NorgeSverige

Fra Ullevaal Stadion og returoppgjøret mellom Norge og Sverige i gruppe 4 i UEFA Nations League.

Hvor ser jeg Norge Sverige? – Related Questions

Hvem scoret Norge Sverige?

Oppgjøret på Friends Arena endte 1-1, mens kampen på Ullevaal endte med 3-3 etter en thrilleravslutning. Stefan Johansen scoret Norges mål da oppgjøret i Stockholm for tre år siden endte 1-1. Emil Forsberg scoret for svenskene. Janne Andersson gjør for øvrig flere endringer på laget etter seieren over Slovenia.

Når er Norges neste landskamp?

Norges landskamper 2020
UEFA Nations League, 7. september 2020
Nord-Irland Norge
Paddy McNair 6′ Mohamed Elyounoussi 2′ Erling Braut Haaland 7′ Alexander Sørloth 19′ Alexander Sørloth 47′ Erling Braut Haaland 58′

Hvem går videre i Nations League?

Frankrike ble Nations League-mester med 2–1-seier i finalen mot Spania. Nations League i 2020–2021 ga to landslag – Tsjekkia og Østerrike – mulighet til å delta i et europeisk playoff for en plass i VM i Qatar i 2022. Begge lag ble imidlertid slått ut av henholdsvis Sverige og Wales.

Hvor lenge varer en fotballkamp på TV?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Hvem har scoret flest landslagsmål for Norge?

1 – Erling Haaland

Toppscorer i Champions League 20/21. UEFA årets angrepsspiller 20/21. Årets spiller Bundesliga. 23 Champions League-mål på 19 kamper.

Har Norge vunnet EM i fotball?

Norges herrelandslag i fotball har vært i ni mesterskap: Sommer-OL 1912, Sommer-OL 1920, Sommer-OL 1936, VM i fotball 1938, Sommer-OL 1952, Sommer-OL 1984, VM i fotball 1994, VM i fotball 1998 og EM i fotball 2000.

Har Norge slått Italia i fotball?

I tillegg er Italia det einaste laget som har slått Norge i VM-sluttspel – heile tre gonger: 1938: 2-1 eeo i åttedelsfinalen. 1994: 1-0 i gruppespelet. 1998: 1-0 i åttedelsfinalen.

Hvem er mestscorende for Norge?

Jørgen Juve er Norges mestscorende med sine 33 mål på 45 landskamper.

Er Norge med i VM 2022?

I kvalifiseringen til Fotball VM 2022 er Norge i Gruppe G hvor de møter Nederland, Tyrkia, Montenegro, Latvia og Gibraltar. I skrivende stund er Norge på 4. plass i gruppen med seks poeng, og det gjenstår å spille 6 kamper. Først ut er gruppefavoritten Nederland den 01.09.2021 klokken 20.45, kampen kan ses på TV2.no.

Hvilket år slo Norge Brasil i fotball?

På sankthansaften er det 22 år siden Norge snudde 0-1 til 2-1 mot Brasil i den siste gruppespillkampen i fotball-VM i Frankrike i 1998. Det skapte en folkefest man ikke har sett maken til i Oslo siden.

4 Polen 10–15

Hvem scoret Norges mål mot Brasil i Marseille 23 juni 1998?

Norge slo Brasil i VM i Frankrike i 1998. Tore André Flo og Kjetil Rekdal scoret hvert sitt mål etter at Bebeto hadde sendt Brasil i ledelsen.

Hvem vant VM i 1998?

Frankrikes herrelandslag i fotball
VM i fotball 1998 / Vinner

Frankrikes herrelandslag i fotball er det nasjonale fotballaget til Frankrike, og dette landslaget blir administrert av Frankrikes fotballforbund. Frankrike ble medlem av FIFA i 1904 som et av sju gunnleggende medlemmer. Frankrike fikk en egen fotballorganisasjon ad omveier i 1919.

Wikipedia

Hvor mange VM gull har Brasil?

Historie. Brasil er det eneste landslaget som har deltatt i samtlige sluttspill som har blitt arrangert. De har vunnet fem VM-titler, og landslaget har også vunnet Copa América og Confederations Cup (kontinentalcupen) en rekke ganger. De vant Kontinentalcupen 2013 på hjemmebane.

Når var sist Brasil vant VM?

Italia vant sin fjerde VM-tittel i 2006 i Tyskland, Spania vant sin første VM-tittel og ble dermed det første europeiske land som vant utenfor sitt eget kontinent i Sør-Afrika 2010, og Tyskland vant VM i Brasil 2014.