Hvordan aktivere ditt gavekort?

Kan man bruke ditt gavekort på elkjop?

Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet. Mistet kort refunderes ikke.

Kan Dittgavekort brukes på XXL?

De kan benyttes både på nett og i våre varehus. Gavekortene kan ikke brukes på tvers av landegrensene. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort. Du kan sjekke saldo på ditt gavekort nederst på denne siden.

Hvordan aktivere ditt gavekort? – Related Questions

Hvordan betale med Presentkort?

Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet. Gavekort finnes med verdi på 200, 500 og 1000 kroner.

Kan man bytte i alle XXL butikker?

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene, og gratis retur og bytte. Du kan returnere / bytte i alle våre varehus: Du kan bytte eller returnere varer bestilt på nett direkte i et av våre varehus. I så fall må du vise til ditt ordrenummer i varehuset.

Hvilket land er XXL fra?

XXL Sport og Villmark ble etablert i år 2000 av Øivind Tidemandsen. Tidemandsen er fortsatt styremedlem og en av de største eierne i XXL. Det første varehuset ble åpnet i 2001, på NAF-huset i Oslo sentrum.

Kan man bruke tilgodelapp på nett XXL?

Gavekort kan også handles med rekvisisjon. Du kan også handle gavekort online her. Gavekort kan benyttes både på nett og i våre varehus.

Kan man bruke tilgodelapp på nett?

Kan jeg bruke min tilgodelapp i nettbutikken? Nei, dessverre. Tilgodelapper kan kun benyttes i våre butikker.

Kan man bytte inn gavekort til penger?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Kan gavekort gå ut på dato?

I de tilfellene det ikke er avtalt eller synliggjort for kunden at gavekortet eller tilgodelappen har en bestemt varighet, gjelder den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år. Altså kan gavekortet eller tilgodelappen brukes i tre år fra den ble utstedt.

Hvordan bruke gavekort på Tilbords?

Kan jeg bruke gavekort og tilgodelapp i nettbutikken? Gavekort utstedt etter 2022 kan brukes i vår nettbutikk. Dessverre må tilgodelapper benyttes i en av våre butikker, men butikken kan hjelpe deg med å bestille varer som kun er tilgjengelige i nettbutikken.

Kan ditt gavekort brukes på power?

Kontakt Power Kundesenter på chat eller en av våre butikker, så kan vi sjekke saldo for deg. Gavekortene kan kun brukes i våre fysiske butikker.

Kan man bruke ditt gavekort på power?

I våre butikker kan du betale med Vipps, bankkort, VISA, Mastercard, Universal Presentkort og POWER gavekort. Vi kan også hjelpe deg med finansiering om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale.

Kan ditt gavekort brukes på Jysk?

Gavekortet kan brukes online og i våre JYSK butkker i Norge. Vi sender gavekortet som PDF til den opplyste e-post adressen. Du kan lage ubegrenset antall gavekort, så lenge det totale beløpet ikke overstiger 5000 kr. Gavekortet må være på minimum 100 kr.

Kan gavekort brukes på matbutikk?

Gavekortet kan brukes på alle butikkene i det enkelte kjøpesenter, utenom Vinmonopolet og Posten. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato, hvis du mottar kortet i posten, eller fra hentedato i automat, når du mottar gavekortet som sms.

Hvor kan present gavekort brukes?

Gavekortet som kan brukes overalt

Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell. Gaveideene – og mulighetene er mange.

Kan man bruke gavekort på apotek?

Kan jeg bruke gavekort eller tilgodelapp i nettapoteket? Nei, gavekort og tilgodelapp kan kun benyttes i våre fysiske Apotek 1.

Kan man bruke gavekort på salg?

Dersom det ikke på forhånd er satt noen begrensninger på hva som kan handles så kan butikken ikke nekte kunden å bruke gavekortet eller tilgodelappen på salgsvarer eller andre spesielt utvalgte varer.

Leave a Comment