Hvor mye tjener man som blogger?

Å si noe om hvor mye en blogger tjener er vanskelig. Det kan være alt fra et par hundre kroner til mange millioner. Det er mange faktorer som avgjør lønnen til en blogger, som lokasjon, talent, sponsoravtaler og produksjonsverdi. Man får det man gir når det kommer til blogging.

Hvordan kan bloggere leve av inntekten fra bloggen sin?

Her er 6 måter du kan tjene penger på bloggen din, og hvilken måte jeg mener du bør satse på:
 • Annonser.
 • Sponsede innlegg/samarbeid.
 • Affiliate.
 • Selge tjenester.
 • Selge dine egne onlinekurs.
 • Selge dine egne produkter.
 • 2 helt nødvendige ting du må gjøre for at businessen din skal overleve det neste året.

Hvem er Norges største blogger?

Tall i kroner Navn Skatt
1 Trine Sandberg 847 530
2 Caroline Beg Eriksen 388 317
3 Elise Sofie Steen Isachsen 469 712
4 Celine Irgens Aagaard 437 273

Hvor mye tjener man som blogger? – Related Questions

Hvor langt skal et blogg innlegg være?

4.1 – Hvor langt skal et blogginnlegg være? Lengden bloggen din bør være vil avhenge av konkurransen for søkeordene du ønsker å rangere på. Er du i en bransje få bedrifter blogger i, kan et godt og informativt innlegg på 600 ord vil kunne være nok. Vi anbefaler å ligge på minst 1000 ord eller mer.

Hvordan lykkes med en blogg?

6 TIPS TIL HVORDAN DU LYKKES SOM BLOGGER
 1. Skriv aktuelle innlegg ved å engasjere deg i debatter som betyr noe for deg og ditt liv.
 2. La deg inspirere av de toppbloggerne som allerede får det til.
 3. Vær aktiv i ditt eget kommentarfelt!
 4. Ta aldri helt fri.
 5. Vær flink med å variere innleggene dine.
 6. Ikke ta deg selv så høytidelig.

Hvilke blogger er mest populære?

Topplisten
 • tomsmatprat (17298)
 • vibbedille (5465)
 • mammapaahjul (4344)
 • bunny (3478)
 • monicavederhus (3395)
 • docogdask (1940)
 • matfrabunnenfb (1451)
 • spisogspar (1197)

Hvilke bloggere tjener mest?

Dette tjener de største bloggerne

På førsteplass ligger Caroline Berg Eriksen med en inntekt på 2.890.200 i 2018. På andreplass finner vi Marna Haugen med 2.530.207 kroner, tett etterfulgt av Camilla Pihl med 2.259.991 kroner.

Hvor mange leser blogger i Norge?

De fleste (70%) leser blogg på månedlig basis, mens ca en av ti, eller 150 000, er daglige blogglesere. Nesten 6 av 10 unge leser blogg, 2 av 10 over 60 år. Ipsos har også registrert en klar kjønnsforskjell; ca 65 % av bloggleserne er kvinner.

Hvor ble det av Kristine Ullebø?

Kristine flytter til Oslo, og etter at hun møter hennes daværende kjæreste, Fabian, endrer stilen seg drastisk. Kristine flytter til Grünerløkka, og med sin nye litt mer alternative kjæreste på slep går Kristine litt vekk fra basic bitch looken, og mer inn for den alternative og «kule» Løkka-stilen.

Hvor mange er Kristine?

Kristine har navnedag den 24. juli i Norge. Kristine: 11247 kvinner.

Hvor mange Kristine?

Så populært er Kristine:

11216 personer har dette navnet. I 2021 var Kristine på 171. plass i Topp 710 jentenavn 2021. I 2020 var Kristine på 137.

Har Kristine Ullebø slettet Instagram?

Ullebø har tatt på modelloppdrag på siden av å blogge i flere år. Det siste halvåret har hun slettet flere bilder fra Instagram-feeden sin.

Kan man se hvem som har sett videoer på Instagram?

Hvis du vil se hvem som har sett historien din, må du først åpne historien. Nederst til venstre ser du hvor mange som har sett de enkelte bildene og videoene i historien din. Hvis du vil se brukernavnene til alle som har sett historien din, trykker du på profilbildene nederst til venstre.

Hvem ser meg på Instagram?

“Hvis du vil se hvem som har sett historien din, åpner du historien og sveiper oppover på skjermen. Da ser du både antallet og brukernavnene på de personene som har sett hvert bilde eller hver video i historien din.

Hvem driver Instagram?

Meta Platforms, Inc., tidligere Facebook, Inc., er et amerikansk selskap med hovedsete i Menlo Park i California. Selskapet eier de sosiale nettverkene Facebook, Instagram og WhatsApp.

Hva betyr hjerte på Instagram?

Rett under bildet har du et hjerteikon og en samtaleboble. Ved å trykk på hjertet «Liker» du bildet. Gjør du det vil alle andre se at du har likt bildet – og vedkommende som har postet bildet vil få et varsel om at du liker bildet.

Når er det størst trafikk på Instagram?

Når det gjelder Instagram er det også her helt tydelige tidspunkter som peker seg ut. – De helt klart beste tidspunktene å poste på Instagram er lørdager og søndager klokken 06.00. Mens de dårligste tidspunktene å poste på er onsdag mellom klokken 10.00-16.00 og torsdag mellom klokken 21.00-23.00.

Hvilken nordmann har flest følgere på Instagram?

Da har du cirka én tidel av følgerskaren til Erling Braut Haaland. Landslagets ener har 12,2 millioner Instagramfølgere – suverent flest i Norge.

Hva tjener folk på Instagram?

Hvordan tjene penger på Instagram

Med 5000 følgere kan man forvente å tjene rundt 3000 kroner per sponsede post og med 10.000 følgere kan man forvente 6000 kroner per post. Virkelig store profiler kan tjene mer enn 30 – 40.000 kroner per sponsede innlegg.

Leave a Comment