Hvordan dele abonnement på Aftenposten?

Hvor mye koster abonnement på Aftenposten?

Avisa priser sine abonnenter fordelaktig for dem som er rene digitale abonnenter; 379 kroner måneden for komplett, 299 for helg+digital – og 199 for deg som bare er digital. Men det betyr også ingen enhetskostnader til trykk og distribusjon.

Når kommer Aftenposten ut?

Leveringstider – Aftenposten

Mandag – fredag: normalt kl. 06.00. Lørdag: kl 08.00. Søndag: kl.

Hvordan kontakte Aftenposten?

21 95 14 00 eller chat med oss.

Hvordan dele abonnement på Aftenposten? – Related Questions

Hva er Aftenposten Premium komplett?

Med Aftenposten Premium får abonnentene tilgang til arrangementer i regi av Aftenposten – både i og utenfor Aftenpostens lokaler i Akersgata. De får møte aktuelle personer og profiler i nyhetsbildet.

Hvordan lese Aftenposten uten abonnement?

Det gjør du enten ved å surfe i inkognitovindu eller «privat visning», alt etter hvilken nettleser du bruker, eller du sletter kapslene når dine åtte artikler er telt.

Hvordan sende inn kronikk til Aftenposten?

Aftenposten
  1. Kronikk: Maks 6000 tegn inkludert mellomrom.
  2. E-post:kronikk@aftenposten.no.
  3. Hovedinnlegg: Maks 3000 tegn inkludert mellomrom.
  4. Kortinnlegg: 400 – 1500 tegn inkludert mellomrom.
  5. E-post: debatt@aftenposten.no.

Hvem leverer Aftenposten?

Alle de store avisene leveres av helthjem, og de aller fleste små likeså. Vi er den eneste leverandøren i markedet med levering på natt/morgen, og vi kommer hver dag.

Hvordan søke i arkivet Aftenposten?

Slik bruker du arkivet:

Gå inn på Aftenposten Historie, enten i appen eller på desktop. Der finner du søkesymbolet (forstørrelsesglasset), og skriver inn det du ønsker å finne frem til. Trykk Søk. Nå får du opp alle publikasjoner som inneholder ditt søkeord, sortert etter dato.

Hvem står bak innholdet i Aftenposten?

Aftenposten er hovedproduktet til Mediehuset Aftenposten, en del av Schibsted Norge AS, der Schibsted er hovedeier. Aftenposten har daglig rundt 755 000 leserne av papir- og nettavisen (2019). Da avisen ble grunnlagt av Christian Schibsted 14.

Hva eies av Schibsted?

Schibsted eier få, men store aviser, inkludert riksavisene VG, Aftenposten, Aftenposten Junior, og regionavisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. VG er landets største avis, med et opplag på 311 611, inkludert VG+ (2021).

Hvor mye koster Aftenposten i løssalg?

Løssalgspriser
Produktnavn Pris
Aftenposten mandag – torsdag kr 40,00
Aftenposten fredag – lørdag kr 49,00
Aftenposten søndag kr 40,00
Dagbladet mandag-fredag kr 40,00

Hvilket selskap eier VG?

VG eies av Schibsted, som også eier flere av Norges største mediehus. I tillegg står Schibsted-konsernet bak en rekke digitale forbrukertjenester på nett, inkludert kjente merkevarer som FINN, Prisjakt, Let’s Deal og Lendo.

Hvor mye koster VG+?

VG+ er et digitalt abonnementsprodukt fra VG. For kun 99 kr/mnd får du fordypninger i nyhetssaker, eksklusive artikkelserier og tilgang til hele vårt dokumentarbibliotek.

Hvem eier Polaris Media?

Polaris Medias største eiere er Schibsted (29 %) og det svenske medieselskapet Nya Wermlands-Tidningens AB (26 %). Sistnevnte har igjen eierinteresser i Schibsted. Andre eiere er Must Invest (15 %) og Artic Funds LC (5 %).

Hvem eier A pressen?

Avishuset Norge AS
Amedia / Moderorganisasjon

Hvem eier avisa Nordlys?

Nordlys eies per 2018 av Amedia, og er Nord-Norges største avis. Den har i tillegg til hovedredaksjonen i Tromsø også lokalkontorer fra Finnsnes og Storslett. Eriksen grunnla i 1902 både Nordlys og Tromsø amts arbeiderforening. Han hadde tidligere vært radikal venstremann, men gikk over til Arbeiderpartiet.

Hvem eier Folkia?

NORDISKA FINANCIAL PARTNER NORWAY AS.

Hvem står bak Amedia?

Hvem står bak Amedia? Amedia eies av Amediastiftelsen, som ble opprettet da Sparebankstiftelsen DNB i 2016 kjøpte oss fra de forrige eierne: Telenor, LO og stiftelsen Fritt Ord.

Hva koster Amedia?

Digital +Alt koster 249 kr hver måned. Med papiravis koster +Alt 399 kr hver måned. Dette inkluderer abonnementet hos lokalavisen din. Denne prisen kommer ikke i tillegg til abonnementet du allerede betaler for.

Leave a Comment