Hvor mye tjener Håland i uka?

Den britiske storavisen hevder å vite at Haaland har en rekke «vanlige» bonuser i kontrakten sin som gjør at han med dagens prestasjoner vil innkassere en årslønn på svimlende 45 millioner pund (865.000 pund i uka).

Hvor rik er Haaland?

Erling Braut Haaland
Erling Haaland
Høyde 1,95 m
Posisjon Angrepsspiller
Klubbinformasjon
Spiller for Manchester City

Hva er formuen til Haaland?

Et konservativt formuesestimat på 1,1 milliarder kroner kvalifiserer da ikke til en plass på Kapitals liste over Norges 400 rikeste i 2022, men det vil ikke forundre oss om Braut Haaland sparker seg inn til en plass på listen i løpet av de nærmeste årene.

Hvem er faren til Erling Braut Haaland?

Alfie Haaland
Erling Braut Haaland / Far

Alfie Haaland er en norsk tidligere fotballspiller og far til Erling Braut Haaland. Han spilte 34 kamper for landslaget.
Haaland er sønn av Astor Håland og Tone Rasdal fra Voss. Astor Håland spilte selv fotball for Bryne og Rosseland BK. Alfie Haaland begynte fotballkarrieren i Bryne FK som sin far.

Wikipedia

Har Haaland søsken?

Også det at hun er en del av en familie med en rekke fotballspillere på høyt nivå, vekket interessen. Broren hennes Jonatan Braut Brunes spiller for Lillestrøm og har fått fire kamper og ett mål så langt i sesongen.

Hvor mye vil Haaland koste?

Med Haalands femårskontrakt har City forpliktet seg til å betale nesten 98 millioner pund til nordmannen. Det betyr at Haaland totalt i løpet av fem år vil ha kostet City 193 millioner pund, mens Nunez vil ha kostet Liverpool 144 millioner pund, ifølge eksperten.

Hvor mye får bryne for Haaland?

Manchester City-stjernen Erling Braut Haaland har kjøpt en leilighet i Kirsten Brynes veg på Bryne for 11 millioner kroner. Han kjøper den av sin far Alfie Haaland.

Hvor mye ble Haaland kjøpt for?

I mai ble det bekreftet at Haaland forlot Borussia Dortmund til fordel for en femårig kontrakt med Manchester City. Han skal ha blitt kjøpt ut for rundt 60 millioner euro.

Hvem tjener mest i fotball?

Mbappé verdens best betalte fotballspillertjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner. Forbes er kjent for sine pengelister.

Hvor mye penger tjener Ronaldo?

Ifølge Forbes blir Ronaldos inntekt 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United.

Hvor mye tjener fotballspiller Håland?

Haaland er nummer seks på oversikten med 39 millioner dollar. Skal vi tro Forbes tjener jærbuen under en tredel av det Mbappé får i Paris Saint-Germain. Nylig hevdet Daily Mail at Haalands enorme målteft for Manchester City kan utløse en årslønn på 45 millioner pund (tilsvarer 536 millioner kroner etter dagens kurs).

Hvem er den dyreste fotballspilleren i verden?

Verdens dyreste fotballspiller
Nr. Spiller Sum (NOK)
1 Neymar 2,2 milliard
2 Kylian Mbappé 1,5 milliard
3 Ousmane Dembélé 1,4 milliard
4 Philippe Coutinho 1,35 milliard

Hvor mye tjener Salah?

18,2 millioner GBP (2023)
Mohamed Salah / Lønn

Hvor mye tjener Messi på et år?

41 millioner USD (2022)
Lionel Messi / Lønn

Hvem tjener mest i sport?

Fotballstjernen Lionel Messi var verdens best betalte idrettsutøver de tolv siste månedene. Det har finansmagasinet Forbes regnet ut. Forbes setter hvert år opp en topp-ti-liste over de best betalte idrettsutøverne over en periode på tolv måneder.

Hvor mye penger får Neymar?

Der kommer det gjennom et lekket dokument frem at Paris Saint-Germain betaler Neymar 600.000 britiske pund i uken. I nåværende valuta betyr det at den brasilianske nyervervelsen tjener 6,35 millioner kroner i uken etter dagens kurs og omtrent 330 millioner kroner i året.

LES OGSÅ  Hvor mye kan man motta i honorar skattefritt?

Hvor mye tjente McGregor?

McGregor topper listen

UFC-stjernen tjente ifølge Forbes svimlende 180 millioner dollar i året som gikk. McGregor gikk kun én kamp i 2020, oppgjøret mot Donald Cerrone som han vant på mesterlig vis.

Hvor mye penger har Floyd Mayweather?

Floyd Mayweather var verdens best betalte idrettsutøver i 2018, ifølge Forbes. Amerikaneren skal ha tjent nesten 2,5 milliarder kroner i fjor, og har dermed opparbeidet seg en solid pensjon. Totalt skal Mayweather, som går under tilnavnet «Money», være god for omkring 4,8 milliarder kroner.

Leave a Comment