Hvor mye tjener Ødegaard i uka?

Til slutt skal Ødegaard, etter det VG er kjent med, ha landet på en ukelønn på nærmere 100.000 pund, som tilsvarer godt over én million kroner i uken.

Hvor mye kjøpte Real Madrid Ødegaard for?

Tjener gode penger på Ødegaard-overgang

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano får Real Madrid mellom 35-40 millioner euro for 22-åringen, betydelig mer enn de kjøpte han for i 2015.

Hvor mye tjener Benzema?

8 millioner GBP (2021)
Karim Benzema / Lønn

Hvor mye tjener Ødegaard i uka? – Related Questions

Hvor mye tjener Luka Modric?

19,69 millioner EUR (2023)
Luka Modrić / Lønn

Hvor mye tjener Messi i kr?

Lionel Messi topper igjen magasinet Forbes’ oversikt over verdens best betalte fotballspillere. Den argentinske Barcelona-stjernens totale inntekter estimeres til 126 millioner dollar, som tilsvarer 1,134 milliarder kroner. Det igjen tilsvarer 3,1 millioner kroner pr. dag.

Hva er årslønnen til Messi?

Det har finansmagasinet Forbes regnet ut. Forbes setter hvert år opp en topp-ti-liste over de best betalte idrettsutøverne over en periode på tolv måneder. Messis inntekter (lønn i Paris Saint-Germain og sponsoravtaler) det siste året anslås til 1,25 milliarder kroner. Argentineren toppet listen også i 2019.

Hvem tjener mest i fotball?

Mbappé verdens best betalte fotballspillertjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner. Forbes er kjent for sine pengelister.

Hva tjener man i Tippeligaen?

For ti år siden svarte 7,8 prosent av eliteseriespillerne at de tjente over to millioner kroner på fotballen. For 2020-sesongen var tallet nede i 4,6 prosent, og nå er det «bare» 4,1 prosent som tjener mellom to og tre millioner kroner i året.

Hvor mye betalte Real Madrid for Ronaldo?

Ronaldo ble i sin tid verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra Manchester United til Real Madrid for 80 millioner pund i 2009. Salgssummen fra Madrid til Juventus overstiger salgsprisen han ble solgt for den gangen.

Hvor mye tjener Håland i uken?

Den britiske storavisen hevder å vite at Haaland har en rekke «vanlige» bonuser i kontrakten sin som gjør at han med dagens prestasjoner vil innkassere en årslønn på svimlende 45 millioner pund (865.000 pund i uka).

Hva er minstelønn i eliteserien?

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Discovery+

Det som må følges når det kommer til stillingsprosent og lønn, er minstelønnen på 4104 kroner i måneden, satt av NFF. Det betyr at spillere kan ansettes i en 20-prosentstilling, selv om de i praksis jobber 100 prosent.

Hvor mye penger får Ronaldo i uka?

Med hans anslagsvise årsinntekt fra Forbes tjener Ronaldo litt over 21 millioner kroner i uka.

Hvem har høyest lønn i verden?

Hvilken fotballspiller tjener mest?
Nr. Spiller Inntekt (2022)
1 Kylian Mbappe 1,28 milliard
2 Lionel Messi 1,20 milliard
3 Cristiano Ronaldo 1 millard
4 Neymar 870 millioner

Hvem tjener mest penger på Instagram?

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram. Ifølge BBC , som siterer marketingbyrået Hopper HQ, kan den portugisiske fotballstjernen kreve rundt 13 millioner kroner av annonsører som ønsker å ha navnet sitt på et av hans innlegg på Instagram.

Er Ronaldo milliarder?

Ifølge Forbes blir Ronaldos inntekt 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket. 44 prosent av summen utgjør andre inntekter enn spillerlønn.

Hvem er rikest av Messi og Ronaldo?

Fotballens rikingliste (formue)

Den portugisiske Real Madrid-vingen skal nemlig være god for nesten 1,8 milliarder kroner, i underkant av 100 millioner mer enn nestemann på lista. Der har hans erkerival i Barcelona, Lionel Messi, plassert seg, med en formue på småpene 1,7 milliarder kroner.

LES OGSÅ  Hvor mye tjener Bill Gates på 1 sekund?

Hvor mye tjener Messi i minuttet?

For å sette det i perspektiv: Det tilsvarer over 1 000 000 kroner om dagen, rundt 42 000 kroner i timen og rundt 700 kroner i minuttet – hver eneste dag. Ifølge L’Equipe vil Messi få en lojalitetsbonus på rundt 150 millioner kroner i året.

Leave a Comment