Hvordan oprette BankID på mobil?

Logg inn i nettbanken din for å aktivere “BankID på mobil“. For å kunne ta i bruk BankID på mobil må du allerede ha en BankID-avtale og kodebrikke. Du kan bare aktivere BankID på mobil fra banken som ga deg BankID.

Hvordan installere BankID-appen?

Slik laster du ned BankIDappen

Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Forutsetningene er at du har mobiltelefon med operativsystemene iOS 12, Android 6 eller nyere. Du kan aktivere appen med BankID på mobil, vanlig BankID eller ved å få tilsendt kode.

Hvem kan få BankID på mobil?

I BankID på mobil ligger hemmelighetene trygt lagret i ditt SIM-kort. Det er derfor tilstrekkelig å taste PIN-kode for å bruke denne. Når kan alle norske forbrukere ta i bruk BankID på mobil? Alle operatører og nesten alle banker tilbyr BankID på mobil.

Hvordan oprette BankID på mobil? – Related Questions

Er BankID og BankID på mobil det samme?

BankID på app erstatter BankID på mobil. Det blir en gradvis overgang og kodebrikken består for alle som ønsker å bruke den.

Hvordan vet jeg om jeg har BankID?

Er du i tvil om du har BankID eller ikke, kontakt bank eller gjør en test her. Har du BankID kan du sjekke hvilken bank du har den fra på Min BankID øverst til høyre på siden. Kontakt banken din for å få BankID. I mange banker kan du bestille BankID selv i nettbanken.

Hvor gammel må man være for å få BankID på mobil?

Aldersgrensen varierer fra 13 til 15 år i de ulike bankene, sjekk hva aldersgrensen er i din bank. Du som oftest ha hjelp og godkjenning fra foreldre dersom du er under 18 år. I enkelte banker kan foreldre bestille BankID til deg i nettbanken. For å få BankID må du ha nettbank, konto og være legitimert med pass.

Hva er forskjellen på BankID app og BankID på mobil?

BankID på mobil fungerer på samme måte som BankID, men du behøver ikke kodebrikken. Du behøver kun mobiltelefon og en personlig PIN-kode, da BankID på mobil lagrer informasjonen på ditt SIM-kort.

Hvordan få BankID uten pass?

Hvis du er over 18 år og har et norsk fødselsnummer, kan du møte opp i banken med legitimasjon for å få BankID.

Hvor gammel må man være for å få BankID?

Du kan få BankID fra du er 13 år. Aldersgrensen for å få BankID varierer fra bank til bank, og i noen banker er det 15-årsgrense.

Hvordan bestille BankID på mobil til barn?

Du må ha nettbank for å kunne bestille BankID. Hvis du ikke har det, kan foreldrene dine bestille det til deg i mobilbanken sin ved å gå til Konto – Min familie. Sjekk at du har registrert e-postadressen og mobilnummeret ditt i nettbanken eller mobilbanken.

Kan ungdom ha BankID på mobil?

Ungdom fra 13-17 kanBankID og BankID på mobil dersom foreldrene/vergene samtykker.

Hvordan logge inn uten BankID?

Hvis du har andre påloggingsmuligheter enn BankID, kan du logge deg inn i nettbanken og få et engangspassord tilsendt på SMS. Hvis du ikke har andre påloggingsmuligheter, kan du kontakte oss på 915 04800, så hjelper vi deg.

Kan jeg få BankID med D-nummer?

Du må ha norsk fødselsnummer for å kunne få BankID hos oss. Har du Dnummer kan du bruke innloggingsalternativet Uten BankID. Vi vil nå registrere informasjonen du har fylt ut i det elektroniske skjemaet. Du vil motta avtaledokumenter i posten.

Hvordan kan jeg få BankID?

Ta kontakt med banken din for å få BankID. Det kreves legitimering med pass og personlig fremmøte for å få BankID. Banken din sender deg kodebrikke og alt du trenger for å opprette BankID. De fleste banker tilbyr en app som et alternativ til kodebrikken.

Hvor har jeg BankID?

Logg deg inn på Min BankID øverst til høyre på bankid.no, så ser du hvilken bank du fikk BankID fra.

Hvordan logge inn med BankID på mobil?

Hvordan logge inn med BankID på mobil
 1. Gå til den tjenesten du ønsker å logge inn til (f.
 2. Velg BankID i ID-porten.
 3. Skriv inn fødselsnummer.
 4. Velg BankID på mobil.
 5. Skriv inn mobilnummer (8 siffer).
 6. Du får nå opp ett referanseord på skjermen.

Kan ikke aktivere BankID app?

Utløpt BankID: Det kan være du mangler en aktiv BankID med kodebrikke/passord. Hvis du bare har brukt BankID på mobil i en lang periode, kan det hende at din BankID med brikke har utløpt. Da må du aktivere BankID igjen ved å ta kontakt med banken din. Du trenger BankID-passordet når du skal bruke BankIDapp.

Hvordan bruke den nye BankID-appen?

Slik bruker du BankIDappen:
 1. Velg BankID, ikke BankID på mobil.
 2. Velg BankIDapp som metode.
 3. Godkjenn varsel på telefonen (trykk og hold fingeren på varselet, så kan du godkjenne derfra), se hvordan her.
 4. Skriv inn BankID-passordet.

Hvordan bruke ny BankID-app?

BankIDapp er en digital kodebrikke som kan brukes i stedet for den fysiske kodebrikken når du skal logge inn eller signere med BankID.

BankIDapp

 1. Velg logg inn med BankID.
 2. Fyll inn fødselsnummer.
 3. Velg metode.
 4. BankIDapp dukker opp.
 5. Klikk på varslingen.
 6. Godkjenn identifiseringen.
 7. Gå tilbake for å fullføre.

Leave a Comment