Hvor mye tjener Petter Solberg?

Det er mer enn 95.000 kroner døgnet, 365 dager i året. Dette året har Petter Solberg vært norges nest best betalte utøver med en inntekt på rundt 20 millioner kroner, med Ole Gunnar Solskjær foran seg med en åresinntekt på 26,6 millioner kroner. Det skriver VG.

Hvor bor Oliver Solberg?

Solberg er sønn av den norske motorsportutøveren Petter Solberg og hans svenske kone, tidligere rallyfører Pernilla Solberg (f. Walfridsson). Han er født i Norge og tilbrakte sine første år i Monaco, men bor siden 2009 i Mitandersfors i Sverige og er svensk statsborger.

Hvor mange år er Oliver Solberg?

21 år (23. september 2001)
Oliver Solberg / Alder

Hva gjør Oliver Solberg?

20-årige Oliver Solberg er med fra start som fabrikkfører for Hyundai Motorsport i den største klassen når startskuddet for årets rally-VM fyres av i Monte-Carlo torsdag.

Hvor mye tjener Petter Solberg? – Related Questions

Hva slags sykdom har Petter Solberg?

Har fått påvist Sarkoidose. Rallyfører Petter Solberg (43) åpner nå opp om sykdommen som har plaget ham det siste året. Den tidligere verdensmesteren i rallycross er kjent for sitt høye energinivå og smittende humør, men etter at han fikk påvist sykdommen Sarkoidose har det vært tøffe dager for Spydeberg-ekspressen.

Hvor gammel må man være for å kjøre rally?

Når man så er 15 år kan man begynne med racing, eller bilcross fra man er 16. Også dragracing kan man begynne med i tidlig alder, hvor de yngste førerne er åtte år gamle. Og heller ikke i rally må man vente til man har førerkort, da man kan begynne med ungdomsrally så fort man har blitt 16.

Hvorfor kjører Solberg for Sverige?

Kjører under svensk flagg

Til de fleste nordmenns store skuffelse så er det fortsatt ikke en norsk representant man får se i toppklassen. Oliver Solberg kjører under svensk lisens ettersom han har svensk pass.

Hvilken bil kjører Oliver Solberg?

Oliver Solberg (18) skal kjøre en Skoda Fabia R5 i rally-VM i 2020.

Hva har Oliver Solberg vunnet?

Han vant Rally Estland som sin første klasseseier i et WRC-rally. I desember samme år undertegnet han en toårskontrakt med Hyundai, verdensmester i rally i 2019 og 2020. Olover Solberg kjørte i 2021-sesongen rally for Hyundai i klassene R5, Rally2 og WRC. Beste plassering i WRC-klassen (VM på øverste nivå) ble en 5.

Hva kjører Solberg?

Den sørkoreanske bilfabrikken offentliggjør onsdag morgen planene for Solberg junior for 2022-sesongen: Det betyr at 20-åringen nå skal kjøre såkalt WRC-bil, altså hovedklassen i VM, som tredjefører for Hyundai, bak Ott Tänak og Thierry Neuville.

Har Oliver Solberg søsken?

Nå jobber Oscar med mindre sponsorer i tillegg, forteller storebror Solberg.

Hvor er Petter Solberg fra?

Norsk
Petter Solberg / Nasjonalitet

Hvor er Oliver Solberg født?

23. september 2001 (alder 21 år), Fredrikstad
Oliver Solberg / Født

Når er Oliver Solberg født?

23. september 2001 (alder 21 år), Fredrikstad
Oliver Solberg / Født

Hvorfor byttet Oliver Solberg kartleser?

– Vi har tenkt på det lenge og har sett på ulike muligheter. Det var i Rally Arctic i februar da jeg måtte prøve en annen kartleser ettersom Aaron ble smittet av korona at jeg tenkte tanken. Men det var ikke før nå i helga jeg bestemte meg for å faktisk gjøre det byttet, forteller Solberg til Discovery.

Leave a Comment