Hvordan få kontakt med Lars Monsen?

Vi sitter inne med stor produktkunnskap om våre produkter, bruk gjerne vår support mail: support@larsmonsen.no. Vi vil da hjelpe deg så godt som mulig, og garanterer svar innen 48 timer (ukedager).

Hvor mye tjener Lars Monsen?

Dette tjente samiske ledere og kjendiser i 2019:
Navn og yrke Inntekt Skatt
Lars Monsen Villmarksfarer 940 260 375 518
Máret Ánne Sara Kunstner 373 808 107 717
Mari Boine Artist 1 290 498 489 532
Mariann Wollmann Magga Direktør, Tana og Varanger museumssiida 565 113 176 958

Hva spiser Lars Monsen på tur?

– Denne uken går det i brødmat, men brød er unntaket. Det skyldes at vi følger DNT sitt opplegg, sier Monsen. Til vanlig tar han med seg mat som: supper, frysetørket mat, knekkebrød og potetmos, som utgjør ca 500gram pr.

Hvordan få kontakt med Lars Monsen? – Related Questions

Har Lars Monsen tenner?

Eventyrer Lars Monsen har byttet ut halve tanngarden for å kunne leve livet han drømmer om. I kveldens utgave av «Skavlan» forteller Monsen (53) at han har fjernet flere friske tenner for å unngå komplikasjoner som i verste fall kan ende med døden om han er dypt inne i villmarka, langt unna allfarvei.

Har Monsen barn?

Lars Monsen har ikke egne barn, men han mener mye om barneoppdragelse: – Å gi unga mobiltelefon og tilgang til sosiale medier synes folk er greit.

Hvor mange hunder døde i Canada på tvers?

Han mistet fem hunder i løpet av den nesten tre år lange turen; en fikk koldbrand etter å ha forfryst de “edlere” delene, en fikk en så omfattende beinskade at den møtte skytes, en døde av uforklarlige grunnen, og to forsvant, sannsynligvis spist av ulv eller druknet. Hva mener dere?

Hvem er kjæresten til Lars Monsen?

Trine Rein
Lars Monsen / Ektefelle (g. 2015)

Trine Rein er en norsk sanger. Hun er født i San Francisco og har både amerikansk og norsk statsborgerskap. Hun er oppvokst på Nesodden.
Etter et kort opphold i USA, hvor hun jobbet som limousinsjåfør, kom hun tilbake til Norge.

Wikipedia

Hvor gikk Monsen og Lisa Tønne?

FIRBEINTE VENNER: Lisa Tønne og Lars Monsen fikk hjelp av både hest, lama og hund underveis på turen. Lisa Tønne og Lars Monsen landet med sjøfly i Olstappen, fant hestene sine, og begynte å ri mot sør. Ved Risåtjønnet byttet de til lama-transport, og fortsatte over Dølnfjellet.

Hvor mange søsken har Lars Monsen?

Erik Monsen
Lars Monsen / Søsken

Hvor gammel er Lars Monsen?

59 år (21. april 1963)
Lars Monsen / Alder

Når er Monsen på villspor spilt inn?

Med Monsen på villspor er et norsk naturrelatert underholdningsprogram som gikk på NRK i 2014, 2015 og 2020. Programkonseptet gikk ut på at eventyreren Lars Monsen ble satt ut alene i villmarken uten å vite hvor han var.

Hvem skal være med Monsen på tur?

Denne gangen får Lars Monsen følge av Mikkel Niva, Sandra Lyng, Gjert Ingebrigtsen, Lisa Tønne, Jonis Josef og Christina Rebekka Eriksen. Gjennom seks episoder får vi se Lars stifte bekjentskap med turfølget, samtidig som de sammen skal finne ut hvor i Norge de befinner seg.

Hvor er Monsen og Sandra Lyng?

Kinn, Bremanger | Lars Monsen og Sandra Lyng var på villspor utanfor Florø og Bremanger.

Når kommer sesong 2 av Monsen Monsen og Mattis?

Serien omfatter tre månedsekspedisjoner, der deltakere er Lars Monsen, hans yngre bror Jan og deres felles venn Mattis. Sesong 2 av serien kommer høsten 2020, og trioen er allerede i full gang med nye turer.

Hvilken kniv bruker Lars Monsen?

Lars Monsen Alaska – Gjennomtenkt, fullverdig kniv som Lars kunne valgt som den eneste kniven på en hvilken som helst ekspedisjon! Den heter ikke Alaska for moro skyld. Tennstål følger med og henger i slira.

Hvor mye kostet Canada på tvers?

«Canada på tvers» med sine seks episoder kostet 952.000 kroner, og er dermed Monsens billigste program for NRK.

Hvem har gått Canada på tvers?

For mange er Lars Monsen en kjent og kjær eventyrer. Han har blant annet gått Canada på tvers, Norge på langs og i fjor sommer lagde han fire uker med sakte-TV der han tok med «hele» Norge på tur gjennom NRK-programmet «Monsen minutt for minutt».

Hva slags hund har Lars Monsen?

De fleste hundene i løpet er alaska husky, en samlebetegnelse på mange ulike blandinger. Monsen beskriver de som ”gateguttas mix”, en kombinasjon av alt fra fuglehund til siberian husky.

Hvor lang tid tok Canada på tvers?

Canada på tvers er en natur- og reiseserie med Lars Monsen som gikk på NRK1 i 2005. Serien skildrer Monsen på hans ferd over Canada fra kyst til kyst. Ferden var på ca. 8000 kilometer og som tok ham nesten tre år.

Leave a Comment