Hvor mye tjener Funkygine?

Omsetningen falt med en snau million fra året før. Selskapet hadde inntekter på nær 7,8 millioner kroner i 2021, mot over 8,6 millioner i knallåret 2020. Inntektene holdt seg likevel omtrent på høyde med 2019.

Hvor får Isabel Raad penger fra?

Skatt: 784.193 kroner. Blogger og influenser Isabel Raad fra Randaberg jobber og skatter i Oslo, men kommer opprinnelig fra Randaberg. Hun ble først kjent gjennom realityserien Paradise Hotel i 2015. Med en inntekt på i underkant av 2,4 millioner kroner i 2020, har hun gått ned siden 2019.

Hvordan har Isabel Raad så mye penger?

Hun ble først kjent gjennom «Paradise Hotel», og har siden gjort det stort med både blogg, YouTube og sosiale medier. I 2020 fikk hun i tillegg sin egen TV-serie på TV 2. I 2021 omsatte aksjeselskapet Isabel Raad AS for over 6,6 millioner kroner.

Hvor mye tjener Funkygine? – Related Questions

Har Isabel Raad tatt silikon?

Også da hun tok silikon i Thailand, var han med henne. Hun valgte å ta 375 gram under muskelen. «Regner med at jeg kommer til å få mange reaksjoner og ulike meninger nå, men det går fint. Jeg har lenge tenkt tanken på å gjøre det, og endelig er jeg klar.

Hvor mye skatter Isabel Raad?

Bloggerens selskap endte også med et større overskudd enn noen gang tidligere. Resultatet før skatt landet på over fire millioner kroner i 2021, opp fra 3,4 millioner året før. Etter skatt endte årsresultatet på 3,2 millioner i fjor, opp fra 2,6 millioner i 2020.

Hvordan ble Isabel Raad kjent?

Isabel Raad er fra Randaberg, og er en av Norges største bloggere. Hun ble først kjent som «Paradise Hotel»-deltaker, og har senere deltatt i 71 grader nord kjendis. I 2019 var hun også å se på «Skal vi danse», hvor hun kom på 6. plass.

Hvilken influencer i Norge tjener mest?

Ligningstallene for 2020 er klare. De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner.

Har Isabel Raad tatt operasjon?

Raad har tatt fire plastiske operasjoner, og har operert seg på samme klinikk som Isachsen i Tyrkia.

Har Isabel Raad og kjæresten slått opp?

Influenser Isabel Raad og Jack Beaumont har slått opp etter å ha vært kjærester i litt over ett og et halvt år. Det bekrefter Raad selv på Instagram. 11. aug 2022 22:32 Sist oppdatert 11.08.2022 .

Hvor bor Isabel Raad?

I nok en video viste Raad denne helgen frem et bilde av villaen hun skal flytte til, igjen uten å avsløre hvor i verden den ligger. VG kunne derimot avsløre at villaen ligger i Malaga i Spania, og er en villa prissatt til 1.495.000 euro. Dette tilsvarer cirka 15 millioner norske kroner.

Hvem er Jack Beaumont?

Jack Beaumont (født 21. november 1993) er en britisk roer. Han representerte Storbritannia under Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro, der han ble nummer 5 i dobbeltfirer. Under Sommer-OL 2020 i Tokyo som ble arrangert i 2021, tok han sølv i dobbeltfirer.

Er Isabel Raad og Jack fortsatt sammen?

Jack Beaumont og Isabel Raad er ikke lenger sammen.

Hva heter eksen til Isabel Raad?

Tidligere denne måneden bekreftet Isabel Raad (født i 94) at det er slutt mellom henne og Jack Beaumont. Til tross for at Isabel ville gå gjennom bruddet privat, har det ikke vært manko på kommentarer og triste innlegg på sosiale medier.

Hva er Isabel Raad sitt ekte navn?

Noen fakta om Isabel Raad

Fullt navn: Isabel Shirog Raad.

Hva skjedde i Isabel Raad sin barndom?

I boken utgitt i 2018 forteller Isabel Raad om en oppvekst preget av mishandling. – Jeg var åtte år da jeg ble mishandlet for første gang, står det i selvbiografien ifølge TV 2. – Da jeg var elleve år hadde jeg fått så nok at jeg satt meg på trappen til barnevernet og ba om et nytt sted å bo.

Har Isabel Raad OnlyFans?

Søndag delte influencer Isabel Raad åpenhjertig hva hun mener om plattformen OnlyFans. – Altså jeg fatter ikke hvordan «typ» alle har startet med OnlyFans.

Hva har Isabel operert?

Operasjonene av nesen, brystene og rumpa, har hun også har snakket åpent om på sin blogg. I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller hun at de kosmetiske inngrepene gikk fullstendig til hodet på henne, men at hun i dag angrer på både operasjonene og på at hun valgte å dele det hele med sine mange unge følgere.

Hvorfor flyttet Isabel Raad fra fosterhjem?

Under oppveksten skal Raad ha blitt sviktet av sine nærmeste, med en barndom preget av mishandling, rus og krisehjem. Barnevernet ble derfor en del av livet hennes.

Hvor lenge bor barn i fosterhjem?

Barnevernstjenesten skal snakke med deg om du ønsker å fortsette å bo i fosterhjemmet i god tid før du fyller 18 år. Dersom du ønsker det, kan barnevernstjenesten bestemme at du skal få fortsette å bo i fosterhjemmet eller få annen hjelp fra barnevernstjenesten frem til du fyller 25.

Leave a Comment