Hvor mye tjente Hivju på Game of Thrones?

Skuespillere. Da vi skrev om skattelistene i fjor, var det «Game of Thrones»-stjerne Kristoffer Hivju (43) som toppet inntektslisten for de norske skuespillerne, med inntekter på over 3,2 millioner kroner. Han troner øverst også i år, og har gjort et stort hopp.

Hvor mange filmer har Aksel Hennie spilt i?

Aksel Hennies filmografi omfatter 19 spillefilmer, i tillegg til hans medvirkning i fjernsyn. Aksel Hennie i Pionér (2013). Aksel Hennie (født 29. oktober 1975) er en norsk skuespiller, regissør og manusforfatter.

Har Aksel Hennie barn?

Hedda Hennie
Aksel Hennie / Barn

Hvor mye tjente Hivju på Game of Thrones? – Related Questions

Hvor bor Aksel Hennie?

Aksel Hennie bor i Oslo.

Hvor går filmen Aksel?

AkselFilm online på Viaplay.

Hvor lang er filmen Aksel?

1 t. 50 min. Du må velge kinosted for å se visninger.

Hvorfor slo Tone og Aksel opp?

Artisten beskriver bruddet som voldsomt og smertefullt, og sier at hun følte seg svært mislykket. – Jeg hadde det ikke bra. Jeg sleit, sier hun om å stå midt i mediepresset.

Hvor gammel er Aksel Hennie?

47 år (29. oktober 1975)
Aksel Hennie / Alder

Hva betyr navnet Hennie?

Et jentenavn av gotisk opprinnelse. Hennie var på sitt mest populære i 2014 og er for tiden på 130. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: gotisk:husets herre (og over 120 har Hennie som etternavn i N), navnebruken øker litt.

Hvor giftet Aksel Hennie seg?

Onsdag kunne VG avsløre at skuespiller Aksel Hennie (43) og Karoline Hegbom (27) denne helgen gifter seg i fjellbyen Taormina på Sicilia. En rekke norske kjendiser har tatt turen til den idylliske øya for å feire parets kjærlighet.

Hva heter barna til Aksel Hennie?

Hedda Hennie
Aksel Hennie / Barn

Hvor gammel er barna?

Ifølge FNs barnekonvensjons artikkel 1 og internasjonal rett er alle mennesker under 18 år barn i juridisk sammenheng.

Hvor mange heter Henni?

Henny
Henny: 1425 kvinner. Rangert som nr. 319.
Hennie: 851 kvinner. Rangert som nr. 428.
På andre språk
Islandsk: Henný

Hva heter flest jenter i Norge?

Grafikken viser topp 10 mest brukte navn for jenter og gutter som fikk navn i 2021. 1. – 10. plass, jenter: Nora, Emma, Sofie, Olivia, Ella, Sofia, Maja, Leah, Frida, Ingrid.

Hva betyr Anita på spansk?

Anita er en spansk og italiensk diminutiv av kvinnenavnet Anna eller Ana, det vil si «lille Anna». Navnet Anna er avledet av Hannah som har opprinnelse i det hebraiske ordet for «gunst» eller «nåde», channah.

Hva betyr Ella på norsk?

Ella har flere opphav. Det kan være: dannet av det hebraiske el, «Gud», eller eli, «min Gud» dannet som en kortform av germanske navn med navneleddet ali som betyr «andre»

Hva betyr Ela gresk?

Et jentenavn av gresk opprinnelse. Ela var på sitt mest populære i 2011. Betydning: gresk:av gresk ‘lys’ – på tyrkisk: brune øyne – på indisk: jorden.

Hva betyr navnet Layla?

Laila er et kvinnenavn av finsk eller arabisk opprinnelse. De to opphavene er uavhengige av hverandre. Det finske opphavet kan være fra finsk-samisk Aila/Áila som er en form av Helga og betyr «hellig», mens den arabiske betydningen er «natt».

Hva betyr Linas?

Linas var på sitt mest populære i 1976 og er for tiden på 773. plass på listen over guttenavn i Norge. Betydning: litauisk: ‘lin, linblomst’. Det er 288 personer i Norge som har dette navnet.

Leave a Comment