Hvor mye tjener spillerne i Bodø Glimt?

At Glimt er nødt til å høyne gjennomsnittslønna fra 800 000 kroner i 2019 til det dobbelte i 2022 er også forståelig. Men skal klubben opprettholde sitt folkelige preg med bred appell bør de fortelle omverdenen om hvordan de ser på lønnsnivået sitt, om ikke annet så på generell basis.

Hvor mye fikk Glimt for Patrick Berg?

Midtstopperen har tilbud både fra Bodø/Glimt og nederlandske Groningen. Ligue 1-klubben Lens kjøpte Berg for over 40 millioner kroner (4,4 millioner euro) i januar etter to råsterke sesonger og like mange seriegull for Bodø/Glimt.

Hva får Bodø Glimt for Champions League?

Bodø/Glimt er sikret minst 154 millioner kroner med sammenlagtseier over Dinamo Zagreb i kveld og plass i lukrative Champions League.

Hvor mye tjener spillerne i Bodø Glimt? – Related Questions

Hvorfor har Bodø Glimt gule drakter?

Den gule drakten er symbolet på hvem vi er, hva vi gjør og hvor vi er fra. Gult er synonymt med Glimt og identiteten vår. Den gule drakten skal skape assosiasjoner til 4-3-3, Bodø og det nord-norske.

Når vant Bodø Glimt cupen sist?

Bodø/Glimt har vunnet den norske fotballcupen to ganger, i 1975 og 1993. I 2022 tok klubben seg, som fjerde norske lag til kvartfinalen i en europacup, Europa Conference League, vant den første kampen 2–1 mot AS Roma, men tapte 0–4 på bortebane og ble slått ut av turneringen.

Hvor mye vant Bodø Glimt over Roma?

Bodø/Glimt vant 6–1 hjemme mot Roma i høst i gruppespillet i Conference League, og fulgte opp med 2–2 i Roma. I den første kvartfinalekampen vant de 2–1 hjemme i Bodø, men torsdag var det italienske laget i en egen klasse. – Vi vant bare én av fire kamper, men vi er et mye bedre lag.

Hvem sender Champions League 2022 23?

Champions League 2022/23

Det er TV 2 som har rettighetene til den gjeveste mesterligaen på strømming og tv, og vil sende kampene på TV 2 Play og sine TV-kanaler.

Hva sier italienske aviser om Bodø Glimt?

Ikke engang en tredje kamp mot Bodø var nok til å bryte forbannelsen mot dem», skriver italienske Corrierre dello Sport – og mener at Bodø/Glimt er et «mareritt» for Roma. Det ordet går igjen hos flere medier: «Romas mardröm – norsk succé igen», skriver svenske Aftonbladet. «Bodø/Glimt bringer uflaks til Roma.

Hvem møter Bodø Glimt i kvartfinalen?

Bodø/Glimt sikret seg plass i kvartfinalen etter at islendingen Alfons Sampsted avgjorde åttedelsfinalen på overtid i Nederland mot AZ Alkmaar. Nå er det AS Roma som venter i kvartfinalen. Det ble klart etter fredagens trekning.

Hvem har Bodø Glimt solgt?

Bodø/Glimts spillersalg siden 2018 (i kroner)

2019: Martin Bjørnbak til Molde: 5 millioner. Geir André Herrem til Kalmar: 606 000. Amor Layouni til Pyramids: 15, 2 millioner.

Hvem skal Bodø Glimt møte i Europa League?

Arsenal og Martin Ødegaard kommer på besøk til Aspmyra i høst i gruppespillet i Europaligaen. Fotballekspert mener Glimts gruppe er utrolig krevende og utrolig morsom. Engelske Arsenal, nederlandske PSV og sveitsiske FC Zürich er Bodø/Glimts motstandere i Europaligaen i høst.

Hvor mange mål har Bodø Glimt?

Fotballklubben Bodø/Glimt
Bodø/Glimt
Fotballklubben Bodø/Glimt
Flest mål Arne Hanssen (over 600)
Hjemmebane Aspmyra Stadion
Kapasitet 8 270

Hva heter fansen til Bodø Glimt?

Den Gule Horde er en av fotballklubben F.K. Bodø/Glimts supporterklubber. Den Gule Horde ble opprettet 31. desember i 1974 og er landets eldste offisielle supporterklubb.

Når ble bodøglimt stiftet?

19. september 1916
Fotballklubben Bodø/Glimt / Grunnlagt

Hvor lenge varer en fotballkamp på TV?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Er det offside på 7 er?

Ved spillets begynnelse må motspiller være minst 5 meter unna. 10. Offside praktiseres ikke. 11.

Hvem fant opp fotball?

Historie. Moderne fotball kommer fra Storbritannia, og dagens fotballregler stammer fra arbeidet med å standardisere reglene for en rekke varianter av fotball som ble spilt på privatskoler i England på 1800-tallet.

Hva er verdens lengste fotballkamp?

Etter 37 timer var verdensrekorden sikret. Tidenes lengste fotballkamp er spilt i Trondheim. Artikkelen er flere år gammel. Kampen starta klokka 21 torsdag kveld og klokka 10 lørdag formiddag blåste dommeren av kampen.

Hvem har mest mål i fotball?

Offisielle kamper
Rank Navn Mål
1. Cristiano Ronaldo 837
2. Lionel Messi 815
3. Josef Bican 812
4. Romario 772

Leave a Comment