Hvor mye vekt tåler Ticket to the Moon?

Ticket to the Moon fabrikken på Bali, av den høyeste kvalitet fra fallskjermsilke, nylonstoff. De er utrolig sterke og tåler opp til 200 kg!

Hvilket liggeunderlag er best i hengekøye?

Som liggeunderlag til hengekøye er det derfor lurt å velge et som isolerer godt. Et enkelt, klassisk skumunderlag, som Strandco Sleeping Mat eller Phoxx Sleeping Mat er rimelige, men gode alternativer. For kaldere netter kan det være greit med et underlag som er fylt med syntetfyll eller dun.

Hvem selger Ticket to the Moon?

Ticket to the Moon | INTERSPORT.NO.

Hvor mye vekt tåler Ticket to the Moon? – Related Questions

Hvordan feste hengekøye i tre?

De fleste hengekøyer leveres med kroker i endene, så du trenger et tau eller lignende for å kunne feste krokene i et tre eller i festepunktene du har satt opp. Når du eventuelt fester et tau eller en slynge rundt treet, husk å avlaste med småpinner eller lignende for ikke å skade treet unødvendig.

Hvor er det lov å sove i hengekøye?

Reglene for overnatting i utmark:

du kan telte/sove i hengekøye minst 150 meter fra nærmeste bebodde hus eller hytte. du kan gjøre dette inntil 2 døgn på samme sted. Lenger hvis du er på høyfjellet eller langt fra bebyggelse.

Kan man telte hvor som helst?

Som hovedregel, etter friluftslovens §9, heter det at man i utmark kan slå opp telt når det er minst 150 meter til nærmeste bebodde hus eller hytte, og oppholde seg der i inntil 2 døgn. Dersom du ønsker å telte på samme sted over en lengre periode, må du få samtykke fra grunneier.

Hvilken Vektkapasitet har The Leaf hengekøye?

Våre hengekøyer er laget av 210T fallskjerm-nylon som er et sterkt og pustende materiale som tørker lett. Vi benytter solid tråd til de sydde sømmene med ekstra låsesømmer for styrke og sikkerhet, dette gir en vektkapasitet på opp til 300 kg.

Hvordan ligge behagelig i hengekøye?

En vanlig feil er å slenge seg rett opp i køya og sove med knekk i ryggen. Men da kan du få vondt. – Det kommer litt an på hengekøya, men du skal som regel ligge diagonalt, så kroppen ligger mer flatt i køya, forklarer Hege Schultz Heireng.

Hvordan henge opp hengekøye knute?

Knute til hengekøyer
 1. Trinn 1 : Lag en løkke i midten av tauet ditt.
 2. Trinn 2 : Før halens ende av tauet gjennom løkken.
 3. Trinn 3 : Før den resterende halen på innsiden av løkken.
 4. Trinn 4 : La tauhalen passere gjennom den innerste bunnløkken som vist på bildet nedenfor.
 5. Trinn 5 : Trekk gjennom til du har en sikret knute.

Hvordan unngå å fryse i hengekøye?

Man kan tre en fôret Jervenduk over soveposen for å hindre frost og rim på posen når man sover i hengekøye. Eventuelt kan man bruke en ufôret, men da bør den være åpen på siden slik at kondensen slipper ut. Er det fare for regn eller snø, så ta med en tarp til å ha over hengekøya.

Hvordan ligge diagonalt i hengekøye?

Ligg diagonalt.

Ved å vinkle kroppen skrått fra midten ligger du i en nærmest ergonomisk flat stilling der hengekøya tar bort alle trykkpunktene på kroppen naturlig. Det diagonale ligget er nøkkelen til å ligge godt i en hengekøye. Men du må også ligge varmt!

Hva må man ha med på hengekøye tur?

Nødvendig utstyr:
 • Sekk.
 • Vanntett pakkpose eller regntrekk (kan være en plastpose)
 • Sovepose.
 • Liggeunderlag.
 • Kart, kompass og kartmappe.
 • Solbriller og solkrem.
 • Lykt med ekstra batterier.
 • Brenner med evt. reparasjonssett.

Hvor er det ikke tillatt å sette opp telt eller hengekøye?

Teltikke settes opp så nær bebodd hus (hytte) at det forstyrrer beboernes fred og i hvert fall ikke nærmere enn 150 meter. Reglene om avstand fra bebyggelse gjelder likevel ikke på område som særskilt er innredet for telting.

Hva er unikt med haven tent Alt i ett hengekøye?

Alt i ett hengekøyen er bygget som en hengebro. De innvendige stengene holder innsiden av hengekøyen åpen og gir stabil vektbelastning. Den innvendige stroppen gjør at hengekøyens stabilitet og egenskaper er helt uavhengige av avstanden til trærne du fester hengekøyen i.

Hvor mye veier Lauvik hengekøye fra Bøyekøye?

Størrelse: 260*140 cm. Vekt 0,65kg.

Hvem fant opp hengekøye?

Faktisk var det indianerne som oppfant hengekøyen – og det er vi dem evige takknemlige for. Mer komfortabel måte å sove på er det vanskelig å finne. Man får en unik nærhet til naturen, den er liten og lett – og den kan monteres nesten over alt.

Når kan barn sove i hengekøye?

Barn under ett år frarådes å sove i hengekøye ute på tur. Dette fordi det kan bli dårlige pusteforhold, enten ved at det blir for varmt og tett i hengekøa eller at barnet får en knekk i nakken ved at barnets kjake hviler seg på brystet når det sover og dermed får vanskeligheter med å puste.

Kan barn sove ute i 10 minus?

Ved mye vind, kan de effektive kuldegradene være lavere enn – 10, selv om gradestokken angir at det er varmere ute. Denne anbefalingen gjelder særlig de minste barna, som heller ikke bør sove utendørs i vogn dersom det er kaldere enn minus ti grader.

Når slutter barn å sove i vogn?

Vogn: Slutt når barnet kan gå selv

Når barn er tre-fire år gamle, trenger de ikke å sitte i vogn. Men det betyr ikke at du skal nekte barnet en trilletur om det ønsker det. Det er dessuten stor forskjell på om man er på fire timers power-shopping i byen, eller rusler en stille tur i skogen.

Leave a Comment