Hvordan får jeg honnørkort?

Hvis du får minst 50 prosent uføretrygd fra NAV, vil du automatisk få tilsendt honnørkort i forbindelse med vedtak om uføretrygd. Dette kommer i posten i tillegg til elektronisk vedtak på nav.no.

Er det honnørrabatt på fly?

På våre anbudsruter tilbys personer over 67 år, og andre honnørreisende over 16 år, 50% rabatt på Full Flex. En ledsager uansett alder gis samme rabatt. Billettypen er kun tilgjengelig på anbudsrutene.

Kan man bruke honnørkort på taxi?

Honnørrabatt blir gitt for innenlands reiser med transportmidler som mottar offentlig støtte. Rabatten gjelder uansett reiseavstand, og gir rett til 50% prisreduksjon på enkeltbillett. Honnørpris for synshemmede på offentlig transport er ikke lovfestet, men kan tildeles dersom du har honnørkort.

Hvordan får jeg honnørkort? – Related Questions

Er det honnørrabatt på tog?

Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Kan man kjøpe honnørbillett på toget?

Honnør. Du kan kjøpe honnørbillett om du er over 67 år eller mottar uførepensjon. Om du er blind eller svaksynt, eller ledsager eller partner til en reisende i en av disse gruppene, kan du også reise på honnørbillett.

Har Vy Honnørbilletter?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygda, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Om du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du og vise det.

Hvordan ser honnørkort ut?

Det nye honnørkortet i bankkortformat vil fortsatt være et tilleggslegitimasjonskort. Ny farge på kortet er blå. Sammen med annen legitimasjon gir kortet rett til honnørrabatt på reiser med transportmidler som mottar offentlig støtte.

Når kan man reise på honnør?

Personar over 67 år får rabatt ved å vise vanleg legitimasjonskort og treng difor ikkje honnørkort. Viss du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Er det honnørbillett på kino?

Honnørbillett gjelder mot fremvisning av honnørbevis, eller legitimasjon hvis man har fylt 67 år. Honnørrabatt gis kun til innehaver av honnørkort, dvs. man får honnørrabatt for én billett per honnørkort.

Hvor mye koster en voksen kinobillett?

Normalt kr. 80-100 for 2D-film. Normalt kr. 90-110 for 3D-film.

Hvordan få norgesbilletten?

Norgesbilletten er levert av Filmweb og kan brukes på alle kinoer i hele Norge, og en kode motsvarer betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Billettene kan leveres til dere digitalt i en Excel-fil, E-post, SMS eller fysisk i form av en papirbillett.

Hva er voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Er det lov å ha med medbrakt på kino?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Hvor mye koster en stor popcorn på kino?

Hundrelappene flyr når en familie skal på kino. I Eigersund tjener kommunen godt på popkorn til en kilopris som tilsvarer fisk eller kjøtt av god kvalitet.

Priser på kinopopcorn.

Sted Type meny Pris
Delemeny (5,2 l. popcorn + 2 x drikke) 89,-
Haugesund Liten popcorn med brus 75,-
Stor popcorn med brus 85,-

Når er man voksen kino?

18 år – absolutt aldersgrense. Ingen personer under 18 år har adgang. Med voksen menes foresatt eller annen myndig person i foresattes sted.

Hvor gammel må man være for å ha snapchat?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Leave a Comment