Hvor ringer Norsk Tipping fra?

Alle spill-millionærer hos Norsk Tipping får Telefonen fra Hamar der det bekreftes at du er blitt millionær eller at du er den heldige Joker- eller Extra-kandidaten som kan få ny millionær-status.

Når ringes Eurojackpot?

Eurojackpot er et samarbeid mellom 17 land, og trekningen foretas i Finland hver tirsdag og fredag. Innleveringsfristen er kl. 19:00, og trekningsresultatene publiseres på web og mobil kl. 22:00.

Hvor lang tid tar det å få penger fra Norsk Tipping?

Overføring til bankkonto tar 1-3 virkedager. Ved helligdager og helg vil du derfor oppleve noe lenger tid før pengene er overført. Du kan også overføre premier til bankkontoen din manuelt.

Hvor ringer Norsk Tipping fra? – Related Questions

Hvor mye kan man vinne uten å skatte?

Andre tilfeldige gevinster ved innenlandske eller utenlandske spill, konkurranser, lotterier ol når verdien av hver enkelt gevinst er 10.000 kroner eller mindre er skattefrie. Overstiger gevinsten 10.000 kroner er hele gevinsten skattepliktig, med mindre den er skattefri etter en av de andre bestemmelsene.

Hvordan får man utbetalt lottogevinst?

I hovedsak blir lavere premier utbetalt til din spillerkonto. Dette er en konto du har hos Norsk Tipping, du får tilgang til denne kontoen ved å logge deg inn på nettsiden, i appen eller hos en kommisjonær. Hvis du vil sjekke om du har vunnet, kan dette enkelt gjøres på “Mine Spill” dersom du er innlogget.

Hvordan levere Eurojackpot?

Når du skal levere et spill, går du inn på spillet du ønsker å levere.

Er du ny hos Norsk Tipping på nett?

  1. Trykk på Logg inn.
  2. Tast inn ditt mobilnummer og fødselsdato (pass på at det er SMS som er merket over).
  3. Tast inn koden du mottar på sms (fire siffer), og så er du i gang digitalt.

Når må Tipping leveres?

For å være med i trekningen du levere en kupong før klokken 18:00. Kupongen kan du levere over nett, på mobil eller datamaskin. Hvis du ikke er registrert som digital kunde fra før tar det noen få minutter før du er igang.

Hva er potten i Eurojackpot?

Fredag kan du vinne over 1 milliard kroner

Da vil førstepremiepotten ligge på ca. 1,06 milliarder kroner, mens andrepremiepotten vil være ca. 31 millioner kroner. I tillegg vil en norsk spiller eller et andelslag/andelsbank vinne 1 million kroner.

Når må man levere Extra?

Spillefristen er tirsdag kl. 17:00 og trekningen vises på NRK samme kveld. Resultatet publiseres på web og mobil etter tv-sendingen.

Hva er extra sjansen?

Extra er et sjansespill fra Norsk Tipping. Spillet ble lansert 28. september 1996 og trekningen overføres hver tirsdag på NRK1. Extra er et spill med klare likhetstrekk med bingo.

Når trekkes Extra i kveld?

Extra-trekning

Tirsdager kl. 18.45 på NRK1. Avvik kan forekomme. Du kan også følge med på NRK sin TV-guide her.

Hvor mange tall er det i Vikinglotto?

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) som får 6+1 rette på en og samme spilte rekke. Dersom ingen vinner førstepremiepotten, vil den overføres til neste ukes trekning, som kalles jackpot.

Hvor mye må man vinne for at Norsk Tipping ringer?

Det man imidlertid bør gjøre, er å sjekke spillekontoen, for der ligger det nesten garantert gode nyheter. Her er det nemlig Telefonen fra Hamar som har vært på ferde, og den ringer kun når noen har vunnet 1 million kroner eller mer.

Hvilke tall er mest brukt i Lotto?

Det er det Lotto-tallet som er blitt trukket ut flest ganger. Siden starten i april 1986 har det vært 1789 Lotto-trekninger i regi av Norsk Tipping. Tallet 18 har vært med i vinnerrekka i 399 av dem og er øverst på tallstatistikk-lista. Nederst finner vi 3, som har blitt trukket ut 331 ganger.

Hva er forskjellen på Lotto og Vikinglotto?

Lotto er lotterispillet hvor man med sju rette tall på en og samme rekke kan bli Lotto-millionær. Spillefrist er hver lørdag kl. 18 og trekningen foregår samme kveld. Vikinglotto er lotterispillet hvor man med 6+1 rette kan bli Vikinglotto-millionær.

Har noen i Norge vunnet Eurojackpot?

En kvinne fra Østlandet ble den heldigste norske Eurojackpot-spilleren på lang tid, da hun delte 1. premiepotten med en finsk spiller fredag 18. mars, og dermed sikret seg utrolige 436 230 000 kroner.

Leave a Comment