Hvordan fungerer det med 2 SIM-kort?

Med en dual SIM-enhet kan du gjøre følgende: Motta innkommende kommunikasjon via begge SIM-kortene. Velge nummeret du vil sende utgående kommunikasjon fra, eller ha muligheten til å velge et SIM-kort hver gang du ringer. Videresende anrop mottatt via SIM 1 til SIM 2 når SIM 1 ikke kan nås eller motsatt.

Hvorfor 2 sim-kort?

Derfor er to SIMkort bedre enn ett
  • 5 grunner til at du bør skaffe deg tvillingkort til mobilen.
  • Det samme nummeret – uansett hvilken mobil som brukes.
  • Bruk tvillingmobilen som den nye fasttelefonen.
  • Full SMS og MMS-støtte.
  • Begge mobilene kan brukes til å dele internett.
  • Joda: Du kan fint bruke Tvilling-SIM i utlandet.

Hva koster ekstra SIM-kort?

Tvilling SIM
Mobilselskap Navn Årspris
One Call Ekstra SIM-kort 348
Release Tvilling-SIM 240
Saga Mobil Tvilling sim 300
Talkmore Tvilling-SIM 348

Hvordan fungerer det med 2 SIM-kort? – Related Questions

Hva er forskjellen på Data-SIM og tvilling-SIM?

TvillingSIM er et SIM-kort som brukes når man skal benytte telefontjenester på flere enheter. Et eksempel på dette kan være at man har to mobiltelefoner som skal være knyttet til samme nummer. DataSIM er derimot et SIM-kort som kun brukes til mobildata.

Hvor mange Data-SIM kan man ha?

Du kan bestille opptil 9 ekstra SIM-kort og bruke det i nettbrett/Pad, PC eller ruter. Med Data-SIM vil du kunne bruke av datamengden i abonnementet ditt, med samme hastighet og de samme prisene for bruk i Norge og utlandet.

Kan man bruke Tvillingsim i ruter?

Data-SIM og tvilling-SIM

Kan også brukes i en 4G-ruter. Tvilling-SIM brukes når man skal ha telefontjenester som tale, SMS og MMS på flere enheter.

Hvordan bestille tvillingkort?

Tvilling kan bestilles hos kundeservice eller i Telia-butikkene for alle våre abonnement, med unntak av BARN og kontantkort. Du må også ha Personsvar og 4G Tale aktivert for at det skal fungere.

Hvor mye koster eSIM?

Denne tjenesten har en månedskostnad på 69,-. Merk at dersom du allerede har tjenesten Tvilling vil denne bli deaktivert dersom du bestiller eSIM Tvilling.

Kan man ha 2 sim-kort i iPhone?

Alle iPhone-modeller som støtter eSIM kan ha flere eSIM-er, og kan bruke Dual SIM med to aktive SIMkort samtidig. Du kan bruke Dual SIM ved å bruke et fysisk SIM og et eSIM. iPhone 13-modeller og nyere støtter også to aktive eSIM-er.

Kan man ringe til tvilling SIM?

TvillingSIM brukes vanligvis dersom man har to mobiltelefoner og ønsker å knytte disse til samme nummer. Med TvillingSIM kan man ringe, sende SMS, MMS og bruke internett.

Hvilke telefoner støtter eSIM?

Mange nyere mobiltelefoner (f.o.m ca 2018) kan bruke eSIM.

Noen av de mest utbredte er:

  • Apple iPhone XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini.
  • Samsung S20, S20+, S20 Ultra, Fold, Flip. Samsung Galaxy Note 20 og Galaxy Note Ultra. Samsung Note 20+
  • Motorola Razr.

Hvilke operatører tilbyr eSIM?

Om du vil ha mobilnett på Apple-klokken din, er det kun noen få aktører som tilbyr eSIM i dag. Å ha mobilnett på klokken sin er tydeligvis en ting som engasjerer. Spesielt når klokken heter Apple Watch, og de eneste to operatørene som støtter den heter Telia og Telenor.

Hvordan legge til eSIM?

For å aktivere eSIMAndroid, gjør du følgende:

Sørg for at enheten er koblet til internett via WiFi. Skann QR-koden du har mottatt (denne finner du på Mine sider og i Mitt Telenor) og følg instruksjonene på skjermen. En Telenor eSIM-profil blir nå lastet ned og aktivert på Telenors nettverk.

Hvordan legge til eSIM iPhone?

Gå til Innstillinger > Mobilnett, trykk på Konfigurer mobilnett eller legg til eSIM, og velg telefonnummeret med et fysisk SIM-kort. Trykk på Konverter til eSIM, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvordan bestille eSIM Telia?

Hvis du har et fysisk SIM-kort / eSIM hos Telia fra før, som bare skal erstattes, kan du bestille det i Telia-butikkene eller hos kundeservice. For nytt abonnement med eSIM til iPhone, er det foreløpig kun mulig å bestille i Telia-butikkene. Har du erstattet et SIM-kort med et nytt eSIM, aktiverer du det på Min Side.

Hvordan funker tvilling SIM?

TvillingSIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-abonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med TvillingSIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement.

Hva er et eSIM?

eSIM er et digitalt SIM-kort som gjør det mulig å aktivere et mobilabonnement fra operatøren din uten å bruke et fysisk SIM-kort. Du kan installere åtte eller flere eSIM-er på iPhone og bruke to telefonnumre samtidig.

Hvilke iPhone støtter eSIM?

Hvis du har en iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone SE (2. og 3. generasjon) eller iPhone XS i Hongkong eller Macao, kan du lære hvordan du bruker Dual SIM med eSIM.

Kan man bruke samme SIM-kort i iPhone 5 og 7?

Bruk bare SIM-skuffen som fulgte med enheten. En SIM-skuff fra en iPhone 6s vil for eksempel ikke passe i en iPhone 7.

Leave a Comment