Hvordan gå ned i vekt 10 kg?

Det er sannsynlig at du trenger rundt 2000 kalorier om dagen for å vedlikeholde vekten. Hvis du følger det som anbefales, å ha et underskudd på 500 kalorier om dagen, slik at du spiser 1500 kalorier, vil du gå ned omtrent 0,5 kg i uka. Det gir et vekttap på 10 kg i løpet av omtrent 5 måneder.

Hvordan gå ned 15 kg på 3 måneder?

Det går fint an å gå ned 15 kilo på tre måneder og det er et hårete mål. For å gå ned 1 kilo fett, må du ha et kaloriunderskudd på 7000 kcal. Skal du gå ned én kilo på en uke, må du altså ta inn 1000 kcal mindre enn du forbrenner per dag. Teoretisk er det ikke noe hokus pokus.

Hvordan bli tynn på 5 dager?

Spis regelmessig 4 – 5 ganger om dagen.

La det være mindre måltider og reduser kaloriinntaket blant annet ved å spise mer grønnsaker enn poteter/ris/pasta og fjærfe, kjøtt og fisk. Forsøk å spise mer fisk og fjærfe enn kjøtt, slik at du ikke blir for tung i kroppen når du skal trene senere på dagen.

Hvordan gå ned i vekt 10 kg? – Related Questions

Hvordan miste fett rundt magen?

Magefettet bør reduseres raskt ved å følge disse fem konkrete rådene:
 1. Spis egg og avokado til frokost og drikk vann eller svart kaffe til.
 2. Unngå å spise karbohydrater før på ettermiddagen.
 3. Spis masse grønnsaker og proteiner til lunsj og middag.
 4. Tren styrketrening 2 ganger i uka og kondisjon én gang.

Hva slags mat gjør deg tynnere?

Brus og annen sukkerholdig drikke. Alkohol. Alt av fritert mat og snacks. Fett kjøtt og farser/blandingsprodukter.

Hvordan å bli tynn fort?

Her er en liste med forskjellige råd som kan hjelpe deg:
 1. Tren regelmessig fettforbrennende trening.
 2. Spis regelmessig 4 – 5 ganger om dagen.
 3. Drikk alltid et glass vann før hovedmåltidene.
 4. Reduser saltinnholdet i maten.
 5. Kutt ut sukker og sukkerholdige matvarer, samt annet snop/snacks.

Blir man tynnere av å ikke spise så mye?

Mange tror at ved å spise mindre blir man tynnere, det kan nok hende at man blir litt tynnere, men kroppen tar også mye av fettet i maten du spiser, og lagrer det på kroppen som fett. Kroppen tenker at personen er innfor en tid hvor det er lite mat, da er det viktig å lagre energi og fett. Så spis vanlig og tren.

Hva må man trene for å bli tynn?

Utholdenhetstrening med lav eller moderat intensitet gir størst fettforbrenning. – Med denne intensiteten har du et relativt høyt forbruk av fett, samtidig som du orker å holde på i lang tid, sier forskeren. Jogging eller sykling er fint som utholdenhetstrening.

Hvordan bli tynn i ansiktet?

Hvis du ønsker å oppnå et slankere ansikt, kan du prøve følgende tips:
 1. Spis færre kalorier.
 2. Gå ned i vekt.
 3. Drikk mye vann.
 4. Hold deg så aktiv som mulig.
 5. I mellomtiden kan du forbedre det du ikke er komfortabel med.
 6. Gi deg selv en massasje.

Hvor på kroppen mister man fett først?

Magefettet forsvinner først

Fettet på magen er mest aktivt i forhold til at det er på magen overskuddsenergien først vil lagre seg som fett, men også der det forsvinner først, forklarer professoren.

Hvordan miste fett på lårene?

Svømming, sykling, jogging og gange i raskt tempo vil gi slankere lår, og knebøy er en effektiv øvelse for å styrke lårmusklene.

Hvordan legge rouge på rundt ansikt?

Rundt fjes

For å gi et rundere ansikt mer definerte former, kan du prøve å suge inn kinnene for å se hvor kinnbeina sitter og så legge rougen rett under kinnbeina. Hvis du vil unngå å gjøre ansiktet enda rundere, bør du droppe å legge rouge der kinnet er som rundest når du smiler.

Hvordan få tynnere ansikt med sminke?

Rouge, nøkkelpunkter

Rouge er en flott måte å oppnå et ansikt som ser tynnere ut. Velg alltid rouge i rosa eller oransje toner. Nøkkelen er å påføre rouge midt i sentrum av kinnbena og oppover stigningen (som en omvendt trekant).

Hvor skal rougen ligge?

Rougen skal ikke nærmere nesa enn det. Kjenn etter hvor kinnbena dine er plassert. Legg rougen forsiktig rett under kinnbena og gjør små bevegelser oppover. Rougen skal ligge rett i underkant av kinnbena og så vidt oppå.

Hvor skal Rush?

Den skal legges rett under kinnbeina, for å skape dybde i ansiktet. Det er en liten tapp midt i øret og den er utgangspunktet for hvor du skal legge skyggen. Start ved tappen og før kosten rett fram mot nesen.

Hvordan ha på Blush?

Jo eldre du er, jo viktigere blir det at du plasserer blushen litt høyere, så du gir ansiktet et lite løft. Unngå å legge blush nærmere nesen enn ca. to fingerbredder. En annen måte å måle på, er å se rett fram og bare legge blushen inn til under midten av pupillen. Unngå å legge blush høyere opp enn ytre øyekrok.

Hvordan bruker man blush?

Hvordan gå frem: Blush

Bruk en fluffy kost for å jobbe den inn fra kinnene til hårfestet. For en fresh look, dra litt over nesen også. uge inn kinnene og legge den ovanfor hvor kinnene går innover ( på kinnbenet). Andre huskeregler er for eksempel å ikke ha blushen for nær nesen.

Hvordan ta på pudder?

Begynn med å påføre løspudderet med en pudderpute som du trykker mot huden. Gå deretter over med en pudderbørste for å få bort overflødig pudder,. Da får du en jevn og fin overflate. Hvis du ønsker, kan du supplere med bronzer, rouge eller highlighter på kinnbeina og neseryggen.

Hvordan få nesen til å se mindre ut?

Anna Edvardsen foreslår:
 1. Riktig farge på foundation til hele ansiktet.
 2. En foundation i to toner mørkere som du skal forme nesen med.
 3. En litt lysere foundation, eller en lys concealer som du skal bruke på neseryggen.
 4. En lysreflekterende highlighter til kveldsbruk.
 5. Solpudder.

Leave a Comment