Hvor spilles fotball-EM kvinner 2022?

Women’s EURO 2022 arrangeres i England 6. -31. juli.

Når spilles finalen i EM 2022?

De to beste lagene fra hver gruppe går deretter videre til EM-sluttspillet. Søndag 31. juli avgjøres den store finalen på Wembley Arena i London.

Hvem vant fotball-EM kvinner?

Englands kvinnelandslag i fotball
Europamesterskapet i fotball for kvinner / Siste vinner

Englands kvinnelandslag i fotball representerer England i internasjonale kamper. Laget har ikke vunnet en internasjonal turnering, men utover på 2000-tallet og 2010-tallet har de etablert seg som ett av verdens sterkeste lag, med 3.-plass i VM 2015 og finale i EM 2009 som høydepunkt.

Wikipedia

Hvor spilles fotball-EM kvinner 2022? – Related Questions

Hvem vinner fotball-EM 2022?

Englands kvinnelandslag i fotball
UEFA Women’s EURO England 2022 / Vinner

Hvor er EM kvinner 2022?

EM i fotball for kvinner 2022
Arrangement
Lag i sluttspillet 16
Vertsland England
Arenaer 10 (i 8 byer)

Hvor spilles EM for damer?

Fotball-EM for kvinner spilles i England i 2022.

Hvor spilles EM i fotball for damer?

England – Tyskland i EM-finalen

Tyskland møter England i EM-finalen i 2022. To mål fra lagkaptein Alexandra Popp reddet den tyske semifinaleseieren mot Frankrike. Kampen endte 2-1. Det blir EM-finale []

Hvor er dame VM?

VM for kvinner starter den 10. juli, med finale den 20. august 2023 med Australia og New Zealand som vertsnasjoner. Se vår oversikt over alle kvinne-VM-kampene som sendes på TV & Live stream.

Hvor spilles kvartfinalene i EM?

… så kommer en til å spille i kvartfinale 1 som spilles onsdag 22. juli på Falmer Stadium i Brighton & Hove. Det er samme stadion som Norge også spiller sin siste gruppespill-kamp. Motstanderen blir da gruppetoer fra Gruppe B som består av Tyskland, Danmark, Spania og Finland.

Hvor spilles EM i fotball 2021?

Den 7. desember 2017 valgte UEFA å fjerne Brussel som arrangørby pga. forsinkelser. Istedet kommer kampene til å bli spilt på Wembley Stadium i London.

Hvilken kanal går Norge Østerrike på?

Slik ser du ØsterrikeNorge på nett

Avspark for kveldens kamp er klokken 21:00 på TV2 og TV2 Play. Strøm EM-kampen på TV2 Play. EM-kampene sendes på såkalte åpne TV-kanaler, denne gangen på TV2. Direktesendinger på TV kan du få med deg via TV2 Play-appen, men det krever likevel et abonnement.

Hvor er fotball EM 2024?

EM 2024 blir arrangert i Tyskland og vil finne sted i ti forskjellige byer. Få med deg alt du trenger å vite om europamesterskapet i fotball 2024 her.

Skal Norge til EM?

Uefa vil annonsere i 2023 om Norge og Norden blir tildelt EM i 2025. Vertsbyer i de nordiske landene: Norge: Oslo og Trondheim.

Hvem har vunnet flest VM i fotball?

Brasil er mestvinnende nasjon med fem verdensmesterskap, de er også de eneste som har deltatt i samtlige VM-sluttspill.

Hvem går videre i Nations League?

Frankrike ble Nations League-mester med 2–1-seier i finalen mot Spania. Nations League i 2020–2021 ga to landslag – Tsjekkia og Østerrike – mulighet til å delta i et europeisk playoff for en plass i VM i Qatar i 2022. Begge lag ble imidlertid slått ut av henholdsvis Sverige og Wales.

Hva skjer hvis Norge vinner Nations League gruppa?

Skulle Norge vinne Nations Leaguegruppen, vil de rykke opp til nivå A i Nations League og spille mot de beste nasjonene i fotball-Europa. I tillegg vil de være sikret en ekstrasjanse til å kvalifisere seg til EM i 2024, og samtidig bli seedet på nivå to i trekningen av EM-kvalifiseringen.

Hvordan kan Norge komme til VM?

Dermed kan Norge fortsatt ende på enten 1. -plass (kvalifisert til VM), 2. -plass (playoff i mars 2022) eller 3. -plass (utslått) i gruppe G når én kamp gjenstår.

Hva står UEFA for?

Union of European Football Associations (fransk: Union des associations européennes de football) (UEFA) er det europeiske fotballforbundet, grunnlagt i 1954. UEFA er selv medlem av FIFA, det internasjonale fotballforbundet.

Hvem er FIFA president?

Gianni Infantino
FIFA / Administrerende direktør

Gianni Infantino er en sveitsisk-italiensk jurist og idrettsleder som siden 2016 har vært president i fotballorganisasjonen FIFA.
Infantino begynte å jobbe for UEFA i 2000, og var fra 2009 generalsekretær for organisasjonen.

Wikipedia

Leave a Comment