Hvor mye tjener Håland i uken?

Avisa hevder at den norske stjernespissen tjener over 850 000 pund i uka, iregnet bonusene som slår inn på toppen av grunnlønna. 850 000 pund tilsvarer 10,3 millioner norske kroner! Det gir Haaland i så fall 44 200 000 pund i året, som konvertert til norske kroner gir over 526 millioner kroner.

Hva er formuen til Haaland?

Etter Kapitals beregninger har 22-åringen fra Jæren opparbeidet seg en netto formue på nærmere 130 millioner kroner etter sin karriere i bl. a. Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund (se tabell 1). Da har vi også tatt med sponsoravtalen med Nike og andre sponsorer, og trukket fra estimert forbruk og skatt.

Hvem er faren til Erling Braut Haaland?

Alfie Haaland
Erling Braut Haaland / Far

Alfie Haaland er en norsk tidligere fotballspiller og far til Erling Braut Haaland. Haaland spilte 34 kamper for landslaget.
Haaland er sønn av Astor Håland og Tone Rasdal fra Voss. Astor Håland spilte selv fotball for Bryne og Rosseland BK. Alfie Haaland begynte fotballkarrieren i Bryne FK som sin far.

Wikipedia

Hvor er Håland?

Haaland spiller for Manchester City i sesongen 2022/2023 og ble i sin første måned i klubben kåret til Månedens spiller i Premier League i august 2022 etter å ha skåret hele ni mål på fem kamper. I 2021–sesongen ble han den første mannlige norske fotballspilleren som ble toppskårer i Mesterligaen med ti mål.

Hvor mye tjener Håland i uken? – Related Questions

Har Erling Haaland søsken?

Broren hennes Jonatan Braut Brunes spiller for Lillestrøm og har fått fire kamper og ett mål så langt i sesongen. Søskenbarnet hennes Albert Braut Tjåland er i Molde og spiller for G19-laget, og fetter Erling Braut Haaland trenger ingen videre introduksjon.

Hvor mye får Bryne for Haaland?

Overgangssummen er ikkje bekrefta, men ifølgje fleire aviser, deriblant Bild, blir Haaland seld til City for 75 millionar euro (750 millionar kroner) på grunn av ein avtalt klausul i kontrakten med Dortmund. For moderklubben Bryne FK utgjer dette om lag tolv millionar kroner.

Hvor mye har Haaland tjent?

Erling B. Haaland (Man. City). 152,6 mill.

Hvor er Håland født?

21. juli 2000 (alder 22 år), Leeds, Storbritannia
Erling Braut Haaland / Født

Hvor mange mål har Håland scoret for Norge?

Meritter: Seriemester med RB Salzburg 18/19 og 19/20, cupmester med RB Salzburg 18/19. Kåret til årets spiller i Østerrike, årets gjennombrudd i Eliteserien, toppscorer i U20-VM 2019 og årets gjennombrudd på Idrettsgallaen 2020. Kniksens hederspris i 2020.

Landslag Kamper Mål
Norge Gutter G16 17 1
Norge Gutter G15 4 4

Hvor er Håland født?

21. juli 2000 (alder 22 år), Leeds, Storbritannia
Erling Braut Haaland / Født

Når skal Haaland spille for City?

Mandag skal Haaland og resten av City-laget ha sin første trening foran 2022/23-sesongen. Deretter drar de lyseblå til USA, der det er ventet at Haaland får sin debut som Cityspiller.

Hvor mye har Haaland tjent?

Erling B. Haaland (Man. City). 152,6 mill.

Hvor spilte Alf Inge Håland?

Alfie Haaland som han nå kaller seg, spilte totalt 34 A-landskamper for Norge. 48-åringen begynte fotballkarrieren i Bryne, men signerte høsten 1993 for den engelske klubben Nottingham Forest. Han spilte senere for Leeds United FC og Manchester City .

Når la Alf Inge Haaland opp?

Artikkelen er mer enn to år gammel. Fotballkarrieren til far Alfie Haaland tok en nemlig en smertefull og brå vending i 2001 da han ble taklet stygt i kneet av den tidligere Manchester United-hardhausen Roy Keane.

Hva heter foreldrene til Erling Braut Haaland?

Erling Braut Haaland/Foreldre

Leave a Comment