Hvordan kle seg for å se tynnere ut?

Du ser slankere ut ved å kle deg i klær i samme farge fra topp til tå. Velger du sort får du størst effekt. Om du synes det er litt kjedelig med et helt sort antrekk kan du for eksempel ta på deg sko i en sterk farge for å live opp antrekket. Vide klær på overkroppen og underkroppen vil få deg til å virke større.

Hvordan se lengre ut?

For å se lengre og smalere ut kan du:

Kle deg i samme farge fra topp til tå Bruke stappetrikset (markerer midjen, gir inntrykk av lengre bein) Bruke sko i samme farge som bukse/strømpebukse/bein.

Hvordan kle seg med korte bein?

Fremhev gjerne midjen med innsvingede overdeler eller kjoler. – Med korte bein er det viktig med rett lengde på skjørt og bukser, et smalt blyantskjørt er fint til denne fasongen. – Smale bukser vil gi deg en illusjon av lengre ben, gjerne i kombinasjon med høye hæler.

Hvordan kle seg for å se tynnere ut? – Related Questions

Hvordan finne sin stil?

Begynn med å finne ut av hva du liker og hvorfor. Hva slags klær bruker du i dag, og hva ønsker du å beholde? Tenk over hva du vil utstråle eller vise med stilen din. Husk også at stilen skal passe deg rent praktisk, utifra hva du jobber med og hva du gjør på fritiden.

Hvordan fremheve midjen?

Skreddersydde klær som passer din figur er nøkkelen, så unngå store strikkejakker og denslags. – Ettersittende overdeler fremhever, det gjør også innsvingte topper og jakker. Peplum er den perfekte toppen for å fremheve midjen. Et belte er et velkjent alternativ, fordi det fremhever og trekker fokuset mot mot midjen.

Hvordan kle seg med stor byste?

Du kler best:
 1. Kjoler som ikke sitter tett over magen.
 2. Empireliv, som er ettersittende rett under bysten, og har god vidde rundt magen, er ofte flatterende.
 3. Ensfargede kjoler.
 4. Draperte kjoler gjør at du ser slankere ut.
 5. V-hals forlenger overkroppen, og gir et nettere uttrykk.

Hvem kler v hals?

Den klassiske Vhalsen kler de fleste, da formen får ansiktet til å virke smalere, flytter fokus fra magen og gjør overkroppen mindre kompakt. Hvis du har en kort hals kan det lønne seg for deg å gå med Vhals, da den dype utskjæringen gir illusjonen av en lengre hals.

Hvordan forminske pupper?

Ved brystreduksjon reduseres brystenes størrelse ved at brystvev og overflødig hud fjernes, samtidig som brystene strammes opp. Om nødvendig gjøres fettsuging i tillegg for ytterligere å forbedre brystenes fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

Hvem kler omslagskjole?

Omslagskjole. Er det èn kjole du kan være helt sikkert på at du blir fin i, så er det en kjole med omslag eller draperte detaljer. Den kler de aller fleste kroppsfasonger, og detaljene rundt magen gir oss fritt spillerom.

Hvordan finne den perfekte kjolen?

Vi gir deg våre beste tips til å finne den perfekte kjolen for din fasong.

OVAL

 1. Velg kjoler hvor du får vist frem bena dine.
 2. En mørk palett virker i din favør.
 3. Unngå kjoler som sitter stramt over magen.
 4. Blonder eller transparente ermer er fine detaljer for deg.

Hvilke farger kler brune øyne?

Slik finner du ut hvilke farger som passer perfekt til DEG!
 • FARGEEKSPERT: Dagny Thurmann-Moe.
 • BRUNE ØYNE: Bruntoner, gult, rødt og lilla er gode farger for deg med brune øyne.
 • BLÅ ØYNE: Brunt, kalde lilla- og rosatoner, rødt og oransje er gode farger for deg med blå øyne.

Hvilke farger kler blek hud?

Lys hud og lyst hår

Du kler god farger som blå, rosa, lilla, dyp rød eller grønt – da spesielt om du har rødtoner i håret. Unngå farger som gul og oransje, i tillegg til beige toner som off-white og champagne. Smykker i sølv eller hvitt gull er veldig fint til denne hudtonen.

Hvilke farger fremhever grønne øyne?

Fremhev grønne øyne med disse fargene:

Vinrød, rust, kobber, aprikos og rosa: Rød er komplementærfargen til grønn, men en klar, rød øyenskygge er ikke heldig. Finn heller nyanser som inneholder litt rødt. Lilla og brun: De bærer også det rødlige i seg og er derfor på din skala.

Hvilken hårfarge fremhever blå øyne?

Hårfarge til blå øyne

– Lyse eller himmelblå øyne passer best sammen med kald hårfarge, som isblond, platinablond eller grå hårfarge, sier hårfargeeksperten.

Har jeg kald eller varm hudtone?

Et tips for å finne undertonen i huden din er å se på blodårene på underarmen din, nærmest håndleddet – er de blå eller grønne? Blå årer indikerer at du har en kald undertone, mens grønne årer viser til en varm undertone. Noen har begge deler, og vil da kle en kombinasjon av både varme og kalde farger.

Hvilke farger passer min hudtone?

Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut av hvilken farge blodårene dine har. Er de grønne, så er du varm. Er de blå, så er du kald, forteller Mikkelsen. Videre forklarer hun at varme hudtoner kler farger med gult i, mens kalde hudtoner kler farger med blått i.

Hvilken farge får deg til å se brun ut?

Beige sandfarger er superlekkert i solen, dessuten funker de nesten på samme måte som et solpudder på huden; du får ekstra glød. Oransje og ferskenfarger plukker opp de varme pigmentene i huden din og vil også få deg til å virke brunere.

Hvem kler svarte klær?

– De eneste som kler svart er dem med svart hår, sier hun.

Thomas råder også single jenter som er på utkikk etter en mann til å droppe svarte klær. – Svart er en veldig autoritær farge og man ser streng ut når man kler seg i svart. Man bør derfor ikke kle seg i denne fargen når man skal på date, opplyser hun.

Hvordan finne ut hvilke farger som passer sammen?

En god treklang finner vi ved å plassere en likesidet eller likebeinet trekant inne i fargesirkelen. De fargene spissene i trekantene ligger mot vil kunne klinge godt sammen. To eksempler: blått-rødt-gult, eller blått, grønt-rødorange.

Leave a Comment