I Norge er det TV 2 som eier senderettighetene til Nations League-fotball frem til 2028. For å strømme på nett bruker du TV2 Play-appen. Nations League-kamper sendes på såkalte åpne TV-kanaler, normalt sett på TV2. Direktesendinger på TV kan du få med deg via TV2 Play-appen, men det krever likevel et abonnement.

Nordisk Film+ TV 2 Sport 1 og 2. 4 sportskanaler fra Viaplay. 33 andre TV-kanaler.

NederlandNorge – 16.11.2021 20.45 – Norges Fotballforbund.

Når er Norges neste landskamp?

Det ble verken VM-billett eller toeromspill på landslaget i fotball. Neste viktige kamper for Ståle Solbakkens lag spilles i juni, og neste sluttspill Norge kan nå er i 2024.

Hvem scoret Norge Sverige?

Oppgjøret på Friends Arena endte 1-1, mens kampen på Ullevaal endte med 3-3 etter en thrilleravslutning. Stefan Johansen scoret Norges mål da oppgjøret i Stockholm for tre år siden endte 1-1. Emil Forsberg scoret for svenskene. Janne Andersson gjør for øvrig flere endringer på laget etter seieren over Slovenia.

Hva skjer med vinneren av Nations League?

Laget som vinner gruppen i divisjon A er kvalifisert til sluttspillet «Nations League Finals» som består av semifinaler og finale. Vinneren av finalen blir kåret til Nations Leaguevinner og mottar en fastsatt pengepremie samt et Nations League-trofé i sølv.

Hvor lenge varer en fotballkamp på TV?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Hvem har scoret flest landslagsmål for Norge?

1 – Erling Haaland

Toppscorer i Champions League 20/21. UEFA årets angrepsspiller 20/21. Årets spiller Bundesliga. 23 Champions League-mål på 19 kamper.

Har Norge vunnet VM i fotball?

USA har vunnet fire ganger, Tyskland to, mens Norge og Japan har ett VM-gull hver. Se også VM i fotball – menn.

Har Norge slått Tyskland i fotball?

Den 4. september 2017 spilte Norge mot Tyskland på bortebane. Dette ble en av de største tap for Norge noensinne, og det største tapet for landslaget på 45 år. Tyskland vant kampen med 6–0 og Norge ble utspilt.

Har Nederland vunnet EM?

Landskamper spilles som oftest på Amsterdam Arena i Amsterdam eller De Kuip i Rotterdam. Nederland har aldri vunnet VM, men har vært i tre finaler. Dette gjør Nederland til det laget med flest VM-finaler uten å ha vunnet. I tillegg har Nederland ett EM-mesterskap, fra 1988.

Hvem er mestscorende for Norge?

Den rekorden er det den gamle storscoreren Jørgen Juve som innehar. På 45 landskamper banket han inn 33 mål, og han er dermed Norges mestscorende på landslaget gjennom tidene.

Har Norge slått Italia i fotball?

I tillegg er Italia det einaste laget som har slått Norge i VM-sluttspel – heile tre gonger: 1938: 2-1 eeo i åttedelsfinalen. 1994: 1-0 i gruppespelet. 1998: 1-0 i åttedelsfinalen.