Hvordan legge til Trumf på Fjordkraft?

Det er raskt og enkelt å bytte til Fjordkraft! Alt du trenger å gjøre er å logge inn med Trumf på Fjordkraft sine Trumf-sider før du bestiller en strømavtale. Er du allerede kunde hos Fjordkraft kan du legge til Trumf på samme side og kostnadsfritt få Trumf-bonus på strømavtalene du allerede har.

Hvilke butikker kan man bruke Trumf?

Med Trumf Visa kredittkort får du
  • 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks.
  • 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks.
  • 0,5 % Trumf-bonus på varekjøp – i hele verden.
  • 1,5 % Trumf-bonus hos Mester Grønn.

Kan man ta ut penger fra Trumf?

Bruk din Trumf-bonus. Du bestemmer selv når og hvordan du vil bruke din Trumf-bonus! Bruk bonusen som betaling i butikk, la den bli til en reise, doner den til veldedighet eller overfør den til bankkonto og bruk den på det du vil – Ka-ching!

Hvordan legge til Trumf på Fjordkraft? – Related Questions

Hvordan overføre penger fra Trumf til bankkonto?

Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Send UTTAKMENY til 2155. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf.

Hva er min Trumf saldo?

Trumfsaldoen er det du har innestående nå, mens total opptjening viser hva du har fått så lenge du har vært Trumf– og KIWI PLUSS-kunde. Du får også en oversikt over alle handler du har gjort i NorgesGruppens butikker, og hvor mye Trumf-bonus hver enkelt handel har gitt deg.

Hvordan få Trumf-bonus på bankkort?

Alt du trenger å gjøre for å aktivere det nye bankkortet ditt er å sette kortet fysisk inn i bankterminalen og taste PIN kode på neste kjøp i en av våre butikker. Vi minner om at det ikke er mulig å spare bonus ved bruk av mobile betalingsløsninger slik som Apple Pay, Google Pay eller lignende løsninger.

Hva kan man bruke Trumf-bonus til?

Med Trumf får du penger tilbake hver gang du handler! Spar Trumfbonus på alt fra dagligvarer og drivstoff, til strøm, netthandel, reise og blomster.

Hvor ofte er det trippel Trumf 2022?

Datoer for Trippel Trumf Torsdag 2022
År Måned Dato
2022 Mars 10
2022 April 21
2022 Mai 19
2022 Juni 9

Hvordan bruke Trumf kupong?

Kupongene finner du ved å logge deg inn på spar.no eller ved å logge deg inn i SPAR-appen. Når du har aktivert kupongen vil rabatten trekkes fra i kassen når du skanner Trumf-kortet ditt eller betaler med et Trumf-registrert bankkort. Enklere blir det ikke! Husk å bruke din kupong innen utløpsdatoen.

Hvor mye er et Trumf poeng?

Trumf er et bonusprogram der man opptjener poeng ved å handle i tilsluttede butikker. Medlemskap er gratis. Du kan registrere deg på nettsidene til Trumf. Du får tilsendt bonuskort du bruker når du handler for å registrere poengene.

Kan man legge til kredittkort på Trumf?

Når du mottar ditt Trumf Visa kredittkort må dette aktiveres første gang du bruker det. Aktivering gjøres ved å fysisk sette kortet med chip i en terminal og taste PIN kode. Du kan også ta i bruk det digitale kortet med en gang du har blitt kunde ved å gå inn i Trumf Visa-appen.

Hvordan samle Trumf bonus?

BLI MEDLEM I TRUMF

Du trenger ikke å bruke Trumf medlemskort for å samle din bonus, bare legg inn dine betalingskort og samle bonus hver gang du betaler med disse kortene. Så du slipper å tenke på å ha med Trumf medlemskortet eller å bruke dette når du betaler.

Hvor lang tid tar det før Trumf bonus kommer på konto?

Handle i nettbutikk

ViaTrumf beregner hvor mange kroner du har opptjent i Trumfbonus. Dette vil vises i din kontooversikt på viatrumf.no innen 7 dager. Det er ikke før bonusen din blir tilgjengelig for uttak, at den vil vises i kjøpsoversikten på www.trumf.no.

Hva er Kiwi pluss kunde?

Som KIWI PLUSSkunde får du 1 prosent bonus på alle dagligvarer du kjøper hos oss, og i tillegg får du altså 14 prosent ekstra bonus all fersk frukt og grønt. I tillegg vil du som KIWI PLUSSkunde få oppskrifter og ukesmenyer for både deg som vil ha det supersunt og for deg som bare ønsker å leve litt sunnere.

Hvordan aktivere Trumf bonus Kiwi?

Hvordan bruker jeg bonusen min? For å aktivere bonusbetaling, må du først logge inn og velge bruk bonus. Her velger du hvor mye bonus du vil bruke i butikken. Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver.

Leave a Comment