Hvor stram skal hengekøya være?

Hvordan ligge behagelig i hengekøye?

En vanlig feil er å slenge seg rett opp i køya og sove med knekk i ryggen. Men da kan du få vondt. – Det kommer litt an på hengekøya, men du skal som regel ligge diagonalt, så kroppen ligger mer flatt i køya, forklarer Hege Schultz Heireng.

Hvilket liggeunderlag er best i hengekøye?

Som liggeunderlag til hengekøye er det derfor lurt å velge et som isolerer godt. Et enkelt, klassisk skumunderlag, som Strandco Sleeping Mat eller Phoxx Sleeping Mat er rimelige, men gode alternativer. For kaldere netter kan det være greit med et underlag som er fylt med syntetfyll eller dun.

Hvordan feste hengekøye i tre?

De fleste hengekøyer leveres med kroker i endene, så du trenger et tau eller lignende for å kunne feste krokene i et tre eller i festepunktene du har satt opp. Når du eventuelt fester et tau eller en slynge rundt treet, husk å avlaste med småpinner eller lignende for ikke å skade treet unødvendig.

Hvor stram skal hengekøya være? – Related Questions

Hvor lang er en hengekøye?

Hengekøyene kommer i ulike størrelse hvor de fleste er 320 cm lange om ikke annet er oppgitt. Mini – Hengekøye for barn opp til ca 5 år. Den er 150 cm lang, 100 cm bred og veier 200 gram.

Hvordan henge opp hengekøye hjemme?

Bruk et målebånd for å sørge for at avstanden mellom veggene er effektiv for å henge opp hengekøyen du ønsker. Hvis veggene tilfeldigvis er for langt fra hverandre, prøv å bruke noen s-kroker og kjettinger for å forlenge hengekøyen. Bruk en 5/16 bor, lag hull i veggen der du planlegger å injisere skrueøynene.

Hvem selger Ticket to the Moon?

Ticket to the Moon | INTERSPORT.NO.

Hvor mange kilo tåler Ticket to the Moon?

Ticket to the Moon fabrikken på Bali, av den høyeste kvalitet fra fallskjermsilke, nylonstoff. De er utrolig sterke og tåler opp til 200 kg!

Hvor mange kg tåler en hengekøye?

De aller største rommer faktisk hele familien og tåler vekt helt opp til 400 kilo. Disse er brede nok til at du kan ligge utstrakt på tvers av hengekøya. Dette gjør at mange skaffer seg en stor variant. Disse veier litt, og er derfor ikke optimale å dra med seg på tur.

Hvordan vaske hengekøye?

Re: Vaske hengekøyer

Vasker alt på 95 grader og inn i tørketrømmelen etter på. Vasker plasthus og stiger osv. for hånd. Jeg passer på å vaske vaskemaskinet minst en gang hver mnd også.

Hva må man ha med seg på Hengekøyetur?

Nødvendig utstyr:
  • Sekk.
  • Vanntett pakkpose eller regntrekk (kan være en plastpose)
  • Sovepose.
  • Liggeunderlag.
  • Kart, kompass og kartmappe.
  • Solbriller og solkrem.
  • Lykt med ekstra batterier.
  • Brenner med evt. reparasjonssett.

Når kan barn sove i hengekøye?

Barn under ett år frarådes å sove i hengekøye ute på tur. Dette fordi det kan bli dårlige pusteforhold, enten ved at det blir for varmt og tett i hengekøa eller at barnet får en knekk i nakken ved at barnets kjake hviler seg på brystet når det sover og dermed får vanskeligheter med å puste.

Kan man vaske hengekøye?

Lettvint og digg friluftsliv – akkurat hvor og når det passer deg! Hengekøyene er laget av nylon-silke, såkalt fallskjerm-materiale, med god kvalitet og funksjonalitet. De kan vaskes på 30 grader. Materialet er solid, pustende og elastisk og gir ingen presspunkter.

Kan man vaske Dobbeldyne i vaskemaskinen?

Vaskes ved 60 grader

Dobbeldyner (200×220 cm) må vaskes i maskiner med trommelvolum på minimum 130 liter. Verken dyner eller puter må kjemisk renses, da dette ødelegger isoleringsevnen, forteller Berg. Har du derimot en dyne som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund er trekket på dynen middtett.

Leave a Comment