yale Connect. Når du blir bedt om det, kobler du Yale Connect til en stikkontakt nær døren og deretter følger du instruksjonene i appen.

Hvilken app til Yale Doorman?

Yale Doorman L3 kan kommunisere direkte med smarttelefonen din på flere måter – via Bluetooth® når du er nær låsen og via Yale Access-appen (eller en av partnerappene våre) når du er på avstand. Yale Connect Wi-Fi Bridge kobler låsen til hjemmet ditt wifi og appen på smarttelefonen.

Hvordan bruke Yale Access app?

Slik setter du opp en enhet i Yale Access App
 1. Åpne Yale Access App.
 2. Gå til menyen i øvre venstre hjørne.
 3. Velg Settopp en enhet (Set up a Device) for å få tilgang til QR-kodeskanneren.
 4. Skann koden.
 5. Følg instruksjonene i appen forå utføre oppsettet.

Kan man montere Yale Doorman selv?

Det er ingen lov som sier at du ikke kan montere den elektroniske dørlåsen din selv, så rent juridisk er det ingen ting i veien for at du selv gjør monteringsjobben.

Hva er forskjellen på Yale Doorman L3?

Yale Doorman L3 er smalere innvendig til forskjell fra tidligere modeller av Yale Doorman. Dette gjør at den passer til flere dørinstallasjoner enn tidligere, også dobbeltdører. De nye overflatene gir et eksklusivt inntrykk og du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort.

Hva er forskjell på Yale Doorman V2N og L3?

Yale Doorman L3 er arvtakeren til den bestselgende dørlåsen Yale Doorman V2N, og har blitt langt smartere enn forgjengeren. I tillegg til å kunne åpne døren med kode eller nøkkelbrikke kan du fjernstyre låsen med mobilen via den medfølgende Yale Connect Bridge.

Er Yale Doorman trygt?

Årsaken er at den mekaniske delen av Yale Doorman i mange tilfeller er mye kraftigere og mer innbruddssikker enn den ordinære låsen du bytter ut. Og med kombinasjonen av nøkkelbrikke og personlig pin-kode, er du helt trygg.

Hvor lenge varer batteri på Yale Doorman?

Batteriene i Yale Doorman holder vanligvis i to år. Låsen gir deg et varsel når batteriene har ca. en måned igjen av levetiden. Hvis du mot formodning skulle gå glipp av varslene, kan du starte låsen fra utsiden med et vanlig batteri på 9 volt.

Hvilken elektronisk dørlås er best?

– Yale Doorman er den eneste forsikringsgodkjente elektroniske låsen for private hjem på markedet, og har også blitt best i test hos magasinet Hjemme-PC, sier Øystein Nesse.

Hvordan låse easy access fra innsiden?

For å aktiviserere funksjonen må man taste en kode #, displayet blinker grønt, da vil du kunne gå ut og inn av døren uten bruk av kode. Ønsker man nå å låse yttersiden fra innsiden, trykker man på # tast på det innvendige tastaturet, da går håndtaket utvendig i lås.

Hvordan låse Easyaccess?

Når utvendig håndtak er i konstant åpen modus, trykker du en gang på låseknappen på innersiden for å låse det utvendige tastaturet og håndtaket. Da vil du høre et langt pip og et rødt LED lys blinker hvert femte sekund og den innvendige låseknappen vil lyse I ett minutt.

Leave a Comment