Hvordan få ungdomsbillett på SAS?

Du kan bestille SAS ungdomsbilletter på hjemmesiden vår eller i SAS App. Du må være mellom 12 og 25 år for å kunne bestille ungdomsbillett. Du kan ikke ha fylt 26 år ved avgang.

Kan barn reise på ungdomsbillett?

Billetten kan kombineres med SAS sine ungdomsbilletter, og barn opptil 16 år som reiser i følge med en ungdom kan reise på ungdomsbillett. Billetten gjelder derimot ikke for barn som reiser alene (UM).

Hvor lenge kan man kjøpe ungdomsbillett?

Kven kan reise med ungdomsbillett? Billetten kan kjøpast frå og med fylte 16 år og til og med 20 år. Ungdomsbilletten er ein upersonleg billett og kan brukast av andre, men den kan berre brukast av ein person om gongen. Personen som brukar billetten må likevel tilfredsstille krav til alder.

Hvordan få ungdomsbillett på SAS? – Related Questions

Har SAS ungdomsbillett?

SAS ungdomsbilletter er kun tilgjengelige for reisende i alderen 12–25 år. Reisende på ungdomsbilletter må kunne bevise alderen sin med gyldig legitimasjon. Reisende som ikke kan vise gyldig legitimasjon, kan bli nektet ombordstigning.

Hva betyr under 26?

Norwegian tilbyr rabatterte ungdomsbiletter til alle under 26 år. Det eneste du trenger å for å oppnå denne rabatten er å bruke kampanjekoden UNDER26 ved bestilling av en reise. Merk at du ikke kan bestille andre billettyper, sammen med en ungdomsbillett.

Hvor lenge er man barn på skyss?

På buss, Bybanen og nokre båtar blir ein rekna som barn frå dei har fylt 6 år og fram til dei fyller 18 år. Barn under 6 år reiser gratis. Innanfor ei sone koster barnebilletten 20 kroner. På dei fleste båtane er aldersgrensa for barn 4-16 år.

Kan barn reise med voksenbillett?

Barn mellom 6 og 17 år som reiser alene betaler barnepris. Nå skal altså familierabatten gjelde hele uka. For å bruke familierabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år. Du kan ha med barnevogn gratis hvis det er plass om bord.

Når må man betale voksenbillett på buss?

Pris. Dersom du ikke hører til en rabattert gruppe betaler du voksenpris. Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år kan reise med barnebillett.

Hvor gammel må man være for å betale voksenbillett på buss?

Her er et eksempel: Hvis jeg som en ungdom på 16 år går på bussen og skal kjøpe meg en billett, så må jeg betale voksenbillett siden aldersgrensen er 16 år.

Når kjører barn gratis?

Pris for barn

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Er det gratis for barn å ta buss i helgene?

Husk familierabatten i helgene! Lørdager, søndager og helligdager (ikke 17. mai) kan du ha med inntil 4 barn gratis ved bruk av hvilken som helst voksenbillett.

Er det gratis for barn på t banen?

Til nå har barn reist gratis med foreldre på trikk, buss og tbane i helgene. Nå åpner bystyret for en liknende ordning på ukedagene. I helgen kan voksne som reiser kollektivt ta med seg opp til fire barn gratis når de reiser kollektivt rundt i hovedstaden. Nå kan denne ordningen bli utvidet til å gjelde i ukedagene.

Kan barn bruke Ruter app?

Både Ruter og Vy har imidlertid en løsning som gjør det mulig for barn å reise på egen hånd, om de ikke har BankID selv. – Det går an at foreldre kjøper en billett og sender til barnas app.

Når må man betale for barn på bussen?

Barn 6-17 år

Er du mellom 6 og 17 år, kan du kjøpe barnebillett. Vær forberedt på at du kunne vise gyldig legitimasjon.

Når er du barn på buss?

Barnebilletten vil, fra 4. oktober, øke fra 16 år t.o.m. 19 år. Det vil si, at du kan betale barnebillett fra og med 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis.

Hvor mye koster en buss?

Prisen for en buss fra Proterra koster ifølge Reuters 750.000 dollar, om lag 5,86 millioner norske kroner. En vanlig diesel-buss koster samme sted omtrent 500.000 dollar, like over 3,9 millioner norske kroner.

Er Lysaker i sone 1?

Lysaker er i sone 1, men buss fra vest skal stoppe for påstigning.

Hvor gammel er barn på ATB?

Barnepris gjelder fra 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis. Ved fylte 20 år er du ikke lenger i kategorien barn, og er selv ansvarlig for å endre billett.

Er det gratis med buss på lørdager?

Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori voksen, honnør og student ha med inntil fire barn til og med 17 år gratis på reise med buss eller trikk i én sone.

Leave a Comment