Hvor mye tjener man på en YouTube video?

Se hele listen her:
People are most Curious about these YouTubers Net Worth
1 Mr Beast $16 Million
2 Pewdiepie $40 Million
3 David Dobrik $20 Million
4 KSI $15 Million

Hvor mye tjener du per views på YouTube?

Som nevnt ovenfor er det flere faktorer som påvirker hvor mye penger du tjener per visning, og inntekter per 1 000 visninger kan variere helt fra 20-30 kroner til godt over en hundrelapp.

Hvor mange følgere må man ha på YouTube for å tjene penger?

Kanalen må ha over 1000 abonnenter eller være en offisiell artistkanal.

Hvor mye tjener man på en YouTube video? – Related Questions

Hvordan kan jeg bli rik?

Den vanligste måten for å bli rik er ved å bli selvstendig næringsdrivende og drive sin egen bedrift, men mange blir også rike av å ha en godt betalt jobb samt spare og investere pengene sine smart. Det kanskje viktigste er å leve på mindre enn hva man tjener, og spare og investere så mye man kan.

Hvor mye tjener folk på TikTok?

Personer på TikTok med mange følgere tjener alt mellom 2000 kr til 50 000 kroner i måneden. Dette kommer an på ganske mange forskjellige faktorer som hvor i verden du bor, hvor mange følger og visninger du har og hvilken type videoer du lager.

Hvor mange følgere må man ha for å være influenser?

Det er derfor alltid lurt å jobbe med å øke antall følgere. Når det er sagt så kan nesten alle og enhver tjene penger på Instagram, og man trenger ikke mer enn rundt 1 000 følgere for en del ulike firmaer synes det kan være interessant å betale deg litt for å få litt publisitet.

Hvor mye koster en YouTube kanal?

Du finner noe for enhver smak, og YouTube er gratis. Logger du inn med Google-kontoen din, kan du abonnere på kanaler, lagre videoer for å se dem senere og mye mer – uten at det koster deg en krone. Det finnes imidlertid også en betalingsversjon av tjenesten. Den heter YouTube Premium og koster 119 kroner i måneden.

Hvordan tjene penger når man er 13 år?

Du har lov til å jobbe etter at du har fylt 15 år. Når du er 13-15 år, kan du ha lette småjobber. Dette kan for eksempel være jobber som avisbud eller kontor- og butikkarbeid. Dersom du vil jobbe før du fyller 15 år, må foreldra dine godkjenne det.

Hvem youtuber har flest abonnenter?

Den største Youtube-kanalen i september 2021 var T-Series med rundt 192 millioner abonnenter. Kanalen drives av det indiske plateselskapet «Super Cassets Industries Private Limited».

Hva er den mest sette videoen på YouTube?

Topp videoer
Nr. Navn på video Visninger (milliarder)
1. “Baby Shark Dance” 8.00
2. “Despacito” 7.22
3. “Shape of You” 5.20
4. “See You Again” 4.98

Hvem er den mest kjente Youtuberen fra Norge?

Dette er årets mest populære YouTube-videoer i Norge
# Tittel Kanal
1 BlimE! – Dynamitt – Nicolay Ramm – BlimE-dansen 2021 – NRK Super NRK Super
2 I Spent 50 Hours Buried Alive MrBeast
3 SIDEMEN TINDER IN REAL LIFE 3 Sidemen
4 Viking Performs ‘Take On Me’ By A-Ha | Season 2 Ep. 5 | The Masked Singer UK The Masked Singer UK

Hvem eier YouTube?

Google
YouTube / Moderorganisasjon

Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultater.

Wikipedia

Hvem er størst på YouTube?

Historisk
Rang Kanalnavn Antall abonnenter på 24. juli 2021 (i millioner)
1 T-serien 188
2 Cocomelon 116
3 PewDiePie 110
3 SET India (i) 110

Hvor mange mennesker har YouTube?

Per desember 2020 regnes YouTube for å være verdens nest største internettside, med over to milliarder månedlige brukere.

Hva gjør en youtuber?

En youtuber, også kalt YouTube-kjendis, er en influenser og videoblogger som regelmessig lager videoer og publiserer disse på videodelingsplattformen YouTube.

Er det lov å se filmer på YouTube?

Det at innholdet ligger gratis tilgjengelig på YouTube gir ingen garanti for at det er publisert på YouTube lovlig, altså med samtykke fra opphaveren. Dersom filmen er laget av andre eller inneholder musikk laget av andre, må den som laster filmen opp først ha samtykke fra rettighetshaveren.

Hvor mye tjener MrBeast på YouTube?

Jimmy «MrBeast» Donaldson (23) er blant verdens største på sosiale medier med over 90 millioner abonnenter på YouTube. Han troner også øverst på inntektstoppen utarbeidet av Forbes. I fjor skal han ha tjent 54 millioner dollar – 475 millioner kroner. Det er ifølge magasinet det meste en youtuber har tjent noensinne.

Hvor mange ser på YouTube hver dag?

YouTube er en videotjeneste, eid av Google. Hver eneste dag ser mennesker over hele verden en milliard timer med video. Noe som gjør YouTube til en svært viktig kanal.

Hvor mange år må man være for og ha YouTube kanal?

Hva er aldersgrensen? Det er 13-årsgrense for bruk av YouTube. Yngre barn kan bruke videoplattformen dersom tjenesten blir «aktivert» av foreldrene. Da foreldre lage en barnekonto på vegne av barna.

Leave a Comment